amaaaannn baslarim ligtv 2sine haaaaa
bende internet ile kutu var, içinde parasiz Türk kanallari da var paket olarak parali olanlari da var, ayriyeten lig tv ve Türkmax paketi var 25€'luk (kazik), ne lig tv 2 var ne baska bir sey, sadece lig tv ve Türkmax, eee ben ne yapacam gs izleyecem he mi ?? hay tüküreyim böyle isin içine, netten izleyecez dandik görüntülü.......
Birden fazla ticari üyeliğe sahip mekan sayısı pek fazla değil. Genelde ligin son haftalarında çakışan maçlar için satın alıyorlar. Yoksa kimse pahalı olan ticari üyeliğe 2 kat para ödemez...
Bu adilere gereken dersi hem sahada hemde tribünde vermeliyiz. Yillardir anti istanbul naralari atan bu adiler aslinda nekadar istanbul yalakasi olduklari belli olmustur. bizim maclarda her taraflarini yirtarak bagiriyorlar ama ist. takimlarina karsi nasil olduklarini daha yeni bu sezon gördük.
Bunlardan intikam gecen sezonun intikamini alma zamani gelmistir. bunlara unuttuklari farkli galibiyetleri hatirlatmanin zamani gelmistir. Ins kazanacagiz... Maca gidecek taraftarlarimizada simdiden tesekkür ediyorum. Kalbim sizinle...
Bu kadar sığır bir taraftar topluluğu yok Fenerlilerden beter durumdalar. Hadi Fenerlilerin gözü kör olmuş inanmıyorlar hiç bir şeye bunlar aman yaptıysa Bülo yaptı Yönetim yaptı bize ne siz suçlusunuz MAA size hala yardım ediyor maçın saatini değişti falan filan.
Hee 4 saat zaman kazanmasaydık yenemeyecektik. Mıhmıt Ili Iydınlırı tışıkkırlır..
Yoğun bir maç takviminden geçtik, futbolcularımız boşuna efor sarfetmesin, parası neyse alalım maçı derim ben.
Olay budur (:
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum