Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler mac saatinde orduda olcam oralari hic bilmiyorum ordulu arkadaslar varsa bana bir iki yer onerebilirlermi acaba?
    Beyler soruma kimse cevap vermedi bi yardimci olun ya
    - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Diğer iki maçta olduğu gibi takımımızın çok iyi mücadele edeceğine inanıyorum ve bu maçtan en az bir puan çıkaracağımızı düşünüyorum.

Yorum

• hepimizin, tüm tslilerin midesi bulanıyor yazılı ve görsel medyadaki tavrı görünce

kimseyi temsil etmesine gerek yok trabzonsporun....

yok onları utandıralım,yok kendimizi beğendirelim,yok hakettiğimizi gösterelim.....

bu ve benzeri şeyler umurumda değil -bordo mavi -için sevinir üzülürüm

şerefsizlerin değerleriyle değerlenmem de değersizlenmem de..

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla pek o konuda ümitli olmamak gerek.

Kontratak futbolu oynayacağız..

hem futbolcu hem td açıklamalarına göre 1 puana gidiyoruz oraya.

galibiyet çok zor, imkansıza yakın

bu saatten sonra kimse kötü temsil ediyorsunuz diyemez..
          hele yenilmeyelimde kuduruklar salyalarını akıtamasın....
          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 15:38.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla pek o konuda ümitli olmamak gerek.

Kontratak futbolu oynayacağız..

hem futbolcu hem td açıklamalarına göre 1 puana gidiyoruz oraya.

galibiyet çok zor, imkansıza yakın

bu saatten sonra kimse kötü temsil ediyorsunuz diyemez..
            Kusura bakma renkdaşım ama bu bakış açısıyla bakanları çok iyi hatırlıyorum ben İnter maçı öncesinde işte bu takımla bu futbolla fark yer döneriz korkularını neler yazdıkları dunki gibi aklımda Bu grupta İnteri yenmiş bir takımız Ve şuandada grup lideriyiz bukadar korkak olmaya gerek yok Biz takımımıza güveniyoruz en azından ordan puan alacağım ızı veya puanlarla döneceğimizi umut etmek değil hissediyorum iki ayağı bir papucuna girmiş CSK bize karşı agresif olacak ve bizde sakin oynayıp Oradan istediğimizi alacağız böyleliklede 2 . maç için onları ümitsizliğe sevkedip Gruptan çıkmayı GARANTİLEYECEĞIZ BU 2 MAÇ SONUNDA demedi demeyin...
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İnter'in de performansını görünce en korktuğum takım Lille'di.Onlardan da 1 puanı alınca beklentilerim yükseldi.CSKA maçında galibiyet bence sürpriz olmaz.Savunması çok kötü,bizim de hücum olarak artık birşeyler yapmamız lazım.Pozisyon üretebilirsek gol bulacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• cska nin inter macini izledim ve teknik direktorlerinin aciklamalarini da dikkate alirsak bu mac saldiran bir cska olacak. mac basladigi andan itibaren hucumu dusunecekler. hucum gucu yuksek bir takim oldugunu herkes gormustur. bizim bu baskiyi kirmamiz icin ilerde top yaparak oyunu oldurmemiz gerekiyor. inter macinin ikinci yarisi gibi bir oyun oynamamiz halinde hem rakibi yavaslatiriz hem de defanslarinin zaaflarindan faydalanabiliriz.
                bu macta ilk yari cok onemli. ilk yari topa sahip olup tempoyu ayarlayabilirsek ikinci yari iyice yuklenecek cska karsisinda pozisyonlar bulabiliriz.

Yorum

• Hücum yönü ne kadar güçlüyse defansif yönden o kadar zayıf bir takım Cska....

Glo ve Giray gününde olursa gol yemez en azından beraberlik kotarırırz...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Walla bence inter maçından daha rahat olacak oyun olarak. Rakibe intere verdiğimiz kadar pozisyon vereceğimizi düşünmüyoum. Ama pozisyon bulmakta da zorlanabiliriz. Bundan dolayı kuvvetle muhtemel beraberlik görüyorum. Ama yine de 3 skora da açık bir maç. Duran toplar bizim için önemli. Grubun en güçlü 2 takımından puanlar aldık cska dan korkmamızı gerektirecek bir durum yok.
                    oyle bir anlatmissin ki sanki onumuze geleni dagittik. dikkatli oynamzsak rahat yenerler. havaya girmeden devam etmeliyiz. beraberlik bizi üst tura çıkarır diyorum
                    Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kusura bakma renkdaşım ama bu bakış açısıyla bakanları çok iyi hatırlıyorum ben İnter maçı öncesinde işte bu takımla bu futbolla fark yer döneriz korkularını neler yazdıkları dunki gibi aklımda Bu grupta İnteri yenmiş bir takımız Ve şuandada grup lideriyiz bukadar korkak olmaya gerek yok Biz takımımıza güveniyoruz en azından ordan puan alacağım ızı veya puanlarla döneceğimizi umut etmek değil hissediyorum iki ayağı bir papucuna girmiş CSK bize karşı agresif olacak ve bizde sakin oynayıp Oradan istediğimizi alacağız böyleliklede 2 . maç için onları ümitsizliğe sevkedip Gruptan çıkmayı GARANTİLEYECEĞIZ BU 2 MAÇ SONUNDA demedi demeyin...

Oyyyyy ağzın anzer balı yesin emi
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• yazın kenara

şırnaktan bildiriyorum maçın skoru cska:1 TS:4

Yorum

• İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyy Oyyy az önce renktaşımın biri ağzına ANZER BALI YESİN DEDİ ula ben istamam sana gelsin o anzer balı yeterki dediğin çıksın
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ne yaa

Evet arkadaşlar bu saatten sonra gerçekçi, taktiksel yorumlar yayınlanmayacaktır.

Bu tip yorumlara destek lütfen
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• 2. öğretim öğrencisi olmama ragmen maçı izleyeceğim, tarihi bir maçı saçma bir ders yüzünden kaçıramam.
                              Çekirdeği mi çayımı çerezimi hazırladım bekliyorum

İçimden 0-0 geçiyor ama gol atarsak duran toptan diyorum.

Yorum

• bu akşam mutlak puan almamız lazım. her ne kadar inter grubun doğal favorisi olsada bence şansı diğer takımlardan fazla değil bu akşam lille interi yenerse ki bence yenecek bizim puan almaktan başka çaremiz yok 2 maçta 4puan alıp grup sonuncusu olmak çok kötü olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X