İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Birkaç hafta yedek kalsın hepimiz unutup 18 dışı bırakırız. Hep öyle olduİlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho bugün çok iyiydi ilk golde müthiş bir asisti vardı.kadroda kesinlikle olmalı
Yorum
-
Burak Volkan Zokora takımın beyinleri. Volkan ve Zokora , Selçuk ve Jaja'dan daha iyi. takımın birlikte oynamaya ve zamana ihtiyacı var. Şenol Güneş erken müdahale etmeli. Etkili müdahaleler yapmalı. Her hafta daha iyiye gidecez. Şuanki sıkıntımız her maça farklı kadrolarla çıkmak. Defansif anlamdada biraz uyumsuzluk var. KADROMUZ GÜÇLÜ. Geçen seneden daha güçlü. ama şuan için geçen seneden daha uyumsuzuz.
Yorum
-
Sikebahce´nin sahaya yayilisi bizden cok daha iyi...buna arti olarak sucluluk piskolojisi ile mücadelelerini ekledigimizde...bizimle kiyaslamayin!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Gürcan abi, Alan form tuttuğu dönemde oynatılıp sonra soğumaya bırakılması gereken futbolculardan. Israr edilince su kaynatıyorİlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirkaç hafta yedek kalsın hepimiz unutup 18 dışı bırakırız. Hep öyle oldu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Abidal'i izledim az önce sol bek oynuyordu bu maç ama böyle bir sürat olamaz ya.İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavunmadaki bu hatalara bir son vermeliyiz..
çok acı ve vahim bir durum.. Giray'ın ölümcül hatası hiç yakışmadı ve iyi ki gol olmadı..
devre arasına kadar savunma da problem çekeceğiz gibi...
Şöyle süratli savaşçı bir afrikalı bulup getirsek bizde scoutlarımız yok mu
Adam çalım atsa bile dönüp yakalayabiliyor tekrar.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Yeni düştük bizde eve ..
Yeni , yeni takım olmaya adım atıyoruz herşeyi attım bir kenarada Zokora'yı çıplak gözle izlemek büyük zevk.
Aferim Volkan çok çalıştın , Alan ile beraber Burak'a zaten hakkını manşetler verecekdir
Dipnot: Taraftar iyidi.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
Adrian çok iyi bir takım oyuncusu. Çok güveniyorum ona.İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian basbas ben futbolcuyum diye bagiriyor ama anlayana...
Yorum
-
Kim demişti bilmiyorum ama benim için en doğru yorum şuydu; Alanzinho piyango gibi, çıkabilir de çıkmayabilir de ama önce bilet almak lazımİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi, Alan form tuttuğu dönemde oynatılıp sonra soğumaya bırakılması gereken futbolculardan. Israr edilince su kaynatıyor

En azından kulübede hep olmalı.
Yorum
-
Çok doğru bir tespit ama ilk 11 başlayınca da böyle etkili oynayabiliyormuş. Bunun nedenleri araştırılmalı, bu adam nasıl takımlara karşı nasıl oynatılırsa böyle etkili olur ona göre ilk 11'de yer bulmalı. Takımı çok rahatlatıyor önde top tutarak ve adam eksilterek. Ayrıca her pozisyonda faul yapıyorlar yan top kazanıyoruz, oyunu rakip alana yıkma şansı elde ediyoruz.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim demişti bilmiyorum ama benim için en doğru yorum şuydu; Alanzinho piyango gibi, çıkabilir de çıkmayabilir de ama önce bilet almak lazım
En azından kulübede hep olmalı.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Adrian için güzel bir tarif. Katılıyorum.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian çok iyi bir takım oyuncusu. Çok güveniyorum ona.
Yorum
-
defansımız kötüydü giraya bişey demiyorum zaten ama sistemimizin değişmesi lazım takım tamamen burağa bağlı bir oyuncu defans arkasına top atıp burak gol yapacak takım oyunu oynamassak işimiz bu sene zor gene 2 topumuz direkten döndü şansızlık yakamızı bırakmadı gitti defansa celutskayı kaydırıp glowacki celutska yapabilirmiyiz beklerdede cech mustafa oynayabilir ferhatda fena oynamadı oda olabilirTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum