Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mıhmıt Ili Iydınlırı tışıkkırlır..

Yorum

• Hayda şehir dışına çıkışımı maça göre ayarlayıp bilet almıştım. Benim için iyi olmadı. GS'nin maçını ertelemediklerine göre bizim maçı Lig TV 2'den yayınlayacaklar. Gideceğim yerde de muhtemelen Lig TV'deki GS maçını izleteceklerinden sıkıntı olacak...
      En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 18:43.
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Biletlerle ilgili bilgi verebilir mi biri lütfen?Bugün takip edemedim bilet fiyatları nedir?
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Geseyi de atın iste 21.30 lara falan. 5. haftadan başladık aynı saatte maç oynamaya. Işimiz var demektir.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• inşallah kazanırız bence ligdeki durumumuz açısından son derece önemli olan bir maç...
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• eti cinler
              Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• maçın akşam üstüne alınması iyi oldu gündüz maçları hiç güzel olmuyor

takımımız ekstra 4 saat daha dinlenir.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• suan Lig tv de alt yazi gecti. Trabzon-Eskisehir maci LIGTV 2 deymi$.
                  Haydaaaa, e bende sadece Lig tv var, bunlar ne yapiyor ya.

Lig tv ye nasil ulasabilirim mail yoluyla?
                  En son sametbey tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 19:47.

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    suan Lig tv de alt yazi gecti. Trabzon-Eskisehir maci LIGTV 2 deymi$.
                    Haydaaaa, e bende sadece Lig tv var, bunlar ne yapiyor ya.

Lig tv ye nasil ulasabilirim mail yoluyla?
                    Lig TV'yi yasal olarak izliyorsanız Digitürk'ün sitesinde canlı destek var...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu ne şimdi? Gayse'nin de maçı varmış 19.00'da. Maça gidemedim, şimdi kahvede dönüşümlü mü izleyeceğiz? Delireceğim. Yok mu bir çözüm bir şey? Allah belanı versin ligtv
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Zor maç lile maçındaki gibi bir orta alan takımı felakate götürür burak ve adrianın kişisel becerileri ancak maçı kazandırabilir.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yav ne güzel eskişehire gidecektim hay aksi şimdi işler değişti...
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ne şimdi? Gayse'nin de maçı varmış 19.00'da. Maça gidemedim, şimdi kahvede dönüşümlü mü izleyeceğiz? Delireceğim. Yok mu bir çözüm bir şey? Allah belanı versin ligtv
                            dönüşümlü mü yok artık.. o ne demek ?
                            ligtv'nin bir sürü kanalı var, dönüşümlü maç izlemek tarih oldu diye biliyorum..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi siteden teşekkür yayınlamışız aydınlar'a. Amacımız ne çözemedim.

Maçın akşam oynanmasının şl mücadelemiz ile ne alakası var?
                              Lil maçında yorulduk ya..4 saat daha dinlenmiş olacağız..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yav ne güzel eskişehire gidecektim hay aksi şimdi işler değişti...
                                Aynen bizim de gitme işi zora girdi saat nedeniyle bakalım hayırlısı...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X