Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sehir baska sehirrr SATILMIS ESKISEHIRRRRRRR

Yorum

• biletler alındı. yine maçtayız inşallah.

geçen yıl lanet etmiştim ama dayanamadık gidicez artık
      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Sunları bi yenersek süper olur. Satılmış şehir !
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Bu kahpelere karşı alınacak bir galibiyet Lille maçının da sevinciyle süper olur.

Yorum

• tolga
            cerlustka giray mustafa yumlu chech
            burak aykut colman volkan
            adrian
            henrique

Yorum

• Alperle bayağı ilgilendik ya oda şimdi patlamaya hazır bomba gibidir...

Yorum

• Fiyatları ne kadarsa söylesinler verelim genç bi takımla çıkalım maça, yedeklerde kendilerini göstermiş olur, önümüzde ŞL maçları var as oyuncularımız dinlensin.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ''Burası Her Yer Değil Şehr-i Satılmış'' Es-Es den Böyle Pankkart bekliyorum.
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Maç 19:00'a alınmış.
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Satılmış Şehir Eskişehiri yenmek süper olucaktır.Adiler bizim maçta febe bayrağı açmışlardı

Yorum

• Bence de futbol oynamakla uğraşmayalım. Parası neyse verelim, kasmasın oyuncular. Zaten bayağı yoruldu takım.
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Trabzonspor'un bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının saati 19.00 olarak değiştirildi.

TRABZONSPOR'DAN TEŞEKKÜR
                          Trabzonspor; "Bu vesileyle ekibimizin UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında sergilediği mücadeleyi göz önünde bulundurarak bu kararı olan başta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi iletir, gösterdikleri hassasiyetten dolayı saygılar sunarız.
                          Trabzonspor Yönetim Kurulu" mesajını yayımladı.

Kaynak: http://www.trabzonhaber.com.tr/spor/...ti-degisti.htm
                          Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Maçın saati 19:00 olarak değiştirildi.
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Es-Es- TS maçı saati değişti
                              29 Eylül 2011 / 18:03
                              Eskişehirspor maçının saati 19.00 olarak değiştirildi

Yorum

• Resmi siteden teşekkür yayınlamışız aydınlar'a. Amacımız ne çözemedim.

Maçın akşam oynanmasının şl mücadelemiz ile ne alakası var?
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X