Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu kahpeleri yendık ya helal ............

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• özellikle ikinci devre çok iyi oynadık....tebrikler uşaklar

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halil aldik ama hamitden farki yok. Cok guzel insallah boyle devam eder.

Sen öyle san! hatta herkes Halil'i aldığımızı sanıyor, bizde oynayan aslında Hamit... Halil, Real Madrid kampında

Şaka bir yana, benim ikiz arkadaşlarım vardı. Bir tanesi ehliyet almak için sınavına girmişti, sonra ehliyeti aldıktan bir kaç ay sonra kaybettim diye yenisi çıkardı. Ama fotoğrafını değiştirmişti. Böylece bir sınavla iki ehliyet sahibi olmuşlardı Halil, Hamit meseleside aynı böyle... Birisi iyi iken diğeri kötü olamaz

Zaten Halil milli takımda oynarken Hamit'in esamesi okunmuyordu! Bu bağlamda Halil bu takıma çok katkı yaparak oynuyor. Ondan gol bekleyenler çok fazla beklentiye girmesinler. Golden daha çok sahada başka görevler yapıyor. Ama golüde istiyor, yakın zamanda atacağından kuşkum yok. Beni asıl etkileyen sahadaki disiplinli, mütevazi, bir şekilde takım için oynama arzusudur. Halil gibi oyuncular her takıma lazım aslında... Eskişehir'in elinden alıp birde onun asistiyle Burak'ın golü çakmasıda çok anlamlı olmuştur...

Bu arada bu Eskişehir'de Batuhan diye bir adam vardı, ne oldu ona? Sakatmıdır, nedir gözükmüyor ortalıklarda...
        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 13:09.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Kötü oynadığımızı düşünmüyorum..maçın başından sonuna kadar topa hakim olan da topu çeviren de presi doğru yapan da bizim takımdı..eskişehirle aramızda 2 gömlek fark vardı..

En tedirgin olduğum adam olan Yumlu dahi sanki yılların tecrübeli stoperleri gibi rahat oynadı..takım beklediğimden çok daha iyi seviyeye gelmiş durumda..

manisa ve samsun maçlarını tamamen hakemlerin katletmesiyle puan kaybıyla kapattık..bilhassa samsun maçını..ibb maçında ise son 20 dk gardımız düşmüştü..ama şu son maç gösterdi ki Trabzonspor kimseye kolayına pabuç bırakacak takım değil..şampiyonlukta iddialıyız..bu ligde bizden daha iyi oynuyor diyebileceğimiz bir takımı henüz izlemedim..ama devre arası mutlaka bir kaç takviye yapılmalı..
          Herkese Merhaba

Yorum

• - Alper Potuk çok kaliteli çocuk hemde her anlamda , satılmışşehire yakışmıyor bize gider...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Turkiyede oyunu,kesip,herseye faul veren,ve adeta oyunun oynamasını ıstemeyen,tek hakem Yunus Yıldırımdır.

Mac içersinde okadar cok duduk calıyorki,futbol oynamıyor,

benim deyinmek istediğim komedi şudur,

ortasahada her dokunusa,faul calıyorsun,buna inanıyorsun,ama ceza sahası içinde inanmıyorsun

bu gerızekalılıktır baska birsey değildir.

ortasahada inan,faule ama ceza sahasında inanma )))

Dalgamı gecıyor bu adam turkiyedeki futbol severlerle...

ya penaltılara ınamıyorsun,yada oyun içinde caldıgın her duduk yalan...

tam bir gerizekalı Yunus Yıldırım.
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Alper Potuk çok kaliteli çocuk hemde her anlamda , satılmışşehire yakışmıyor bize gider...

Ben Eskişehir'de Veysel'i çok beğendim. Çıkana kadar bana göre çok iyi işler yaptı. Çok yetenekli bir oyuncu, ilerde çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum...

