Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben niye trabzonsporluyum diye soranlar bu akşam fenerin metresini nasıl kullandığımızı gördüler sonra feneri kullanacağız her zaman ki gibi

Yorum

• Görsel medya resmen midemi bulandiriyor.

Dünyada 3 takim üzerine kurulup onlarin yagciligini yapan baska bir mdya yoktur herhalde.

Bu medya sayesinde istanbul takimlarina olan nefretim artti.

Körle yatan sasi kalirmis,markus da penaltilari göremez olmus...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sadece saha icine konsantre olmak istiyorum. ( Emre Belözoglu )
        Bundan sonra kimseye SMS göndermeyecegim.

Yorum

• yahu hala jaja diyen arkadaslar gecen sene sampiyonluga giderken bilika denilen soysuzla alemlere akarken ki resimleri ne cabuk unuttuk ...sonrasinda sahada gezinmelerini ve istanbul takimlariyla oynarken yoklari oynadi

ben zerre kadar jajayi aramiyorum zamanla adrian daha iyi olacak en azindan efendi adam

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bütün gollerimizi Burak'ın atması ve Burak'ın golde neden yanındakine pas vermediği gibi hayati sorunlarımız varken,

Volkan'ın koşmaya mecalinin olmaması,
            Tolga'nın kalede her maç ısrarla Buraklaşması,
            Alanzinho'nun üst üste 38. maç takımın ayarını bozması,
            Moskova'da ilk 11 çıkacak Pawel'in kenarda unutulması,
            Serkan'ın mevki kavramını unutup sahada kafasına göre takılması

pek dikkat çekmiyor tabii.
            Onuda görenler vardi,merak etme sen.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• "Alıntı yapılan selfesteem26

Bugün kalkıp istanbuldan geldik sırf maçta yer alalım diye. Ama bu muydu mükafatı? 750.000 lik şehir bukadar mı yalnız bırakır takımı. Biz geçen sene 50 TL iken full çekmedik mi stadı? Ne değişti ne olur bana bir açıklayın. Bu gün stada giderken bjk formalı o eziktaşlıyı tranvayda görünce birşey diyememenin acısını çektim. Ben bugün skorda değilim, ama o tslilerin bizimle dalga geçmemelerini nasıl unuturum. Bukadar mı midemiz genişledi. !!! Maçta kimse kusura bakmasın aptal aptal tezahürat yapıyoruz. Maçla alakamız yok. Hakemi oyuncuları baskı altına almıyoruz. Macın gidişatına göre tempo tutmuyoruz. Bu mu bizim halimiz. Bir ilk sene çıktığımız bir ibb maçını açın bakın bir de şimdiye... Hepimiz utanmalıyız... O yönetimi başımızda tuttuğumuz için.... Diyecek başka sözüm de yok.."

"Midemiz fener maçını taraftar olarak kabullendiğimiz zaman genişlemişti zaten."

renktaşlar bunlar eskişehir forumundan .. daha çok ağlatacağız sizi fenerin metresleri sizi
              En son Recep Orhan tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 23:44.

Yorum

• adrianı maalesef hiç beğenmedim çok güçsüz ayakta duramıyor çok pas hatası yapıyor inşaallah potansiyeli daha yüksektir yoksa işimiz var
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Buraka yapilan fb yapilsa penalti ama Trabzon oldumu penalti degil. Hakemler bu sene resmen rezalet. Fb son 2 macta hakemler tarafdindan korunuyor biz ise biciliyoruz
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu hala jaja diyen arkadaslar gecen sene sampiyonluga giderken bilika denilen soysuzla alemlere akarken ki resimleri ne cabuk unuttuk ...sonrasinda sahada gezinmelerini ve istanbul takimlariyla oynarken yoklari oynadi

ben zerre kadar jajayi aramiyorum zamanla adrian daha iyi olacak en azindan efendi adam
                    Bir de, devre arasında aldığı baş döndürücü teklifin etkisiyle olsa gerek, ikinci yarının ilk beş maçında sahada eli belinde bekleyen ve puan farkının kapanmasında başrol oynayan selçuk efendiyi de unutmayalım.

Geçen yılki kadro muhteşem bir kadro değildi, ama 3 yılın sonunda takım olmuştu ve muhteşem bir performans göstermişti, hem de onca şikeye karşın. Şimdi o kadrodan daha kaliteli bir kadromuz var, ayrıca sorumsuz ve disiplinsiz olanlar da ayıklandı. Biraz sabır, bu takım çok iyi olacak ve her sene 2-3 kaliteli takviye ile daha da başarılı olarak yoluna devam edecek.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buraka yapilan fb yapilsa penalti ama Trabzon oldumu penalti degil. Hakemler bu sene resmen rezalet. Fb son 2 macta hakemler tarafdindan korunuyor biz ise biciliyoruz
                      Erman Toroğlu çok iyi anlattı bu durumu, herkes büyükleri koruyor diyor Federasyon koruyor o koruyor bu koruyor hakem gerizekalı mı büyüklerin aleyhine karar verip gündeme otursun.

Ufak takımın lehine bir karar verince büyük takımlar ortalığı savaş alanına dönüştürüyorlar diyor. Hakem kendini neden ateşe atsın. Adamların başında bulunan federasyon bile bunları koruyorsa bu adamlar neden korumasın ?
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• [QUOTE=Cafer1978;1918085384]Görsel medya resmen midemi bulandiriyor.

Dünyada 3 takim üzerine kurulup onlarin yagciligini yapan baska bir mdya yoktur herhalde.

Bu medya sayesinde istanbul takimlarina olan nefretim artti.

Körle yatan sasi kalirmis,markus da penaltilari göremez olmus...[/QUOTE]

Aynen abi Halilinki nasıl penaltı olmaz.Burağa yapılan omuz omuza değil direk darbedir..
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adrianı maalesef hiç beğenmedim çok güçsüz ayakta duramıyor çok pas hatası yapıyor inşaallah potansiyeli daha yüksektir yoksa işimiz var
                          Yuhhh ayakta duramıyor mu ? maç 2-0 ken 40-50 metre topla depar atıp gol pozisyonuna giren başkasıydı heralde.Ayakta duramamasının sebebi bu ligde kasapların olmasındandır.Futbol oynamaya değil adam sakatlamaya çıkıyorlar sahaya.

Yorum

• Hakemler penaltıları geçtik artık faullerimizi de çalmıyor arkadaş...
                            En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 23:52.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakem penaltıları geçtik artık faullerimizi de çalmıyor arkadaş...
                              +1967 aynen katılıyorum

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                +1967 aynen katılıyorum
                                Şu hakemi vermesinler zaten bizim maçlara. Bizim oyuncuları çok indiriyorlar ceza sahasında, bu adam da hiç penaltı çalmıyor arkadaş. Diğerleri az biraz görünce çalıyorlar. Bunun için adamın ayağında kırık, kafasında çatlak falan olması lazım herhalde. Ambulansa bindiğini görürse çalacak bir gün inanıyorum.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X