Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum, sakın ola a.gücü maçıyla bu maçı kıyaslamayın iki maç birbirinden çok farklı. lig maçı farklı şl maçı farklıdır, bu maçı ayrı olarak değerlendirelim

Yorum

• Tolga
      Celustka Giray Glowacki Cech
      Serkan Zokora Colman
      Adrian Pawel Halil

Bu kadroyla sahadayız bence.

Bu maçta ilk yenilgimizi alacağımızı da düşünüyorum ama eğer Avni Aker'de CSKA'yı yenebilirsek her şey güzel olur.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• moskova kadrosu

“Tolga, Bora, Zeki, Celustka, Serkan, Giray, Mustafa, Tayfun, Glowacki, Cech, Ferhat, Colman, Zokora, Sapara, Aykut, Alanzinho, Adrian, Pawel Brozek, Halil.”

ben şöyle bir kadro çıkacağını düşünüyorum:

----------------tolga----------------- yedekler;bora,yumlu,ferhat,aykut,sapara,alanzinho,
        celustka-----giray----glowacki----cech
        ------------zokora---colman----------
        serkan----------adrian-------------halil
        ----------------pawel-----------------
        En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 13:01.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga
          Celustka Giray Glowacki Cech
          Serkan Zokora Colman
          Adrian Pawel Halil

Bu kadroyla sahadayız bence.

Bu maçta ilk yenilgimizi alacağımızı da düşünüyorum ama eğer Avni Aker'de CSKA'yı yenebilirsek her şey güzel olur.
          Pawel'e güvenilmez. Adam çok bitik oynuyor.

Tolga - Cech - Glowacki - Giray - Celustka - Serkan - Zokora - Colman - Adrian - Halil - Alanzinho kontra atak kovalayabiliriz bu kadro ile. Halil top tutar Alanzinho ile Adrian'da hızlı çıkabilirler topla.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bence adrian ilk 11 de başlamayacak
            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İnter 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 yenildi Catania'ya..
              Cska 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2 ile ayrıldı kendi evinde Terek ile.
              Lille 1-0 geriye düştüğü Auxerre maçını 3-1 kazandı..

Kendi evlerinde Terek'ten 2 tane yemişler. Lille maçından daha kolay olacaktır bizim için. Bu maça dayanarak söylemiyorum.

Yorum

• inter maçındaki mücadeleyi sergilersek 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum, o zman yanar buraları...
                Emekleri çaldın yine.
                Günahkarsın Fenerbahçe !
                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• SON DAKİKA !

Salı günü CSKA Moskova ile oynayacağımız karşılaşmada İngiliz Mark Clattenburg düdük çalacak.

Yorum

• Hadi Trabzonspor yüzümüzü güldürmeye devam et...
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yaa Arkadaş Keşke ankaragücü maçını izlemeseydim moralim çok bozuldu umarım tek maçlık bir durgunluktu umarım çsk maçında iyi futbolla 3 puanı alan taraf biz oluruz.

Yorum

• ankaragucu macinda herkesin akli moskovadaydi boyle olmaz usaklar

Yorum

• şikebahçeliler ruslardan umutluymuş,hatta çocuklarının adını igor,boris,putin,medvedev koyan bile varmış...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ankaragucu macinda herkesin akli moskovadaydi boyle olmaz usaklar
                            Günümüz futbolunda böyle bişey yok ama türküz işte İNŞALLAH öyledir.

Yorum

• Bizim galip geldiğimiz inter maçı öncesinde ve ve berabelik aldığımız lille maçı oncesinde ki maçlarımıza bir bakın lütfen.Ankaragücü maçından fazla farklı değildik.

Yorum

• ŞL de strateji tamamen farklı en iyi takımlar bile vatan millet sakarya diyip saldırmıyor kontrollü oyun bu platformun ana kuralı.Bu nedenle takımımız bu maçta çok farklı bir oyun sergileyecektir.
                                En son erdeme61 tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 14:42.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X