lillie yi yenelim bu maçta yenilmeyelim kâfi bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yorum
-
bu sene için en büyük eksiğimiz taş gibi takım olamamamız bence, daha yumuşak bir takımız geçen seneye göre, korakor mücadelelerde sorun yaşayacağız bu çok belli....umut egemen ve selçuk bu anlamda bizim en büyük gücümüzü ama artık yoklar. şimdiki oyuncularımız daha yetenekli ama daha yumuşak (zokora hariç tabii).Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
eskişehirspor anadolu kulüpleri içinde en sağlam kadroyu kuran takım bence.bu akşam galatasaray maçındaa alacakalrı sonuç bizim maça da yansıyacaktır.geçen seneden kalan hesabımızıda düşünürsek ben maçın bizim açımızdan çok zor geçeceğini düşünüyorum.beaberlik alırsak iyidir bence.sakın kızmayın çünkü eskişehir takım olarak bizden daha takım.sahada daha ii mücadele ediyorlar.biz kopuk kopuk oynuyoruz...
Yorum
-
Bu maçı kazanmayı çok istiyorum.O satılmışlıklarını,satılmışlıklarını kendilerini yerden yere atarak kutlamalarını unutamıyorum.
İntikam ile yaşamak ne kadar doğru? Bilinmez,ama onların acı çekmesini istiyorum,o haksızlığı yapanların küme düşmesini istiyorum.
Trabzonsporun kadrosu eskişehirden çok daha iyi.İnanın buna.
yenmek yenilmek ve ya beraberlik,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Ben inanıyorum.Allah yüzümüzü güldürecektir inşaallah.O sevinç gösterisi yapan köpeklerin üzülüşlerinide görürüz inşaallah.Entropi İyidir.
Yorum
-
Allahın adaleti er geç tecelli eder.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı kazanmayı çok istiyorum.O satılmışlıklarını,satılmışlıklarını kendilerini yerden yere atarak kutlamalarını unutamıyorum.
İntikam ile yaşamak ne kadar doğru? Bilinmez,ama onların acı çekmesini istiyorum,o haksızlığı yapanların küme düşmesini istiyorum.
Trabzonsporun kadrosu eskişehirden çok daha iyi.İnanın buna.
yenmek yenilmek ve ya beraberlik,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Ben inanıyorum.Allah yüzümüzü güldürecektir inşaallah.O sevinç gösterisi yapan köpeklerin üzülüşlerinide görürüz inşaallah.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Bu satılmış şehirin satılmış takımı ile yapacağımız maçta tribünlerin yarısı zaten fb li olacaktır.Bunlara güzel bir ders vermeli.
Geçen sene eskişehir maçından sonraki ruh halimiz aklıma geliyorda,takımımızın bu ahlaksızlarla aynı sahada top oynamasından bile tiksiniyorum.
Şerefli bir lig için satılmışlara hayır diyorum.Defolsunlar bank asyaya!Trabzonspor gibi onurlu takımlarla futbol oynamak satılmışların yaşamaması gereken bir şereftir.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
abi ne orjinal bişeymiş bu ya!İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüles"old city" şeklinde pankart yapılmalı.
KARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
Eskişehir taraftarı kendi stadında başka takımın bayrağını açacak kadar "büyük".
Muhtemelen kendi bayrağı yetmiyor ki başka bayrakta getiriyor.
Bu mantık yüzünden yarın öbürgün gerdeğe girerkende kendisininki yetmeyince başkasınınkine ihtiyaç duyacak haberi yok."çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
Yada "This City is a other city this city is a sold city"İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüles"old city" şeklinde pankart yapılmalı.

Belki yanlis oldu ama dedigim anladiniz galiba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum