Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben farkında degıldım ne yazıyodu
    '' Sen de unutma bizi, unutama bizi.'' yazıyordu.
    Onu bizimkiler açmadı mı?

Yorum

• Adrian selcugun acıgını fazlasıyla kapattı ama jajanın yeri bosta
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Asıl ben senin ironi yaptığını varsaymıştım ama ciddiymişsin. Zokora'ya laf edeni Allah çarpar... Burak'a laf edersin anlarım da Zokora açık ara şu takımın en iyi adamı.

Neyi tartışıyorum ben ya. Takıl kafana göre...
        Üslubunu düzeltte önce.

Zokora'nın İnter ve ilk Benfica maçı dışında 90 dakikalık performanslarından ben memnun değilim. Bundan önceki lig maçlarında da sadece yenik duruma düşünce veya gole ihtiyacımız olunca sorumluluk almaya başladı son dakikalarda.Kısa bölümlerde iyiydi ama genelde kopuk ve kaçak oynadı.

Benim ondan beklentim bu değil. Zokora ismi gelen topa DAAANNNN diye vurmayacak. Onu yapacak çok oyuncu var ucuza.

"Zokora kötü oyuncudur" eleştirisi değil benimki. Zokora kendi sınıfına uygun oynamıyor diyorum. Oysa İnter maçında tam olarak kendi seviyesindeki bir futbolcu gibi oynamıştı.

Düzgün eleştiri de yapılmıyor artık forumda. Ama eminim ki 2 mağlubiyette saha içindeki oyununa bakılmaksızın Zokora-Adrian-Volkan hepsini satın gitsin diyenler daha çok takdir ve taraftar toplayacaktır.
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• arkadas barosa dokunuyolar hakem tereddüt etmeden penalti veriyor, aynen fenerde alex....bizim burakin kafasimi kirilmasi lazim penalti olmasi icin?? bu cifte standart ne zaman ortadan kalkacak?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftarımızın pankartı çok güzeldi. Yalnız yazarken biraz Türkçe'ye özen gösterseymişler daha iyi olacaktı. Sen de, de ayrı yazılmalıydı.
            Tebriklerin biri de taraftarımıza.
            "sen de unutma bizi, unutama bizi" pankartından bahsediyorsan onu eskişehir taraftarı açtı. forumda bizim taraftarlarımızın açtığı bir pankarttan bahsediliyor ama pankartta ne yazdığını yazan olmadı.

gören varsa pankartta ne yazıyordu?
            Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biri o pankartı açan s'old şehir taraftarlarına ;geçen sene şike yaptıklarını, teşvik aldıklarını bunun sonucunda er ya da geç şampiyonluğu bize vereceklerini hatırlatsın... satılmış şerefsizler merak etmesin biz geçen seneyi ne unuturuz ne de unuttururuz!!!
              S'OLDŞEHİR !... Çok zekice :))
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Eskişehir taraftarı açtı.

Maçın tamamına baktığımızda Halil müthiş oynadı. Helal olsun.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Bence senol hocanin sistemini de artik bir sorgulamasi gerekir.

2 önlibero ve ilerde takilan 3 oyuncu ile gecen sezon da bircok macta organize futbol oynamakta zorluk cekmistik.

Bu nedenle colman ve selcuk bu takimin yükünü cekmemismiydi?

Gercek anlamda savunma yapan sag ve solacigimiz olmadigi sürece sikintimiz devam edecek görünüyor.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk yarıyı maalesef elektriklerin kesilmesi sonucu izleyemedim çıldırdım evde. Neyse ki çok bir şey kaçırmamışım. 2.yarı dayımların apartmanın önüne gelmemle ilk golü attık eve adım atmamla 2.golü attık.Uğurlu geldim..
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Cemile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "sen de unutma bizi, unutama bizi" pankartından bahsediyorsan onu eskişehir taraftarı açtı. forumda bizim taraftarlarımızın açtığı bir pankarttan bahsediliyor ama pankartta ne yazdığını yazan olmadı.

gören varsa pankartta ne yazıyordu?
                      Bordo mavi görünce direk bizimdir diye düşünmüştüm. Hemen sözümü geri alıyorum o halde.
                      Onların pankartı

Yorum

• Serkanin yardimina volkan kosuyor.. 2 ye 1 savunma yapiyorlar.. bunca yillik tecrube Serkan Volkana ragmen adama giriyor, rakibinden siyrilan oyuncu kontraya yakalanan savunmaya guzel bir orta kesiyor ve macin kirilma ani! Serdar in kafasi ve top disarda.
                        .
                        .
                        Colman serbest vurus kullaniyor direkten donen top kale bombos, kaleye 5 10 mt yakinlik ve gol yok..
                        .
                        .
                        .Inanin serkanin katkilarina nankorluk yapmak isteiyorum ama bu sene serkan hangi amacla bu kadroda savunma mi ofansmi.. ben ikisinede katki goremiyorum

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle de Kralım Jaja bizim oyuncumuz değil artık,Adrian bizim ve artısıyla eksisiyle sahip çıkma zamanı.Jaja da beyin olsa El Arabialarda top oynamaz kıyaslarken bunu da düşün.
                          abi olay bu ...
                          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

Satılmışşehir'in di ...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Kendisi pek inanmıyormuş penaltılara Penaltı çalması için Burak'a orda kafa atılmalıydı, ya da Halil'in ayağı kopmalıydı mesela.
                              Penaltıya inanmayan hakem nasıl bir garabettir yahu?.. İnanmıyorsan git kırtasiye dükkanı aç, ara ütücü ol, ya da ssk'da memur ol arkadaş...
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Hayır es es tribünlerinde açıldı.. Sanırım geçen sene bizi şampiyonluktan ettiklerini sanıyorlar o yüzden.. Birincisi o kupa Trabzon'a gelecek. İkincisi olurda gelmezse es esi yenmiş bile olsaydık önümüzü başka maçlarda keseceklerdi mutlaka. O yüzden kendilerini adam yerine koymasınlar..
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X