Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum, sakın ola a.gücü maçıyla bu maçı kıyaslamayın iki maç birbirinden çok farklı. lig maçı farklı şl maçı farklıdır, bu maçı ayrı olarak değerlendirelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Tolga
Celustka Giray Glowacki Cech
Serkan Zokora Colman
Adrian Pawel Halil
Bu kadroyla sahadayız bence.
Bu maçta ilk yenilgimizi alacağımızı da düşünüyorum ama eğer Avni Aker'de CSKA'yı yenebilirsek her şey güzel olur.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
moskova kadrosu
“Tolga, Bora, Zeki, Celustka, Serkan, Giray, Mustafa, Tayfun, Glowacki, Cech, Ferhat, Colman, Zokora, Sapara, Aykut, Alanzinho, Adrian, Pawel Brozek, Halil.”
ben şöyle bir kadro çıkacağını düşünüyorum:
----------------tolga----------------- yedekler;bora,yumlu,ferhat,aykut,sapara,alanzinho,
celustka-----giray----glowacki----cech
------------zokora---colman----------
serkan----------adrian-------------halil
----------------pawel-----------------En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 13:01.
Yorum
-
Pawel'e güvenilmez. Adam çok bitik oynuyor.İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka Giray Glowacki Cech
Serkan Zokora Colman
Adrian Pawel Halil
Bu kadroyla sahadayız bence.
Bu maçta ilk yenilgimizi alacağımızı da düşünüyorum ama eğer Avni Aker'de CSKA'yı yenebilirsek her şey güzel olur.
Tolga - Cech - Glowacki - Giray - Celustka - Serkan - Zokora - Colman - Adrian - Halil - Alanzinho kontra atak kovalayabiliriz bu kadro ile. Halil top tutar Alanzinho ile Adrian'da hızlı çıkabilirler topla.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İnter 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 yenildi Catania'ya..
Cska 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2 ile ayrıldı kendi evinde Terek ile.
Lille 1-0 geriye düştüğü Auxerre maçını 3-1 kazandı..
Kendi evlerinde Terek'ten 2 tane yemişler. Lille maçından daha kolay olacaktır bizim için. Bu maça dayanarak söylemiyorum.
Yorum
-
Hadi Trabzonspor yüzümüzü güldürmeye devam et...
Yorum
-
Günümüz futbolunda böyle bişey yok ama türküz işte İNŞALLAH öyledir.İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragucu macinda herkesin akli moskovadaydi boyle olmaz usaklar
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum