bi yer bulduk kapandi..gece yarisi kalktik mac izleyelim diye izleyemiyoruz...helal olsun Burak'a...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yine Tebrikler Burak. Halil in baskısı sonuç verdi ve topu Burak a kazandırdı. Burak cezasahası dışında topu 90'a astı. 2-0diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
3. gol gelseydi kendimden şüphe edecektim yeminleİlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi 3 dakikada 3 gol atsak eleştirenlerin yarısı takımı yerlere göklere sığdıramaz. Bundan eminim.
Yorum
-
en güzel yorum senden izliyemiyorum ama radyo spikeri bir anlatıyor ama sorma burak burak burak gene burak füze burak sağ ayak . faln diyorİlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo neydi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yes babyyyyyyyyyyBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Şu takım temposunu bulduğunda bu ligde önünde duracak takım yok aferin çocuklarİlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine mi attık? Daha doğrusu yine mi Burak attı? Daha da doğrusu Burak'tan başka gol atan oyuncumuz mu var?
Neyse..
Gooooooooooooooooooooooooool.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Attila Selçuk Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma kardeş....... bu penaltımızı vermeyen .. geçenn sene iki golümüzü çıkaran ... ve şampiyonluğumuzu halaaaa vermeyenlere kapak olsun... tekrar özür
sıginti yok abicuğum
Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum