Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bilmiyorum onlardan misin ama ben bu forumda 2 sene once Selcuk a da isinmayanlar durmadan elestirenler hatirliyorum...
    Zokora nin nesini begenmedigini yada begenmedeginizi cok merak ediyorum... sahsim adima bu kadar iyi ve kaliteli bir defansif orta saha oyuncusu Turkiye liginde gormedim diyebilirim
    Selçuğu beğenmemek Tolgayı beğenmemekle eş değer sanırım sonradan ters köşe olabiliyor insan bunda da olurum inşallah.

Ancak selçuktan sonra üretken olmadığını yani stilinin o olduğu için ben alışamadım belkide yani iyi futbolcu tamam ancak sanki daha yaratıcı daha üretken olabilen birisini istiyordum , birde ağır olduğunu düşünüyorum ikili pozisyonlarda bu yüzden çok faul yapmak zorunda kalıyor tabi bu benim görüşüm ve şuanda kadar ki bütün maçlarda bunu yapmadı çok düzenli ve güzel oynadığı maçlarda oldu .
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aykut iti , "gsye verilen penaltılar irdelenmeli diye" bir açıklama yapsana hadiii
      Ötmeleri için geride olmaları gerek şuan herşey güzel laylaylom ama geriye düştülermi imana geliyorlar.Dürüstlük abidesi kesiliyorlar..
      Kendine müslüman aykut iti ve caiması

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekmeğin içini al dışından birşey olmaz bol zeytin üstüne 3 bardak su yapıştır gel buraya zokora çok etkisizsi yazmassan neyim

Şaka maka sakin ol ya olabilir böyle şeyler.

Mustafa hakkında ne düşünüyorsun ?
        Mustafa (tabirimi mazur görün) işlenmeyi bekleyen bir kalas. Yalnız çok kaliteli bir ağaçtan kesilmiş...

En iyi marangozun elinde. Müşterinin marangoza da kalasa da sabır göstermesi gerek...

Bu maç için de takımın en iyi 2-3 adamından biriydi diyebilirim. Zamanlama konusunda ufak sıkıntıları var. He bir de taç çizgisine sevdalı. Bunlar zamanla aşılır...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak'ın bir pozisyonda Volkan boşta olduğu halde ona top atmayışına gerçekten çok üzüldüm. Volkan orda golü bulabilirdi.
          Doğru olan volkana vermesiydi. Geçen hafta halbuki volkan ona gol pasını vermişti. Ama güzel gol attı. Yine de ilerde etrafına daha da bakmalı seçenekleri daha doğru kullanmalı.

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tv'den biz nasil göründük taraftarlar olarak? sesimiz sizlere kadar gelebildi mi?
            Tv'lere nasıl yansıdı bilmiyorum ama tüm tribünler sizleri izliyordu... Bu ne arzu, bitmeyen coşku, dirayet, inanç... Muhteşem taraftar ve kırmızı siyah renklerin oluşturduğu kara bulutlar arasında bordo mavili gökyüzü gibiydiniz...
            Always Trabzon!!!

Yorum

• zokora İnter maçı dışında ne yapıyor anlayamıyorum. İsabetli pas yapamayacaksa ben ne anladım zokora isminden.

Artık birilerinin daha skora katkı yapması lazım. Galbiyetimiz hayırlı olsun.
              Doğru Selçuk 15 gol istatistikle oynuyordu. Arkadaş top adamın ayağına yakışıyor, top adama gidince eve tecrübe kokusu geliyor resmen. Top zora girince diyorum atsalar şuna da rahatlatsa şu oyunu. Nitekim öyle yapıyor, geldiği gibi açıyor oyunu, adam geçiyor riskli oynamıyor. Harika bir adam gerçekten.

Bu arada Burak Yılmaz'ın 2. golde yaptığı çok yanlıştı, eğer gol olmasaydı o top çok büyük eleştiriler alabilirdi dua etsin Allah'da yardım etti gol oldu. Yoksa bencil olduğundan ve gol krallığına odaklanışından söz edilirdi bütün medyada.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen,
                Kesinlikle bu takım çok çok daha iyi seviyeye gelecek,az biraz zamana ve desteğe ihtiyacı var,geçen seneki kadronun Egemen in bölgesi hariç 3 katı fazlası bana göre.
                Egemen disinda sunun yerini dolduramadik diyebilecgim mevki yok.
                Egemenin yerinede adam almadik zaten alsaydik belki onuda aramazdik.

zokora ligin en iyi transferi...
                henrique sakatligi sonrasi düstü yoksa benfica maclarinda gördük zaten kalitesi ortada...
                celustka müthis..
                adrian benfica maclarinda gördük veya manisa macinda ama formu düstü bugün biraz toparladi cok is yapacak...
                halil zaten cok cok cok faydali..
                cech cok iyi...
                sapara 2 s.ligi macinda gördük fazla söze gerek yok cok faydasi olacak...
                aykur bile zaman zaman faydasi olacak...
                volkan sen tartismaya gerek herkesin bildigi gibi cok kaliteli adam...
                vittek cok is yapardi zayette buna izin vermedi...

bakiyorum bakiyorum kötü transfer göremiyorum...

---------Zoko-Colman-------
                ------------Adrian-----------

Bu 3 lü tam olarak oturdugu zaman rakip takim nasil topu alacak bu üclüden merak ediyorum....
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Burak Yılmaz'ın açıklamalarından bir kısım;

Eskişehirspor maçında 2. golde müsait pozisyondaki Volkan'a pas vermeyip kaleye şut çekmesini ise "Volkan bana gol olmasa çok kızacaktı ama top önümde öyle güzel öldü. Ben de şimdi izledim çok güzel gol olmuş. Volkan ile maçtan sonra konuştuk bana 'Sen yeter ki gol at, bana pas vermesende olur' dedi. Niyetimizin iyi olduğunu herkes biliyor. Geçen hafta da kendisi vurabilirdi bana pas verdi. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Hepimiz Trabzonspor için sahada varız. Gol olmasa da çok büyük problem olmazdı" şeklinde anlattı.
                  Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• trt stadyumda reklamlardan sonra bizim mac

Yorum

• Bir şeyler oturmaya başladı artık yavaş yavaş.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sag-sol acik diyorsan genel anlamda menmunum takim oturdukca daha iyi olacakdir.

Normal sartlar altinda bek olarak cech-celu diyorsan hayli hayli menmunum.

Takim takim oldukca daha iyi olacakdir.
                        Ben de cech ve celudan çok memnunum zaten bu sebepten ötürü kanatların daha iyi olmasını istiyorum yani beklerimiz ileri çıktığında iş yapabilcek topçular ve önlerinde kanat oyuncularının daha formda olması gerekir -eğer ki 10 numara topçumuz olmayacaksa- ayrıca bunla alakalı olarak beki zor durumda bırakmıcak sol açık oyuncusu görmek istiyorum.
                        En son Çakıroğlu İhsan tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 22:39.
                        aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuğu beğenmemek Tolgayı beğenmemekle eş değer sanırım sonradan ters köşe olabiliyor insan bunda da olurum inşallah.

Ancak selçuktan sonra üretken olmadığını yani stilinin o olduğu için ben alışamadım belkide yani iyi futbolcu tamam ancak sanki daha yaratıcı daha üretken olabilen birisini istiyordum , birde ağır olduğunu düşünüyorum ikili pozisyonlarda bu yüzden çok faul yapmak zorunda kalıyor tabi bu benim görüşüm ve şuanda kadar ki bütün maçlarda bunu yapmadı çok düzenli ve güzel oynadığı maçlarda oldu .
                          en azindan senin neden boyle dusundugunu anladim.. bence senin beklentin baskaymis Zokora'dan... ama ozelliklerini en iyi derecede yerine getiriyor bence.. ayagina top geldiginde tek korkmadigim ( topu kaybetcegimize ) adam CL'de... su an su takimda burak i ayri bi yere koyup da en begendigim iki oyuncudan biri Zoko digeri Halil...

bu arada selcuk u ben tolga ile hic karsilastirmam... selcuk ilk sene nasilsa giderken de ayniydi.. sadece medya bunun gec farkina wardi... ta o zamanlar bu forumda yazdigim bi yazi wardi. bu selcuk tesadufen milli olurda dikkat ceker se GS de transfer listesine alirsa o zaman ahh selcuk super der herkes demistimki.. somagizlimiyim neyim tuttu

Yorum

• Zokora niye dokunulmaz ilan edildi ki burada . Ne yani herkesin söylediğini söylemek zorunda mıyız? Asalaım keselim de demiyoruz. Siyah'la beyaz kadar net yargılarda da bulunmuyoruz.

Ben Zokora'nın futbol geçmişini gözümün önüne getirince şu anki genel performansından memnun değilim diyorum.. Neden kimse anlamak istemiyor ki. Tekrar ediyorum bu bir " Zokora kötü topçudur" eleştirisi değil ,"Zokora kendi seviyesinin altında top oynuyor" eleştirisidir.
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• yalniz satilmissehirin taraftarlari cildiriyor
                              cok aciz duruma dustuk . Trabzonlular bizimle dalga gecti falan falan
                              cok guzel oldu be bu galibiyet

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zokora niye dokunulmaz ilan edildi ki burada . Ne yani herkesin söylediğini söylemek zorunda mıyız? Asalaım keselim de demiyoruz. Siyah'la beyaz kadar net yargılarda da bulunmuyoruz.

Ben Zokora'nın futbol geçmişini gözümün önüne getirince şu anki genel performansından memnun değilim diyorum.. Neden kimse anlamak istemiyor ki. Tekrar ediyorum bu bir " Zokora kötü topçudur" eleştirisi değil ,"Zokora kendi seviyesinin altında top oynuyor" eleştirisidir.
                                zokora nin kotu mu iyi mi oldugunu bilmiyorum.. sadece Serkanlar , gucsuz volkanlar dururken Zokora mi ????

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X