Birde benim anlamadığım Eskişehir'de ileride Serdar'ın oynamasını çok enteresan buluyorum. Hadi Kamara neyse de bu Serdar golcü değil, tamam sahada çok koşuyor, iyi niyetli ama golcülükle hiç alakası yok. Resmen ekmeğimize yağ sürdü Skibe... İskoçya'nın gelmiş geçmiş en büyük golcüsü kenarda oturması garipti
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• kötü oynamadık katılmıyorum rakibe pozıyon vermedık 2 tane verdık..normal..

ben en çok gol yememıze sevındım açıkcası...

ankaragucu macınıda gol yemeden kazanmak lazım..

bursa macınında..

takım 3-4 maç ustuste gol yemesın yeter bence...cunku sapara vittek henrique gibi oyuncularda olsa bızım takım cok rahat olur..

play-off benım ıcın bu sene başarıdır..

takım bu sene oturur..sene sonu gereksız adamlar konusunda temızlık yapılır...3-4 tane türk bi tane sol stoper yabancıyla seneye lıgın anasını aglatırız..

takımın kötu oynuna takılmamak lazım..
                  tolga gıray mustafa serkan burak colman gecen seneden kalan topcular ılk 11 ıcın..

destege devm...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Eskişehir'de Veysel'i çok beğendim. Çıkana kadar bana göre çok iyi işler yaptı. Çok yetenekli bir oyuncu, ilerde çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum...

Birde benim anlamadığım Eskişehir'de ileride Serdar'ın oynamasını çok enteresan buluyorum. Hadi Kamara neyse de bu Serdar golcü değil, tamam sahada çok koşuyor, iyi niyetli ama golcülükle hiç alakası yok. Resmen ekmeğimize yağ sürdü Skibe... İskoçya'nın gelmiş geçmiş en büyük golcüsü kenarda oturması garipti
                    - Evet abi Veysel'de dikkat çekiciydi , Alper artık baya bir kavrulmuş yani seneye bize yakışır şu Selçuk tantanalarıda biter bu sayede Serdar golcü değil ama gerçekten fiziğini çok iyi kullanıyor , forumlarına baktım Serdar için yapılan muamele bizdeki Umut Bulut hesabı
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Her şeye bir kılıf uyduruyorsunuz yok burak ın attığı gollerle kazanıyoruz. Bu adam bizim forvetimiz değilmi arkadaşlar atıyor kazanıyoruz ne güzel işte. Burak olmaz ise bir başkası atar siz hiç merak etmeyin.

Yorum

• Şikecileri yenmişiz az biraz eleştiriyi bırakın da tadını yaşayın, hiç mi mutlu olmayacaksınız yahu?
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• eğri oturup doğdu konuşalım, eğer ilk yarıdaki oyun ve skorla maç bitseydi heralde yorumların %90'ı Şenol Hocaya, futbolculara giydirme yönünde olacaktı. özellikle de Burak Yılmaz'a! ilk yarının sonundaki pozisyonda Volkan'a vermek yerine fantaziye kaçması heralde herkesi delirtmiştir. ama gel gör ki ikinci yarıda özellikle gol öncesinde serdarın kaçan golü sonrasında sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı. ataklarda ne yaptığını bilen, yardımlaşan, ayağa pas yapan, rakibe oynama şansı vermeyen bir "TAKIM"... sakatlar, cezalılar, ardarda maçlar... ben takıma hak veriyorum. eksiklerimiz ve tehlikeli sorunlarımız var ama bu aradan sonra takım biraz daha toparlanacaktır, inanıyorum...
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Küfür oldu mu maçta?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Alper Potuk çok kaliteli çocuk hemde her anlamda , satılmışşehire yakışmıyor bize gider...
                              Abi Adam Eskişehirli
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• buda yeni moda hastayım bizim taraftarımıza yahu adam forvet oynuyor 4 maçta 7 gol atıyor..Niye bu kadar attı niye tek o attı ? e kardeşim Halil Samsun maçında ve bu maçta kaçırdıklarını atsa,Adrian atsa ne denirdi..Buraksız İnter'i yenersiN,CL'de lidersin ama ne yapacaz şimdi medya garip taraftarımız daha garip hep Burak gibi golcü ara attımı bi yandan karamsar ol hep o atıyor ama Klose gelseydi bu 7 golü atsa havalardaydık şimdi o atmış bu atmış kimsenin umrunda değildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X