Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Ayrıca kaç maçtır adeta paramparça olan Zokora'nın önünde saygıyla eğiliyorum , bu adamı eleştiren kusura bakmayın ayıp eder...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftarimizin mi? Onu eskisehirliler asti
      Bordo maviydi

Yorum

• Bazi arkadaslar maclari dogru izlemiyor sanirim.

Manisaspor macinda burak atti müthis assist adriandan peki adrian kaleye atip gol yapabilirmiydi? yapardi...
        Karabük macinda alanzinho al kocum at golü dedi mi demedi mi ?
        Volkan sen isteseydi kaleye atip golü kendi hanesine yazamazmiydi ? yazabilirdi...
        Serkan Balci karabük macinda buraki karsi karsiya birakarak süper pas atmadi mi ? atti...

Samsunspor macinda kendi becerisi ona bisi demiyorum ama lütfen diger oyuncularinda hakkini yemeyelim...

7 gol burak degil...

4-5 gol burak
        1 adrian
        1 volkan

gibi de olabilirdi...

------------

Jaja-engin kovulmasi gerekiliyordu ve kovuldular dogru olanida yapildi.

ekleme, colmanin samsunspor macinda atamadigi pozisyon...
        Manisaspor macinda atamadigimiz pozisyonlar...
        IBB macinda 2 tane direkten dönen toplar...

Bunlarida yazalim..
        En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 22:09.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cafer hocam sen beni biliyorsun

ben 4 yıldır bu takımın herzaman arkasındayım ersun yanal döneminden beri

herzaman yönetiminde arkasında oldum

ancak yapılan transferler oynana futbol kabul edilebilir değil.

ben bunun arkasında duramam

bugün koskoca Trabzonsporun tek gol atan oyuncusu BURAK

arkadaşlar kendinize gelin iyi oynamaya başlamışızda adrian çok koşmuşta

ciddi önlemler alınmalı takımda
          Takimimiz cok iyi durumda degil,bunu bu aksam alina 3 puanda örtemez bu bir gercek.

Iyi futbol oynamiyoruz,hatta bence vasat bile degiliz.

Bence biz sampiyonlar liginin bedelini ödüyoruz,bir de yeniden yapilanmis olmamizin.

Takimin ilk benfica,bilbao,inter ve lille maclarindaki futboluna bakarsak sorunun 2 kulvari birarada götüremeyen takimdan kaynaklandigini görebiliriz.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Selçuk'un gitmesi Burak'a yaramış Bu arada 2. golden önce Halile pas vermeliydi. Doğru olan oydu.
            TRABZONSPOR
            Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
            Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
            ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• trt 1 de büyük bi o.ç. var millet

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakeme saygılar. Penaltılar rüyana girer inşallah Yıldırım bey!
                Penaltıyı da tartışmalıyız burda. Adam Burağı indirmek maksadıyla gitti ve görevini yaptı. Hakem demeye bin şahit bir hıyar da iki elini birden kaldırdı havaya ve oyunu devam ettirdi. Bu kadar basit olmamalı bu işler.
                En son Canberk tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 22:08.
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sadece burak üzerine kurulmus bu sistem basimizi cok agirtir.

Takim halinde savunma her nekadar iyi olsada, catirdamiyor degil.

Oyunu rakip sahada oynamayi beceremiyoruz. Rakip sahada top tutamiyoruz. Burak sistemin kendi üzerine kurulmus olmasina okadar alismiski, topa basip arkadaslarinin cogalmasini beklemek yerine son nokta oymus gibi atagi kendi bitirmek istiyor. Kanatlardan tek bir etkili ortamiz yok.

Bu arada, bu takim neden ilk yari mahkum 2. Yari daha azimli oluyor? Senol hoca devre arasi ne söyleyip hirslandiriyorsa bunu neden mac basi yapmiyor?

Eksiklerimiz cok... Ama en önemliside, rakibe baski kuran Trabzonsporu özledim...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftarımızın pankartı çok güzeldi. Yalnız yazarken biraz Türkçe'ye özen gösterseymişler daha iyi olacaktı. Sen de, de ayrı yazılmalıydı.
                    Tebriklerin biri de taraftarımıza.
                    Ben farkında degıldım ne yazıyodu

Yorum

• serkanla giray gitgide gözüme batmaya başladı geri kalanlar iyiydi ferhatı son 5 dk aldı hoca fazla şans bulamadı ama burak'a göndermeye çalıştığı kafa topu iyiydi alanzinhonunda en az 30 45 dk oynaması lazım galiba ısınması için bence şimdiden burak'ın yerine adam aramaya başlamalıyız başlarda baya meraklıydım selçuk ve umut olmadan burak bu kadar kolay gol atabilcekmi diye ama görüyorumki burak için adlar önemsiz sistem önemli
                      En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 22:27.
                      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Kahpeşehir Taraftarından Ses Gelmediği Gibi
                        Bizim Taraftarımızdanda Gelmiyor İç Sahada
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Rakipler orta sahada basit faullerle durduruyor bizi. Tempomuz da düşüyor dolayısıyla.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Penaltıyı da tartışmalıyız burda. Adam Burağı indirmek maksadıyla gitti ve görevini yaptı. Hakem demeye bin şahit bir hıyar da iki elini birden kaldırdı havaya. Bu kadar basit değil bu iş Yunus bey.Bu dünyanın birde öte tarafı var...
                            Kendisi pek inanmıyormuş penaltılara Penaltı çalması için Burak'a orda kafa atılmalıydı, ya da Halil'in ayağı kopmalıydı mesela.

Yorum

• maçtan çıktık arabamızla 5 kişi eve dönüyoruz.takımımıza Tesekkür edıyoruz.Gurbetçı Gençler Trabzonsporun her zaman yanında.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Genel anlamda bir tutukluğumuz var ama oyuncularımız elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor bu bizi mutlu etmesi lazım,Şenol hocamın sihirli değneği bu sene tutukluk yapıyor yakında düzelir, takıma o değneyi değdirir ve çarklar 10 numara dönmeye başlar.Dediğim gibi sevgimizi ve desteğimizi esirgemeyelim güzel günler yakındır.

Halil sen ne büyük insansın be gardaşım,
                                hadi şimdi git Alamanya ya,Allahım hayırlarla kurtarsın eşini doğumdan,sağlıklı sıhhatli bir doğum olur inşallah,oğlun da sen kalitede olur inşallah
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X