Türbülent oyuncularınızı aramış mı eskişehirli ölmek var bu yoldan dönmek yok..Türbülent sivastan sonra sizi de mahvettti..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
@erkan26
Yazdıklarında samimi olduğunu düşünüyorum.
Ama geçen yılki maçın sonunda yaşananlar dün gibi aklımda.
Stadda çiftetelli çalınıp, taraftarlarınızın bunun eşliğinde oynadığını,''i...Trabzon olamazsın şampiyon''
tezahüratının bütün stadda yankılandığını gördü bu gözler, duydu bu kulaklar.
eskişehir'in bizim maça çıkmadan hala ilk 5 şansı var iken ve bizi yenmesi durumunda bu şansı devam edecekken alınan beraberliğe bu kadar sevinilmesinin açıklaması ne olabilir?
Yorum
-
Beyler bugün öylesine bir maç oynayacağız. Bu maç rövanş maçı falan filan değil, çünkü bu maç rakip için bir önem arz etmiyor. Eğer biz lider olsaydık ligin son haftaları olsaydı durum değişirdi ama değil...
Sakin olun sabırlı olun, 96'nın rövanşını yılların biriktirdiği nefretle nasıl iki yıldır almaya devam ediyorsak geçen yılın rövanşı da yıllar içinde alınacaktır. Doğru zaman ve yerde...
Bugün oynanacak maç, sadece temiz futbola gönül verenlerle, pislik içinde yüzenler arasında ki mücadeleden ibarettir.
Ancak asla geçen yılın rövanşı olamaz! O kadar ucuz değildir bizim bedellerimiz.
Yorum
-
E babaları da söylüyor bunu ayıp ettin onlar söylemeden olur mu?İlk olarak pusu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61. dakika da ....... trabzon olamazsın şampiyon diyeceklermiş.....
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
hani bir sinema vardı yaşar yaşamaz diye, adamdan vergi alıyorlar , askerlik yaptırıyorlar hakkını aramaya gelince öyle biri yok ,sizinki de o hesap olmuş, adam çıksın desin böyle böyle sonra e öyle biri yok, dedim ya yaşar yaşamaz... bizim taraftarlar sizin foruma göre seviyesi yüksektir o yüzden bir şeyler öğrenin, ha burda seviyesizlere yer yok , sana seviyesiz demiyorum ama istersen üstüne de alabilirsin hadi canım başka kapıya..İlk olarak Yaşar Kim:D 26 tarafından gönderildiNormalde okumak haricinde girmem baskalarinin forumlarina ama bilgi vermek için gireyim dedim birimiz girmiş yazmış bişeyler hiç girmeseymiş iyi olurmuş,bende başka mesaj yazmayacağım.
Öncelikle öyle bir amigomuz yok.
O dönemde bu haber çıktığında bilerek tetikçilik amaçlı olayları germek için bilinçli yazıldığının farkındaydık.O isimde amigo yoktur.Eskişehirde önüne gelen herkes amigo olamaz,bir günde yaşar diye biri çıktı basında.
Ayrıca bu ligde kimse kimsenin umrunda degil kim ne düşünürse düşünsün,bizde üyelikler kapalı olduğu halde bu dönemde üyelik açıldığında kaç ts li kişi geldi üye oldu,halada üyeler,kurallara uyulduğu sürece sorun yok.
Neyse yenmek için tribün dersi vermek boynumuzun borcu.
Hakeden kazansın.Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
Olay çok basit. Biz şampiyon olduk 7 kez onlar olamadılar. Biz şampiyonluğa oynuyoruz onlar birilerinin totosunu kollamak için.İlk olarak pusu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61. dakika da ....... trabzon olamazsın şampiyon diyeceklermiş.....
Bu karakter ve bu düşünce... Düz mantık. Çok normal.
Yorum
-
Es es geçen seneye kadar Anadolu futbolunda saygı duyduğum bir kulüpken,geçen sene bizim maç bir kenara Fener maçında yapılanlarla yıllardır taşımadığı satılmışlık sıfatı geçen sene milyonların gözü önünde
kazanmış savcılık ve polis tutanaklarıyla tescillenmiştir.Eskişehirli rastladım ne kadar kişi varsa Fenere başkanın maçı sattığını söylüyordu...Benim tanıdığım mert es es liler de bunu kabullenemiyorlar...Değer miydi Fenerin metresi olmaya...Değermiydi şanlı es es tarihini karalamaya...Bu leke kolay kolay çıkmaz artık..Yensenizde yenilseniz de genel algı bu...İstanbul dükalığına ilk başkaldırıyı gerçekleştirip göz göre göre şampiyonluğu elinden alınmış bir es es camiası,geçen sene kafasını ezen istanbulun(Fener) şampiyon olması için tüm stadda Trabzonspora küfür edip 1 puana kutlama yapıyor...Karakter gerek karekter...Metresliği kabul ettiysen,dün fenerin yarın diğer istanbul takımlarının kullandığı olmaktan kurtulamazsın...Bize karşı mert ol yeter...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Bu maç başlıklarına yorum yazınca içimde yenileceğiz gibi bir his oluştuğu için yazmıyordum ama bunu yazmak zorundayım.
Rüyamda ilk 15 dakikada 2 gol yediğimiz gördüm.Anlatayım da tılsımı bozulsun tersi çıksın.
Oh be.Şimdi onlar düşünsün.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
metres olursan, Metris'e gidersinİlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEs es geçen seneye kadar Anadolu futbolunda saygı duyduğum bir kulüpken,geçen sene bizim maç bir kenara Fener maçında yapılanlarla yıllardır taşımadığı satılmışlık sıfatı geçen sene milyonların gözü önünde
kazanmış savcılık ve polis tutanaklarıyla tescillenmiştir.Eskişehirli rastladım ne kadar kişi varsa Fenere başkanın maçı sattığını söylüyordu...Benim tanıdığım mert es es liler de bunu kabullenemiyorlar...Değer miydi Fenerin metresi olmaya...Değermiydi şanlı es es tarihini karalamaya...Bu leke kolay kolay çıkmaz artık..Yensenizde yenilseniz de genel algı bu...İstanbul dükalığına ilk başkaldırıyı gerçekleştirip göz göre göre şampiyonluğu elinden alınmış bir es es camiası,geçen sene kafasını ezen istanbulun(Fener) şampiyon olması için tüm stadda Trabzonspora küfür edip 1 puana kutlama yapıyor...Karakter gerek karekter...Metresliği kabul ettiysen,dün fenerin yarın diğer istanbul takımlarının kullandığı olmaktan kurtulamazsın...Bize karşı mert ol yeter...
sivas ve eskisehir ^^Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Gerçek mehdi değilsen sorun yokİlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç başlıklarına yorum yazınca içimde yenileceğiz gibi bir his oluştuğu için yazmıyordum ama bunu yazmak zorundayım.
Rüyamda ilk 15 dakikada 2 gol yediğimiz gördüm.Anlatayım da tılsımı bozulsun tersi çıksın.
Oh be.Şimdi onlar düşünsün.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum