- Negatif eleştiri yapıcaklar çıksın balkona dışarı bağırsınlar , gayet iyi oynuyoruz , Cska'nın en iyi yeri ileri ikilisi onun dışında normal bir takım ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
şenol hoca
en azından alanzinho oyundan alsın 10 kişi oynayalım maç berabere biter
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İleride iş yapan bir oyuncumuz var o da Adrian. Gerisi hiçbir şey yapamıyor. Alanzinho ve Halil tamamen kayıp şu ana kadar. Colman da maç mı seçecek artık ne seçecekse seçsin berbat. Gol atma ihtimalimiz çok yüksek adamlardan çok korkuyoruz, ileride iş yapan oyuncu sayısını artırırsak gol gelecek. Ama defansta da mantarlık yapmayalım Allah aşkına.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Saçmala güzelim saçmala..İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yarı 1-0 bitti , çok kötü oldu çok , 45 dakikaya en az 1 gol sığdırmamız gerek . 2tane pozisyondan başka olumlu bir şey yok
Takım iyi fakat çok ver kaç yiyoruz.
Ayrıca Şenol Hoca'nın da totem yaptığını düşünüyorum yoksa bu Alanzinho'nun neden oynadığını anlamış değilim.
Pawel>>
<<Alan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum