Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saate baktim ve dikkat ettim. Galatasarayin macina toplamda 1 saat ayiran pek saygideger DEVLET KANALIMIZ TRT, bizim macimiza sadece 20 dk ayirabildi. Kisa kesmek icin adeta yirtindilar. Hani Ankaragücü ile oynanan mac derby mi oluyorda böyle bir orantisizlik var ortada acaba yoksa neden............................

Yorum

• şımdı bız trıbünden maçı ızledık,ılk yarı ortada oynanan oyun var,zokora ve colman harıl harıl iş yaptı.2.yarı oyunun tamamen ınsıyatıfı elımızdeydı,oynanması gerektığı gıbı oynadığımızı dùşünüyorum.zokora tam bır prof.takım çok iyi.bazı yorumları okudum ùzüldüm,bır çok arkadaş şansa yendık fılan dıyor.götünü gere gere tv karşısında ahkam kesmek güzel tabı.bu sene takım tüm kategorılerde 60'a yakın maça çıkacak.şu ana kadar 2.5 ayda dünyayı dolaşarak 10 maç oynadık.bu takım barca değıl.bu takım Trabzonspor ve olması gerektığı gıbı yoluna devam edıyor.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bugünkü maçın ilk yarısındaki futbolu ve lillie maçındaki genelde oynanan futbolu inşallah bir daha görmeyiz, eskişehir maçındaki ilk yarıda oynanan(!) futbolu izlerken bu oyun erkek oyunu dedim biraz sert oynayın herkes kendini yere bırakıp hakeme bakıyor istemiyorum böyle futbol..!
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• ersin denen köpek soyu it yalaka, bizimle ne sıkıntısı var acaba..
          çok mu acıttık dibine kadar da ''bizimle ilgili her pozisyonda geçelim bunu'' diyor

sizi böyle görmek ne büyük zevk

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halilin pozisyonunda kesinlikle faul yok..adam ayğını basarken halil şut vurdu,Halilin ayak adamın bacağına vurdu...Burağınkinde de bir omuz var ama o tür omuzlar normal şarja girer,ayakta kalacaksın...objektif olalım...bence de ikisi de penaltı değil
            halilinkine bişey diyemem ama burağınki eğer ceza sahası içindeyse penaltı(trt saolsun 14 saniye içinde pozisyonu geçtiği ve yavaş oynatmadığı için bilemicem) defans topu aldıktan sonra omuz atıo
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Adrian Jaja kıyaslamasına neden giriliyor anlam veremiyorum. Kıyaslama bile yanlış. Jaja'yı arıyor olabilirsiniz, olabiliriz. Ama ikisi gerçekten farklı oyuncular. Şahsen şöyle düşünüyorum. Evet, Jaja çok kaliteli ve değişik bir oyuncu. Belki mükemmel. Trabzonspor'a gelmiş en iyi yabancılardan. Ama takım oyununa pek katkı yaptığı söylenemez. Jaja oyundayken, Allah'ım Jaja her an şut çekebilir, gol atabilir, şık bir çalım gözümüze renk getirebiliriz diyoruz. Başka? Ha, bu küçük bir olay mı, tabii ki değil. Sonuçta bir gol, skora üstünlük demektir,puan demektir. Diğer yanda da Adrian var. Kendisi takım oyunu için çok değerli bir futbolcu bence. Ondan olağanüstü şeyler beklemiyorum. Çünkü işini yapmaya çalışıyor ve yapıyor da, bazen iyi bazen eksik. Pasları gerçekten çok güzel. Orta alanda iyi çalışıyor, akıllı oynuyor, en önemlisi bu. Ha bazen kötü oynama hakkı da var. Oynayabilir. 90 dk bir futbolcudan sadece gol bekleyeceğime, oyunu yönlendiren, iyi bir oyuncuyu takım oyunu için çalışırken izlerim daha iyi. İkisini kıyasa gerek duymuyorum. Çok farklılar. Yani diyeceğim şu ki, Jaja mükemmel bir yetenek(isteyip de oynarsa), ama Adrian iyi bir takım oyuncusu.

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halilin pozisyonunda kesinlikle faul yok..adam ayğını basarken halil şut vurdu,Halilin ayak adamın bacağına vurdu...Burağınkinde de bir omuz var ama o tür omuzlar normal şarja girer,ayakta kalacaksın...objektif olalım...bence de ikisi de penaltı değil
                Halil'in pozisyonuna dikkat ederseniz rakip oyuncu faul yapmıyor topada vurmuyor , ancak gol vuruşu yapacak olan Halil'i engelliyor bu yüzden net penaltı olması gerekiyor.
                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• ek olarak: teşekkürler Çoçuklar..!
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• Halil'in pozisyonu anlık refleksle penaltı çalınabilirdi ama tekrarını izleyince bana penaltı değil gibi geldi.Burak'a yapılan ise omuz omuza mücadele felan değil adam geliyor öküz gibi omuz vuruyor,faul ve kırmızı karttı bana göre.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bütün gollerimizi Burak'ın atması ve Burak'ın golde neden yanındakine pas vermediği gibi hayati sorunlarımız varken,

Volkan'ın koşmaya mecalinin olmaması,
                      Tolga'nın kalede her maç ısrarla Buraklaşması,
                      Alanzinho'nun üst üste 38. maç takımın ayarını bozması,
                      Moskova'da ilk 11 çıkacak Pawel'in kenarda unutulması,
                      Serkan'ın mevki kavramını unutup sahada kafasına göre takılması

pek dikkat çekmiyor tabii.
                      İlginç ama güzel bir analiz.Özellikle Tolga ve Pawel konusuna katılıyorum.Henrique yok Moskovada ne yapacağız?
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• eskişehirli taraftarlara tavsiyem o beyaz kartonları ziyan etmesinler, eve götürüp dürsünler bakıp bakıp bizi hatırlasınlar.. öyle beyaz kartonla sahaya çıkmakla temiz olunmuyo satılmış takımın satılmış taraftarları

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Valla Beğenirsin beğenmezsin şuan bizim dilimizde konuşan tek proğram Telegol , hatta kadınların bize küfrettiğini ilk defa Erman söyledi az önce ...
                          Hemen döndüm oraya renktaş ama burda da serhat kıvırmalara başladı nedense.Bi de Erman ın geçmişi belli yani ne bileyim bu adam ın dedikleri bana çok inandırıcı gelmiyor nedense.

Yorum

• trt bejeke nin yenildiği stoke city maç öncesini gösterio bizimkini göstermesi içinde yenilmemiz mi lazım acaba
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• trt bizim maci resmen gecistirdi... gs ye 40 dakika biz 10 dakika. helal olsun tarafsiz yayincilik bu olsa gerek...
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• şunlara bir cevap alabilsek eyiydi

2.yarı sanki metris fln duydum, doğru mu, tam olarak ne dediniz orda ??

ayrıca 58 saniyeyi geçti mi küfürlerimiz, ceza ihtimali var mı ??
                                ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                                "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                                kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X