Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sene deplasmanda kaç maç kazandın ?
    Bizim oyuncu karakterimiz deplasmana daha uygun elif hanım.Soruyu ben şöylede sorabilirim...Evimiz de kaç maç kazandı(k)?
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Bu maçı farklı kazanmayı çok istiyorum,Burak ile beraber Halil ve Volkan'da gol atarsa çok iyi olur.
      Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• -----------------------tolga--------------------
        celustka-------glowacki--------giray------ferhat
        ---------------zokora--------aykut-------------
        ----------------------adrian--------------------
        halil--------------------------------------volkan
        ----------------------burak--------------------

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eren bek değilki..oyuncuyu köreltmeye gerek yok bence..maçın ilerleyen zamanlarında skora göre sol kanat için alınmalı..

Sol açıkta oynayabildiği gibi bek olarakta oynayabiliyor.

bir röportajında bunu kendisi de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
          Entropi İyidir.

Yorum

• Burak'taki artistliğe bak.

11de başlamasa bile 2.yarı Şenol hoca Eren ve Pawel'i oynatmalı.
            İnşallah güzel bir maç olur ve 3 puanı fazlasıyla alırız.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sol açıkta oynayabildiği gibi bek olarakta oynayabiliyor.

bir röportajında bunu kendisi de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
              Kendisi Twitter'da sağ bek, sağ açık, sol bek ve sol açıkta oynayabildiğini yazmıştı. E daha ne kaldı. Açıkçası ben de takımda olsam, formayı giymek için her yerde oynamaya razı olurdum. Ama hazırlık maçlarında izlediğimiz kadarıyla Eren kesinlikle bir bek oyuncusu değil...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Haydi uşaklar alın şu maçı da rahatlatın bizi. Gösterelim Trabzonspor'un gücünü.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendisi Twitter'da sağ bek, sağ açık, sol bek ve sol açıkta oynayabildiğini yazmıştı. E daha ne kaldı. Açıkçası ben de takımda olsam, formayı giymek için her yerde oynamaya razı olurdum. Ama hazırlık maçlarında izlediğimiz kadarıyla Eren kesinlikle bir bek oyuncusu değil...

bence Türkiyenin aradığı solbek olabilir eğer defansif özellikleri iyiyse çünkü hücuma çok hızlı çıkabiliyor
                  Entropi İyidir.

Yorum

• eskisehir yeniwcspor macinda Trabzonsporumuza basarilar. mac sonunda sifonu cekecegiz insallah.

Yorum

• İlk geldiği günden beri bir sol bek tipi seziyordum zaten Eren'de Yalnız değilmişim))

Yorum

• Cüneyt Çakır'mış !!!

A klasmanıymış.

Bir tarafımın hakemi...

Pehh.
                        Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Hey gidi Cüneyt Çakır sen hakemsen ben cumhurbaşkanıyım! Senin Allah'ın yok mu? Sana A klasmanı verenlerin,erkekce mac yönet dicem,sen erkek degilsin! Birde kaleci Oğuzhan, 61 numara giyme be kardes rezilleri oynadın!!!

Yorum

• 21 S. 39 Dk. Kaldı
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hey gidi Cüneyt Çakır sen hakemsen ben cumhurbaşkanıyım! Senin Allah'ın yok mu? Sana A klasmanı verenlerin,erkekce mac yönet dicem,sen erkek degilsin! Birde kaleci Oğuzhan, 61 numara giyme be kardes rezilleri oynadın!!!
                              Maci seyretmedim..isin en ilginc yani her sikebahce macinda kalede Hasagic´in yerine Oguzhan´in oynamasi...
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• kadro belli mi
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X