Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolculara bu maçın önemi anlatılmalıdır.Teknik kadromuza ve geçen seneki oyuncularımıza çok iş düşüyor.
    İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• bi ezikler bi de bu es-es her ikisinide yensinler diğer maçlarda yenilselerde daha bizimkilere laf etmem.

Yorum

• Takım halinde savunma ve top kaydı yapmadan hızlı çıkmayı becerirsek bizim için çok rahat bir maç olur.

Mesela samsunspor maçında bireysel 2 tane hatadan pozisyon buldular onları yapmasak pozisyon vermiyorduk. O maçta bana göre oyunun savunma yönünü çok iyi oynamıştık ama hücuma çıkarken yapılan kayıplar ve yardımlaşmama sorunu yüzünden hücum kısmını becerememiştik. Bu maçta samsun maçı gibi savunmayı yine samsun maçındaki gibi takım olarak yapmalıyız. Hücumda da çıkarken top kaydı yapmamalıyız. Eskişehir yenmesi kolay olmayan bir takım ama belli prensiplere sadık kalarak 90 dakika konsantre oynarsak bu ligde her maçı kazanırız.

Yorum

• Serkan ne kadar istemesemde , Ferhat solda oynatacağımıza bu şekilde bir kadroyla çıkmak daha iyi olduğunu düşünüyorum .
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• bu şehir başka şehir satılmış eskişehir..

Yorum

• "anadolu kardeştir, eskişehir kalleştir" başka söze gerek var mı?

Yorum

• maç saati

ya beyler bizim maç saat 3 te değil miydi.hatta olay çıkmasın diye gündüz maçı olarak ayarlandı dendi.şimdi maç niye 7 ye alınmış gözüküyor.biraz okudum forumu ama göremedim.konu değişmiştir diye direk soruyorum.şampiyonluk haftası falan değilken bizim ve gs nin maçının aynı saatte olmasına yayıncı kuruluş ses etmiyor mu

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Utanmadan da bize laf eder, ithal hırsızlar.
                  sonuçta es-es tribünlerinden aşina oldu çoğu kimse. yani biz de afedersiniz başka bir şey bulamadıkta espana diye bir şeyi tezahürat diye yaptık.
                  yani bir şey yapamıyorsak,üretemiyorsak bari kazım koyuncunun bir iki dizesini söyleyelim.

Yorum

• Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah satılmışşehire bol bol gol atarız.

Yorum

• hakem yunus yıldırım, bu hakem hata yapsada tum macları zevkli ve tempolu olur, zevkli bir mac olacagı kein bu macın, ben bu mactan galip cıkcagımıza cok inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak oflulazinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya beyler bizim maç saat 3 te değil miydi.hatta olay çıkmasın diye gündüz maçı olarak ayarlandı dendi.şimdi maç niye 7 ye alınmış gözüküyor.biraz okudum forumu ama göremedim.konu değişmiştir diye direk soruyorum.şampiyonluk haftası falan değilken bizim ve gs nin maçının aynı saatte olmasına yayıncı kuruluş ses etmiyor mu
                        anı saate 2 maç koyarak docoder almaya zorluyorlar. Toplu yerlerde seyredilmesin diye. Ayrıca GS taraftarları ile aramız açılsın diye
                        https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Cevabımız sahada güçlü bir galibiyet olmalı. İnşallah Burak'ın günü olabilir
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaslar forumlara bakiyorumda taraftarlar olarak cok sessiziz bu dönem. fener basta olmak üzere onun yardakcilari bize karsi acayip bileniyorlar. satilmis sehirde bunlarin basinda geliyor. sanki üzerimize ölü topragi atilmis gibi. Yönetimden basliyor futbolular ve biz taraftarlara kadar indigini görüyorum. Acaba yanlismi düsünüyorum. Kendimize gelmemiz lazim...!

Yorum

• 61.dakikaya kadar bunları susturmamız lazım 61 dakika içinde işlerini bitirirsek süper olur

Yorum

• İlk olarak TRABZONLU_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar forumlara bakiyorumda taraftarlar olarak cok sessiziz bu dönem. fener basta olmak üzere onun yardakcilari bize karsi acayip bileniyorlar. satilmis sehirde bunlarin basinda geliyor. sanki üzerimize ölü topragi atilmis gibi. Yönetimden basliyor futbolular ve biz taraftarlara kadar indigini görüyorum. Acaba yanlismi düsünüyorum. Kendimize gelmemiz lazim...!
                                Aynen katılıyorum.

Taraftar olarak gaza gelmemiz lazım, bu da Yönetimin işi birileriyle sürtüşme mi yaşayacak ne yapacaksa yapsın hep beraber uyanalım artık.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X