Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu akşam tüm eskişehir bandosuna saksafon çaldıran tüm oyuncu, teknik heyet ve taraftarımıza saygılarımı iletiyorum

Yorum

• Millete bedava penaltı çalınıyor, bizimkiler ölse ruhu çıkmadan inanmam diyecekler.

Yorum

• arkadaşlar bu açılan bizi unutmayın pankartı ne demek ıstiyordu bilen varmı ?
        ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

• Şampiyonlar Ligindeki rakiplerimizin maçları

Inter sahasında 3-0 mağlup(Napoliye)
          Moskova deplasmanda berabere(Kuban Krasnodar)
          Lille kendi sahasında 2-0 galip (Rennes e karşı)

Yorum

• Mustafa Yumlu çok ağır eleştiriliyor ama bu ligde zaten yerli stoper sayısı oldukça az. Egemen deyince de bazı arkadaşlar delleniyorlar neden delleniyorsunuz adam bu ligin en iyi yerlisi bence bunu kabul etmek lazım. Daha iyisini alamayacaksan en yapıp edip adamın gönlünü hoş tutacaksın takımda tutacaksın böyle adamları.

Kemal Tokak falan diyorduk burada ama kaç maçtır izliyorum vasatın üzerine çıkamayan bir adam. Mustafa hem Trabzonlu, hem de mücadelesiyle takdirimi toplayan bir isim. Yetenekleri kısıtlı olabilir ama gerçekten mücadelesi çok içten.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Hasan Nasrallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar bu açılan bizi unutmayın pankartı ne demek ıstiyordu bilen varmı ?
              Hani Şampiyonluk sevinci yaşatmadılar ya..
              Renktaşları Vanspor gibi..
              2'si de Nisan ayıydı zaten..
              ölümüne trabzon !

Yorum

• - Telegol Şikeyi tartışıyor CHP'li vekil proğrama katıldı merak eden varsa başladı...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Hasan Nasrallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bu açılan bizi unutmayın pankartı ne demek ıstiyordu bilen varmı ?
                  Takma kafanı her o...pu aynı lafı der beni unutma tekrar gel diye geldik koyduk döndük

Veni Sidi Sici

Yorum

• Takımda frikik kullanmayan kaldı mı ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hikmet karaman bomba ya,Trt3..

bak bak bak,uffff,ooooo
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adrian kuvvetsiz bu açık depar atmayla alakasız bu konu çıt kırıldım.
                        Aynen öle..
                        Fenerli Stoch o topu atardı..
                        Ama Adrian atamadı ve güçsüz zaten..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımda frikik kullanmayan kaldı mı ?
                          Valla Burak çok iyi, her türlü yazıyor...Ama hayatında hiç bir frikik golü olmayan ( şahsen varsa da ben hatırlamıyorum, tek hatırladığım fb kupa finalinde direkten dönen frikiği) Burak, artık bu işi bırakmalı...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla Burak çok iyi, her türlü yazıyor...Ama hayatında hiç bir frikik golü olmayan ( şahsen varsa da ben hatırlamıyorum, tek hatırladığım fb kupa finalinde direkten dönen frikiği) Burak, artık bu işi bırakmalı...
                            Topun basına ne zaman geçse sinirleniyorum ..En sevmediğim yönü Burak'ın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bazi futbolcular vardir, %40 ile oynadiklarinda dahi yeterli olabilir..mesela Zokora

Bazi futbolcular vardir, en az %90 ile oynamalari gerekir cünkü %89 ile oynadiklarinda dahi siritirlar...mesela Serkan.

Burak attigi 2. golde pas vermis olsa bile gol olma olasiligi cok yüksek olmayacakti, kaldi ki golcü dedigin adam biraz egoist olmak zorunda!
                              Ama Serkan´in kacirdigi pozisyonun affi yok. Kale icinde Celustka bombos iken..kafayi yiyecektim!

Burak´a yapilan hareket, Ingiltere´de bile fauldur (disarida oldugu icin tabi) Nizami sarjin nasil birsey oldugunu bilmeyenler bile var maalesef! Gecen hafta 8ts-Antalya macinda penalti diye bagiranlar, buna faul demiyorsa, sahadaki Yunus Yildirim gibi etek giyip gezsinler

Takimin sistem sorunu var, bu da gayet dogal. Futbolcularin konsantrasyon sorunlari var maalesef, 3 günde bir mac yapan icinde bu dogal.

Evet malesef yepyeni bir takim, buna ek 3 günde mac yapmak zorunda oldugumuz icin yapilan rotasyonlar..topallaya topallaya bu ilkyariyi bitirecegiz.

Buna ragmen derbilerde yüksek konsantre ile oynayacagimizi ve kaybetmeyecegimizi düsünüyorum. 35 puan bizim icin cok iyi olacaktir.
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• iyi koyduk mamalanma olmayinca boyle oluyor...
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X