Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hedef 3 puan inşALLAH ulaşacağız haydi Trabzonspor'um
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• onurda kadroya girecek galiba, onura hoşgeldin hediyesi olur inşallah bu maç
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Sarı-Siyah formamızla çıkalım maça
        En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 13:36.

Yorum

• ahh ah bu maça deplasman yapmak güzel olurdu ama şartlar olgunlaşmadı

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sarı-Siyah formamızla çıkalım maça
            katılıyorum.sarı siyah forma giymek çok anlamlı olur...
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Arkadaşlar maç için organizasyon var mı? Ben Afyon'dan gelmeyi düşünüyorum ama bilet sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• ya ligtv de muhtemel 11 diye birşey koymuşlar defans hattı şu

celustka giray mustafa ferhat

şaka falanmı yapıyor bunlar

bu defans hattı en az 3 gol yer.hadi cech sakat diyelim

ozaman şöyle olur

serkan giray mustafa celustka

ki ben cech in sakatlığıyla alakalı bişi duymadım

mustafa ferhat ikiside şu dönemde bence vasat ve saçma tercihler olur.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• sakat olmasa bile şenol hoca riske atmak istemeyecektir cech i önlem amaçlı,ha birde ferhat varken kazandık karabük maçını bence yine onu oynatır ,inş puan kaybı olmaz çok giderler üzerine
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• eskişehir açık futbol oynuyor bize karşı da bu futbolu oynarsa rahat gol buluruz
                    https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• ilk 11 :

.................tolga..................

serkan.....giray.....mustafa....celustka

.................zokora...................

..........colman.....adrian...............

..volkan.............................halil

..................burak................

Hoca'nın adrianı colman ve zokoraya yakın oynatması takım için vazgeçilmez bir durum şuanda...Orta 3'lünün bu şekilde olması lazım...Başka türlü oyuna hükmetmemiz mümkün değil.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Kendi evimizde olsaydı endişe duyardım da...Deplasmandayız....Endişem yok...Çekişmeli ve iyi bir maç olacak...Sonuçta biz gülelim...
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kendi evimizde olsaydı endişe duyardım da...Deplasmandayız....Endişem yok...Çekişmeli ve iyi bir maç olacak...Sonuçta biz gülelim...
                          Bu sene deplasmanda kaç maç kazandın ?
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yaşadığımız Sürece Yakışır Bir Forma yaptırabilirdik.Rengi Siyah!! Şike yapan,şİkeyi kabul eden takımlara karşı Bu Forma Giyilebilirdi.Anlamlı ve Güzel Olurdu.O renk ile Taraftarına,takımına ve Yönetimine Etkin Baskı Unsuru Oluşturur.Auideleşmeye Dönen Ulusal medyanın da Gözüne Gözüne..Hemde En etkili kanallarından birinde Anlamlı Duruş ve Pretosto Örneği İle..

Mesela Pazar Günü...
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eskişehir açık futbol oynuyor bize karşı da bu futbolu oynarsa rahat gol buluruz
                              Satılmışlar bizim maçta hep çanakkale geçilmez diyor

Yorum

• sarı-siyah formanın altına siyah şort giyiniyoruz zaten...

ayrıca futbolcular ellerinde pankartla çıkarlerken

ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözleride tam kapaklık olur...
                                En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 13:39.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X