İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bizim oyuncu karakterimiz deplasmana daha uygun elif hanım.Soruyu ben şöylede sorabilirim...Evimiz de kaç maç kazandı(k)?Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
-
-----------------------tolga--------------------
celustka-------glowacki--------giray------ferhat
---------------zokora--------aykut-------------
----------------------adrian--------------------
halil--------------------------------------volkan
----------------------burak--------------------
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren bek değilki..oyuncuyu köreltmeye gerek yok bence..maçın ilerleyen zamanlarında skora göre sol kanat için alınmalı..
Sol açıkta oynayabildiği gibi bek olarakta oynayabiliyor.
bir röportajında bunu kendisi de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Entropi İyidir.
Yorum
-
Kendisi Twitter'da sağ bek, sağ açık, sol bek ve sol açıkta oynayabildiğini yazmıştı. E daha ne kaldı.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açıkta oynayabildiği gibi bek olarakta oynayabiliyor.
bir röportajında bunu kendisi de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Açıkçası ben de takımda olsam, formayı giymek için her yerde oynamaya razı olurdum. Ama hazırlık maçlarında izlediğimiz kadarıyla Eren kesinlikle bir bek oyuncusu değil...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi Twitter'da sağ bek, sağ açık, sol bek ve sol açıkta oynayabildiğini yazmıştı. E daha ne kaldı.
Açıkçası ben de takımda olsam, formayı giymek için her yerde oynamaya razı olurdum. Ama hazırlık maçlarında izlediğimiz kadarıyla Eren kesinlikle bir bek oyuncusu değil...
bence Türkiyenin aradığı solbek olabilir eğer defansif özellikleri iyiyse
çünkü hücuma çok hızlı çıkabiliyor
Entropi İyidir.
Yorum
-
Cüneyt Çakır'mış !!!
A klasmanıymış.
Bir tarafımın hakemi...
Pehh.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Maci seyretmedim..isin en ilginc yani her sikebahce macinda kalede Hasagic´in yerine Oguzhan´in oynamasi...İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi Cüneyt Çakır sen hakemsen ben cumhurbaşkanıyım! Senin Allah'ın yok mu? Sana A klasmanı verenlerin,erkekce mac yönet dicem,sen erkek degilsin! Birde kaleci Oğuzhan, 61 numara giyme be kardes rezilleri oynadın!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum