Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet bencede Glowacki daha iyi ama artık çok yaşlandı ve onun yerine birisini almalıyız bence Girayın yanında daha kaliteli bir adam lazım. Glowacki çok yavaş kalıyor, hamlede Giraydan daha başarılı olsada.
    Glowacki'nin 5 sene önce de çok hızlı olduğunu zannetmiyorum. Kendisinin ağırlığıyla yaşı bence doğru orantılı değil. Kaldı ki defans hattındaki bir oyuncunun 32 yaşında olması çok normal. Ama nedense bizim ülkemizde böyle bir önyargı oluşmuş...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alanzinho bugün çok iyiydi ilk golde müthiş bir asisti vardı.kadroda kesinlikle olmalı
      Birkaç hafta yedek kalsın hepimiz unutup 18 dışı bırakırız. Hep öyle oldu

Yorum

• ilk yarı rezaletti ikinci yarı iyiydik bence sezonun ilk lig galibiyeti hepimize hayırlı olsun

Yorum

• Burak Volkan Zokora takımın beyinleri. Volkan ve Zokora , Selçuk ve Jaja'dan daha iyi. takımın birlikte oynamaya ve zamana ihtiyacı var. Şenol Güneş erken müdahale etmeli. Etkili müdahaleler yapmalı. Her hafta daha iyiye gidecez. Şuanki sıkıntımız her maça farklı kadrolarla çıkmak. Defansif anlamdada biraz uyumsuzluk var. KADROMUZ GÜÇLÜ. Geçen seneden daha güçlü. ama şuan için geçen seneden daha uyumsuzuz.

Yorum

• Sikebahce´nin sahaya yayilisi bizden cok daha iyi...buna arti olarak sucluluk piskolojisi ile mücadelelerini ekledigimizde...bizimle kiyaslamayin!
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birkaç hafta yedek kalsın hepimiz unutup 18 dışı bırakırız. Hep öyle oldu
              Gürcan abi, Alan form tuttuğu dönemde oynatılıp sonra soğumaya bırakılması gereken futbolculardan. Israr edilince su kaynatıyor
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Savunmadaki bu hatalara bir son vermeliyiz..
                çok acı ve vahim bir durum.. Giray'ın ölümcül hatası hiç yakışmadı ve iyi ki gol olmadı..
                devre arasına kadar savunma da problem çekeceğiz gibi...
                En son Sacit tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 01:18.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Savunmadaki bu hatalara bir son vermeliyiz..
                  çok acı ve vahim bir durum.. Giray'ın ölümcül hatası hiç yakışmadı ve iyi ki gol olmadı..
                  devre arasına kadar savunma da problem çekeceğiz gibi...
                  Abidal'i izledim az önce sol bek oynuyordu bu maç ama böyle bir sürat olamaz ya.

Şöyle süratli savaşçı bir afrikalı bulup getirsek bizde scoutlarımız yok mu

Adam çalım atsa bile dönüp yakalayabiliyor tekrar.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Yeni düştük bizde eve ..

Yeni , yeni takım olmaya adım atıyoruz herşeyi attım bir kenarada Zokora'yı çıplak gözle izlemek büyük zevk.

Aferim Volkan çok çalıştın , Alan ile beraber Burak'a zaten hakkını manşetler verecekdir

Dipnot: Taraftar iyidi.
                    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adrian basbas ben futbolcuyum diye bagiriyor ama anlayana...
                      Adrian çok iyi bir takım oyuncusu. Çok güveniyorum ona.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gürcan abi, Alan form tuttuğu dönemde oynatılıp sonra soğumaya bırakılması gereken futbolculardan. Israr edilince su kaynatıyor
                        Kim demişti bilmiyorum ama benim için en doğru yorum şuydu; Alanzinho piyango gibi, çıkabilir de çıkmayabilir de ama önce bilet almak lazım
                        En azından kulübede hep olmalı.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim demişti bilmiyorum ama benim için en doğru yorum şuydu; Alanzinho piyango gibi, çıkabilir de çıkmayabilir de ama önce bilet almak lazım
                          En azından kulübede hep olmalı.
                          Çok doğru bir tespit ama ilk 11 başlayınca da böyle etkili oynayabiliyormuş. Bunun nedenleri araştırılmalı, bu adam nasıl takımlara karşı nasıl oynatılırsa böyle etkili olur ona göre ilk 11'de yer bulmalı. Takımı çok rahatlatıyor önde top tutarak ve adam eksilterek. Ayrıca her pozisyonda faul yapıyorlar yan top kazanıyoruz, oyunu rakip alana yıkma şansı elde ediyoruz.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adrian çok iyi bir takım oyuncusu. Çok güveniyorum ona.
                            Adrian için güzel bir tarif. Katılıyorum.

Yorum

• defansımız kötüydü giraya bişey demiyorum zaten ama sistemimizin değişmesi lazım takım tamamen burağa bağlı bir oyuncu defans arkasına top atıp burak gol yapacak takım oyunu oynamassak işimiz bu sene zor gene 2 topumuz direkten döndü şansızlık yakamızı bırakmadı gitti defansa celutskayı kaydırıp glowacki celutska yapabilirmiyiz beklerdede cech mustafa oynayabilir ferhatda fena oynamadı oda olabilir
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Maçta Yücel İldizin Uygulamış Olduğu Taktik Maçı Etkiledi Diyebiliriz. Fark Atabilirdik. Yan Hakem İlk yarıda Bizi Durdurmasa idi.
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X