erman toroğlu ne TS ne gs ne bjk traftarını beğeniyo bu yıl fb traftarı dha iyiymiş..!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
En kötü günümüz böyle olsun..İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepek yalnış birşey söylemedi bence
takım günden güne kötüye gidiyor.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
adrianı öven arkadaşlara soruyorum
bu adam bugün minimum 10 top kaptırdı
bana yarım metre yanındaki adama pas atmak dışında yaptığı tek olumlu 1 hareket söylermisiniz ?
ADRİAN bu takıma ne katıyor bana birisi bunu anlatsın.5 milyon euroluk napıyor bu adam ?Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Bi it oturuyor orda .. kumandanın 1 tuşunun yanına bile yaklaşmıyorumİlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrt stadyumda reklamlardan sonra bizim mac
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Oysa Biz Şampiyonluğa Oynayabilmek İçin Ersun Yenal'ın Kurduğu Takımı 3 Yıl Bekledik.İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Daha yeni alışıyorlar birbirlerine" bahaneden öte birşey değil.. Hazırlık maçları hariç 10 resmi maç oynamış bir takımın uyum sorununu çoktan halletmiş olması gerekir..
10 Maç Nedir Yaa. Bir Takımın Takım Olabilmesi İçin En Az 1 Sezon Gerekir ..
Sabretceksiniz, Sabredemeyen Varsa İzlemesin ..
Yorum
-
Kim varya Trt'de biri daha yazmıştı merak ettim.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi it oturuyor orda .. kumandanın 1 tuşunun yanına bile yaklaşmıyorum
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Yok ben sadece Zokora demiyorum. Zaten takım top falan oynamadı açıkçası. Hani not vermeye kalksam Zokora en iyi nnotu alanlardan olur. Ben onu kendisiyle kıyaslıyorum Serkan'la falan değil.İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokora nin kotu mu iyi mi oldugunu bilmiyorum.. sadece Serkanlar , gucsuz volkanlar dururken Zokora mi ????
Bugün Serkan, Volkan,Adrian zaten yokları oynadılar..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
bunun başlıca nedeni" en azından Trabzon taraftarı için bunu söyleyebilirim" bu kokuşmuş sitem yüzünden, futboldan soğumalarıdır.her ne kadar burada takip etsekte lig maçları bana hiçö heyecan vermiyor.İlk olarak Sümeyye demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerman toroğlu ne TS ne gs ne bjk traftarını beğeniyo bu yıl fb traftarı dha iyiymiş..!
Yorum
-
- Adrian'ın kabahati nedir ışıklarda Şampanya tokuşturmamakmı , disiplin öce gelir ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Böylelerine Hüseyin Çimşir-Hasan Üçüncü Gibi Oyuncular Layık ..İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadrianı öven arkadaşlara soruyorum
bana yarım metre yanındaki adama pas atmak dışında yaptığı tek olumlu 1 hareket söylermisiniz ?
ADRİAN bu takıma ne katıyor bana birisi bunu anlatsın.5 milyon euroluk napıyor bu adam ?
Muhtemelen Jaja Olsaydı Da Diyorsundur Sen. Geçen Sene Jaja Vardı Eskişehire Gol Atamadık İki Maçta O Nolcak .. ??
Hatta Burak Geldiğinde'de Ona Da Laf Ettin Allah Bilir ..
Yorum
-
Niye sabirli degilsin ? Niye bukadar elestirmen siniz ?İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadrianı öven arkadaşlara soruyorum
ADRİAN bu takıma ne katıyor bana birisi bunu anlatsın.5 milyon euroluk napıyor bu adam ?
Adrian cok faydali olacak bunu ilerleyen maclarda görecegiz.
Jaja nin yerlerde süründügü maclarida biliyoruz bukadar nankör olmayin....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum