Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçı kazanırsak Allah'ın izniyle çoğu şeyi aşmış oluruz.

Yorum

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bosverdim durum suan o kadar karisikki 6 puan alsak bile gruptan cikamayabiliriz ondan hesap yapmak icin erken, bende denedim hertürlü hersey olabiliyor
      Valla biz bu iki macta 6 Puan alalim ve Gruptan cikmayalim he ?? Yakarim kendimi
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla biz bu iki macta 6 Puan alalim ve Gruptan cikmayalim he ?? Yakarim kendimi
        Valla 6 puan alsak bile interin lilleden kac puan aldigina bagli grubu garantilememiz. Interde 6 puan alirsa garantilemis oluyoruz üst turu. 6 puan alip cikamassak yakarim kendimi diyorsun ama 6 puan alamassakda son maclar yine kesin kalp krizi gecirecegiz heyecandan Allah korusun

Yorum

• Biz 6 puan aldıkmı elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkarız bu gruptan yeterki alalım o 6yı.

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burak a bu kadar endeksli bi takım oluşumuz çok moralimi bozuyo...
            Aynen öle..
            Ki Burak her zaman yükelişte olan bi topçu değil..
            Zaten hiçbir topçu her zaman yükselemez..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlış hesap yaptım kardeş boşver.
              aslinda dogru sayilir ama ayni rakiple oynayacagimiz için yanlis ^^ yani 2nci cska karsilasmasi ve inter karsilasmalarindan 1galibiyet 1maglubiyet yerine 2 beraberlik almak daha iyidir, 2rakibe fark atamasan da yaklastirmiyorsun, tabii ki diger karsilasmalari da önemli ama sonuçta biri yine puan kaybetmis olacak, onun için ben issssrarrrlaaaaa yaziyoruuuummm =

cska - Ts = 1puan
              Ts - cska = 1puan
              Ts - inter = 1puan
              lille - Ts = 0puan
              ==== 7 puan ====

bizi 2. olarak üst tura atar çünküü

inter - lille ve lille - inter : inter 4 lille 1 puan
              inter - cska : inter 3 cska 0 puan
              cska - lille : cska 3 lille 0 puan ^^

toplam

inter 11 puan
              Trabzonspor 7 puan
              cska 6 puan
              lille 6 puan
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 02:05.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 18'e girmeden 4 puan aldık..
                2 maçta toplam kaç pozisyonumuz var..
                ölümüne trabzon !

Yorum

• üst tur için cska dan 4 puanı kapmamız lazım zira inter ve lille den puan almamız artık daha da zor cunku ınter hocayı degıstırdı toparlanıyor lille ile de deplasmanda oynayacağız...
                  HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• CSKA (D)

CSKA'yla deplasmanda oynayacağımız maçta kesinlikle ayvayı yedik.Biricik amcamız,kadim dostumuz Mıhmıt Ili Iydınlır 16'sında Avni Aker'de A.Gücü'yle maç vermiş bize oynayalım diye.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      CSKA (D)

CSKA'yla deplasmanda oynayacağımız maçta kesinlikle ayvayı yedik.Biricik amcamız,kadim dostumuz Mıhmıt Ili Iydınlır 16'sında Avni Aker'de A.Gücü'yle maç vermiş bize oynayalım diye.
                      O Macin hangi tarihte oynanacagi belli degil daha. Tarih olarak belirlenmemis maclarda hep Pazar gününün tarihi yazar. Mutlaka Cumartesi yada cumaya alinacaktir o mac.
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O Macin hangi tarihte oynanacagi belli degil daha. Tarih olarak belirlenmemis maclarda hep Pazar gününün tarihi yazar. Mutlaka Cumartesi yada cumaya alinacaktir o mac.
                        İnşallah ama yine sıkıntı.Bu federasyonu Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Gâvur misyonerlere hakkımı helal edecem ama bu düzene destek yapanların alayına haram olsun.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• arkadaşlar mac saatı 19:00 bu kesindir.Salı gunu oynanacaktır Buda kesindir. Csk takımını da lille gibi gozumuzde buyutmeyelım.büyütürsek aciz futbol oynar yine sıkıntıya gırebiliriz.Oyuzden saldırın durmadan bu taraftar arkanızda herzaman mantıgıyla hareket ettık mı onlar korkar bızden.Ben yıne dıyorum 0.01 puan olsun bızım olsun.yeter kı puan alalım arkadaslar.
                          2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            18'e girmeden 4 puan aldık..
                            Ne önemi var pozisyona girene puan vermiyorlar ki?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              18'e girmeden 4 puan aldık..
                              Oynadığımız takımlar İnter ve Lille'di.Pozisyon üstüne pozisyon mu bekliyordunuz?Önemli olan pozisyona girmek değil , sonuca ulaşmak.2 maçta da bunu başardık darısı CSKA maçına inşallah.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Bu maçdan en azından beraberlik çıkartırız diye düşünüyorum
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X