İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
hepimizin, tüm tslilerin midesi bulanıyor yazılı ve görsel medyadaki tavrı görünce
kimseyi temsil etmesine gerek yok trabzonsporun....
yok onları utandıralım,yok kendimizi beğendirelim,yok hakettiğimizi gösterelim.....
bu ve benzeri şeyler umurumda değil -bordo mavi -için sevinir üzülürüm
şerefsizlerin değerleriyle değerlenmem de değersizlenmem de..
Yorum
-
hele yenilmeyelimde kuduruklar salyalarını akıtamasın....İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla pek o konuda ümitli olmamak gerek.
Kontratak futbolu oynayacağız..
hem futbolcu hem td açıklamalarına göre 1 puana gidiyoruz oraya.
galibiyet çok zor, imkansıza yakın
bu saatten sonra kimse kötü temsil ediyorsunuz diyemez..En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 15:38.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Kusura bakma renkdaşım ama bu bakış açısıyla bakanları çok iyi hatırlıyorum ben İnter maçı öncesinde işte bu takımla bu futbolla fark yer döneriz korkularını neler yazdıkları dunki gibi aklımda Bu grupta İnteri yenmiş bir takımız Ve şuandada grup lideriyiz bukadar korkak olmaya gerek yok Biz takımımıza güveniyoruz en azından ordan puan alacağım ızı veya puanlarla döneceğimizi umut etmek değil hissediyorum iki ayağı bir papucuna girmiş CSK bize karşı agresif olacak ve bizde sakin oynayıp Oradan istediğimizi alacağız böyleliklede 2 . maç için onları ümitsizliğe sevkedip Gruptan çıkmayı GARANTİLEYECEĞIZ BU 2 MAÇ SONUNDA demedi demeyin...İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla pek o konuda ümitli olmamak gerek.
Kontratak futbolu oynayacağız..
hem futbolcu hem td açıklamalarına göre 1 puana gidiyoruz oraya.
galibiyet çok zor, imkansıza yakın
bu saatten sonra kimse kötü temsil ediyorsunuz diyemez..Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İnter'in de performansını görünce en korktuğum takım Lille'di.Onlardan da 1 puanı alınca beklentilerim yükseldi.CSKA maçında galibiyet bence sürpriz olmaz.Savunması çok kötü,bizim de hücum olarak artık birşeyler yapmamız lazım.Pozisyon üretebilirsek gol bulacağımızı düşünüyorum.
Yorum
-
cska nin inter macini izledim ve teknik direktorlerinin aciklamalarini da dikkate alirsak bu mac saldiran bir cska olacak. mac basladigi andan itibaren hucumu dusunecekler. hucum gucu yuksek bir takim oldugunu herkes gormustur. bizim bu baskiyi kirmamiz icin ilerde top yaparak oyunu oldurmemiz gerekiyor. inter macinin ikinci yarisi gibi bir oyun oynamamiz halinde hem rakibi yavaslatiriz hem de defanslarinin zaaflarindan faydalanabiliriz.
bu macta ilk yari cok onemli. ilk yari topa sahip olup tempoyu ayarlayabilirsek ikinci yari iyice yuklenecek cska karsisinda pozisyonlar bulabiliriz.
Yorum
-
oyle bir anlatmissin ki sanki onumuze geleni dagittik. dikkatli oynamzsak rahat yenerler. havaya girmeden devam etmeliyiz. beraberlik bizi üst tura çıkarır diyorumİlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWalla bence inter maçından daha rahat olacak oyun olarak. Rakibe intere verdiğimiz kadar pozisyon vereceğimizi düşünmüyoum. Ama pozisyon bulmakta da zorlanabiliriz. Bundan dolayı kuvvetle muhtemel beraberlik görüyorum. Ama yine de 3 skora da açık bir maç. Duran toplar bizim için önemli. Grubun en güçlü 2 takımından puanlar aldık cska dan korkmamızı gerektirecek bir durum yok.Bitsin Artik Bu Çile
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma renkdaşım ama bu bakış açısıyla bakanları çok iyi hatırlıyorum ben İnter maçı öncesinde işte bu takımla bu futbolla fark yer döneriz korkularını neler yazdıkları dunki gibi aklımda Bu grupta İnteri yenmiş bir takımız Ve şuandada grup lideriyiz bukadar korkak olmaya gerek yok Biz takımımıza güveniyoruz en azından ordan puan alacağım ızı veya puanlarla döneceğimizi umut etmek değil hissediyorum iki ayağı bir papucuna girmiş CSK bize karşı agresif olacak ve bizde sakin oynayıp Oradan istediğimizi alacağız böyleliklede 2 . maç için onları ümitsizliğe sevkedip Gruptan çıkmayı GARANTİLEYECEĞIZ BU 2 MAÇ SONUNDA demedi demeyin...
Oyyyyy ağzın anzer balı yesin emi
Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Oyy Oyyy az önce renktaşımın biri ağzına ANZER BALI YESİN DEDİ ula ben istamam sana gelsin o anzer balı yeterki dediğin çıksınİlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşırnaktan bildiriyorum maçın skoru cska:1 TS:4Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşırnaktan bildiriyorum maçın skoru cska:1 TS:4
Bu ne yaa
Evet arkadaşlar bu saatten sonra gerçekçi, taktiksel yorumlar yayınlanmayacaktır.
Bu tip yorumlara destek lütfen
Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
bu akşam mutlak puan almamız lazım. her ne kadar inter grubun doğal favorisi olsada bence şansı diğer takımlardan fazla değil bu akşam lille interi yenerse ki bence yenecek bizim puan almaktan başka çaremiz yok 2 maçta 4puan alıp grup sonuncusu olmak çok kötü olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum