Bu maçı kazanırsak Allah'ın izniyle çoğu şeyi aşmış oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Valla biz bu iki macta 6 Puan alalim ve Gruptan cikmayalim he ?? Yakarim kendimiİlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosverdim durum suan o kadar karisikki 6 puan alsak bile gruptan cikamayabiliriz ondan hesap yapmak icin erken, bende denedim hertürlü hersey olabiliyor
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Valla 6 puan alsak bile interin lilleden kac puan aldigina bagli grubu garantilememiz. Interde 6 puan alirsa garantilemis oluyoruz üst turu. 6 puan alip cikamassak yakarim kendimi diyorsun ama 6 puan alamassakda son maclar yine kesin kalp krizi gecirecegiz heyecandan Allah korusunİlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla biz bu iki macta 6 Puan alalim ve Gruptan cikmayalim he ?? Yakarim kendimi
Yorum
-
Aynen öle..İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak a bu kadar endeksli bi takım oluşumuz çok moralimi bozuyo...
Ki Burak her zaman yükelişte olan bi topçu değil..
Zaten hiçbir topçu her zaman yükselemez..ölümüne trabzon !
Yorum
-
aslinda dogru sayilir ama ayni rakiple oynayacagimiz için yanlis ^^ yani 2nci cska karsilasmasi ve inter karsilasmalarindan 1galibiyet 1maglubiyet yerine 2 beraberlik almak daha iyidir, 2rakibe fark atamasan da yaklastirmiyorsun, tabii ki diger karsilasmalari da önemli ama sonuçta biri yine puan kaybetmis olacak, onun için ben issssrarrrlaaaaa yaziyoruuuummm =İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış hesap yaptım kardeş boşver.
cska - Ts = 1puan
Ts - cska = 1puan
Ts - inter = 1puan
lille - Ts = 0puan
==== 7 puan ====
bizi 2. olarak üst tura atar
çünküü
inter - lille ve lille - inter : inter 4 lille 1 puan
inter - cska : inter 3 cska 0 puan
cska - lille : cska 3 lille 0 puan ^^
toplam
inter 11 puan
Trabzonspor 7 puan
cska 6 puan
lille 6 puanEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 02:05.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
O Macin hangi tarihte oynanacagi belli degil daha. Tarih olarak belirlenmemis maclarda hep Pazar gününün tarihi yazar. Mutlaka Cumartesi yada cumaya alinacaktir o mac.İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCSKA (D)
CSKA'yla deplasmanda oynayacağımız maçta kesinlikle ayvayı yedik.Biricik amcamız,kadim dostumuz Mıhmıt Ili Iydınlır 16'sında Avni Aker'de A.Gücü'yle maç vermiş bize oynayalım diye."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İnşallah ama yine sıkıntı.Bu federasyonu Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Gâvur misyonerlere hakkımı helal edecem ama bu düzene destek yapanların alayına haram olsun.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO Macin hangi tarihte oynanacagi belli degil daha. Tarih olarak belirlenmemis maclarda hep Pazar gününün tarihi yazar. Mutlaka Cumartesi yada cumaya alinacaktir o mac.9 # Osvaldo'
Yorum
-
arkadaşlar mac saatı 19:00 bu kesindir.Salı gunu oynanacaktır Buda kesindir. Csk takımını da lille gibi gozumuzde buyutmeyelım.büyütürsek aciz futbol oynar yine sıkıntıya gırebiliriz.Oyuzden saldırın durmadan bu taraftar arkanızda herzaman mantıgıyla hareket ettık mı onlar korkar bızden.Ben yıne dıyorum 0.01 puan olsun bızım olsun.yeter kı puan alalım arkadaslar.2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
Ne önemi var pozisyona girene puan vermiyorlar ki?İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18'e girmeden 4 puan aldık..
2 maçta toplam kaç pozisyonumuz var..
Yorum
-
Oynadığımız takımlar İnter ve Lille'di.Pozisyon üstüne pozisyon mu bekliyordunuz?Önemli olan pozisyona girmek değil , sonuca ulaşmak.2 maçta da bunu başardık darısı CSKA maçına inşallah.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18'e girmeden 4 puan aldık..
2 maçta toplam kaç pozisyonumuz var..-1461 TRABZON-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum