Futbolculara bu maçın önemi anlatılmalıdır.Teknik kadromuza ve geçen seneki oyuncularımıza çok iş düşüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Takım halinde savunma ve top kaydı yapmadan hızlı çıkmayı becerirsek bizim için çok rahat bir maç olur.
Mesela samsunspor maçında bireysel 2 tane hatadan pozisyon buldular onları yapmasak pozisyon vermiyorduk. O maçta bana göre oyunun savunma yönünü çok iyi oynamıştık ama hücuma çıkarken yapılan kayıplar ve yardımlaşmama sorunu yüzünden hücum kısmını becerememiştik. Bu maçta samsun maçı gibi savunmayı yine samsun maçındaki gibi takım olarak yapmalıyız. Hücumda da çıkarken top kaydı yapmamalıyız. Eskişehir yenmesi kolay olmayan bir takım ama belli prensiplere sadık kalarak 90 dakika konsantre oynarsak bu ligde her maçı kazanırız.
Yorum
-
maç saati
ya beyler bizim maç saat 3 te değil miydi.hatta olay çıkmasın diye gündüz maçı olarak ayarlandı dendi.şimdi maç niye 7 ye alınmış gözüküyor.biraz okudum forumu ama göremedim.konu değişmiştir diye direk soruyorum.şampiyonluk haftası falan değilken bizim ve gs nin maçının aynı saatte olmasına yayıncı kuruluş ses etmiyor mu
Yorum
-
sonuçta es-es tribünlerinden aşina oldu çoğu kimse. yani biz de afedersiniz başka bir şey bulamadıkta espana diye bir şeyi tezahürat diye yaptık.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanmadan da bize laf eder, ithal hırsızlar.
yani bir şey yapamıyorsak,üretemiyorsak bari kazım koyuncunun bir iki dizesini söyleyelim.
Yorum
-
anı saate 2 maç koyarak docoder almaya zorluyorlar. Toplu yerlerde seyredilmesin diye. Ayrıca GS taraftarları ile aramız açılsın diyeİlk olarak oflulazinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya beyler bizim maç saat 3 te değil miydi.hatta olay çıkmasın diye gündüz maçı olarak ayarlandı dendi.şimdi maç niye 7 ye alınmış gözüküyor.biraz okudum forumu ama göremedim.konu değişmiştir diye direk soruyorum.şampiyonluk haftası falan değilken bizim ve gs nin maçının aynı saatte olmasına yayıncı kuruluş ses etmiyor mu
Yorum
-
Cevabımız sahada güçlü bir galibiyet olmalı. İnşallah Burak'ın günü olabilirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Arkadaslar forumlara bakiyorumda taraftarlar olarak cok sessiziz bu dönem. fener basta olmak üzere onun yardakcilari bize karsi acayip bileniyorlar. satilmis sehirde bunlarin basinda geliyor. sanki üzerimize ölü topragi atilmis gibi. Yönetimden basliyor futbolular ve biz taraftarlara kadar indigini görüyorum. Acaba yanlismi düsünüyorum. Kendimize gelmemiz lazim...!
Yorum
-
Aynen katılıyorum.İlk olarak TRABZONLU_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar forumlara bakiyorumda taraftarlar olarak cok sessiziz bu dönem. fener basta olmak üzere onun yardakcilari bize karsi acayip bileniyorlar. satilmis sehirde bunlarin basinda geliyor. sanki üzerimize ölü topragi atilmis gibi. Yönetimden basliyor futbolular ve biz taraftarlara kadar indigini görüyorum. Acaba yanlismi düsünüyorum. Kendimize gelmemiz lazim...!
Taraftar olarak gaza gelmemiz lazım, bu da Yönetimin işi birileriyle sürtüşme mi yaşayacak ne yapacaksa yapsın hep beraber uyanalım artık.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum