Hedef 3 puan inşALLAH ulaşacağız haydi Trabzonspor'um
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sarı-Siyah formamızla çıkalım maçaEn son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 13:36.
Yorum
-
katılıyorum.sarı siyah forma giymek çok anlamlı olur...İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarı-Siyah formamızla çıkalım maçaİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
ya ligtv de muhtemel 11 diye birşey koymuşlar defans hattı şu
celustka giray mustafa ferhat
şaka falanmı yapıyor bunlar
bu defans hattı en az 3 gol yer.hadi cech sakat diyelim
ozaman şöyle olur
serkan giray mustafa celustka
ki ben cech in sakatlığıyla alakalı bişi duymadım
mustafa ferhat ikiside şu dönemde bence vasat ve saçma tercihler olur.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
ilk 11 :
.................tolga..................
serkan.....giray.....mustafa....celustka
.................zokora...................
..........colman.....adrian...............
..volkan.............................halil
..................burak................
Hoca'nın adrianı colman ve zokoraya yakın oynatması takım için vazgeçilmez bir durum şuanda...Orta 3'lünün bu şekilde olması lazım...Başka türlü oyuna hükmetmemiz mümkün değil..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Kendi evimizde olsaydı endişe duyardım da...Deplasmandayız....Endişem yok...Çekişmeli ve iyi bir maç olacak...Sonuçta biz gülelim...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Bu sene deplasmanda kaç maç kazandın ?İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi evimizde olsaydı endişe duyardım da...Deplasmandayız....Endişem yok...Çekişmeli ve iyi bir maç olacak...Sonuçta biz gülelim..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Yaşadığımız Sürece Yakışır Bir Forma yaptırabilirdik.Rengi Siyah!! Şike yapan,şİkeyi kabul eden takımlara karşı Bu Forma Giyilebilirdi.Anlamlı ve Güzel Olurdu.O renk ile Taraftarına,takımına ve Yönetimine Etkin Baskı Unsuru Oluşturur.Auideleşmeye Dönen Ulusal medyanın da Gözüne Gözüne..Hemde En etkili kanallarından birinde Anlamlı Duruş ve Pretosto Örneği İle..
Mesela Pazar Günü...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Satılmışlar bizim maçta hep çanakkale geçilmez diyorİlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskişehir açık futbol oynuyor bize karşı da bu futbolu oynarsa rahat gol buluruz
Yorum
-
sarı-siyah formanın altına siyah şort giyiniyoruz zaten...
ayrıca futbolcular ellerinde pankartla çıkarlerken
ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözleride tam kapaklık olur...En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 13:39.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum