Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Uzatmaları oynuyorum"

Ben futbolcu olsam hoca kafasında bitirmiş, yarın bırakıp gidebilir diye düşünürüm.

Ben isime bakardim.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya renkdaş çok güzel demişsin, geçen sene pas yapacak oyuncu sayısı bu kadar değildi pas yapmaya çalışıyorduk beceremiyorduk bu sene neredeyse (defansın ortası hariç) hepsi pas yapma özelliği yüksek oyuncu ama PAS yapamıyoruz, Bu takım; biraz MÜCADELE ve PAS'laştımı lig 16 takım için BİTER...
      16 takım mı?

Diğer takım hangisi?
      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Uzatmaları oynuyorum"

Ben futbolcu olsam hoca kafasında bitirmiş, yarın bırakıp gidebilir diye düşünürüm.
        Uzatmalardan sonra Penaltililarda var

Yorum

• Takimda yerleri dolmayacak adamlar: Giray-Zokora-Colman-Burak

Senol Günes´in aciklamalarina binaen, az bile söylemis. Elestirlmesi gerekenler elestirilmedikce, bu kadar unutkan oldugumuz sürece...

Bu arada Senol Hoca´nin o aciklamalari, sadece arkasindaki destegi görebilmek icin...

Hocamizin degerini bilin!!!!!!!!!!
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            16 takım mı?

Diğer takım hangisi?
            gözünden de bir şey kaçmıyor, maç izlerken yazınca böyle oluyor ne 16 sı 17 takım tabi ki Renkdaş, 17 maç oynuyoruz ya oradan geldi ....Sebat diyesim var ama çok zorlamayayım dimi...

Yorum

• Adrian 800.000 euro dan 1 kuruş fazla etmez...çok büyük kazık yemişiz...ben yenildiğimiz maçlardan sonra takımı eleştirmem...şimdi izninizle eleştireceğim...büyük takım kendi sahasında rakibe bu kadar pas yaptırmaz,bu kadar fırsat vermez...bugün karabükün adam gibi bi santraforu olsaydı işimiz vardı...Ayrıca Burak yoksa gol yoksa durum vahim,Alanzinho ve Volkan bence çok iyi bir uyum yakalayabilir....daha iyi olacağız İnş..ama Adriana ayrı bir not düşüyorum,Adrian fuleli değil ve koşamıyor,yazık verilen paraya...yendik diye herşey gül gülistan değil
              .....

Yorum

• Hikmet Karaman cok güzel yorumluyor.

TRT Spor'da..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trt 3 de Hikmet Karaman Güzel Yorumluyor Maçı

Yorum

• adrian'ı bu kadar kötülemeyen ilerde çok yanılıcaksınız ederi o kadar olmayabilir ama doğru yerde kullanırsan adrian'ı bu takımın kapasitesi yükselir
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• skor bizi aldatmasın.
                      biraz kıpraşmalar var ama yetmez.

Hala çekirdek ekip yok.
                      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Bu takimin acilen defansa care bulmasi ve Burak disinda da gelisen hucum varyasyonlari gelistirmesi gerek.
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Orta sahada eziliyoruz, bireysel olarak değil ama takım halinde. Elde olsa Sapara, Colman, Zokora, Adrian hepsi oynasın diyeceğim ama .. Umarım takım birbirine çabuk uyum sağlar, pas trafiğimiz, topa sahip olma, rakip sahada oynama, topun yönünü hızlı çevirme olayımız hızla artar.
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Bu Galibiyet Takım,Futbolcu,Yönetim ve teknik Açıdan Psikolojik Ve baskı Açısında Büyük Rahatlık Sağladı.

Zemin gerçekten Çok Kötü teknik Kapasitesi Yüksek Oyuncuların Bu Zeminde Oynamalarını Zorlaştırıyor.Fizik ve Mücadele Gücü Ön Plana Çıkıyor.Burağın kaçırdığı Gol,celustkanın Eline çarpan Gol Zemin faktörü gibi geldi bana...

Yan hakemlerin genel Olarak Performansları Kötü MHK bu Konuda gerekli Müdahalaleri yapmalı İlk yarı kaldırılan Bayrakların Enaz 4-5 tanesi hatalı..Ancak Burak Yılmadı Helal..

Zaman geçtikçe Daha İyiye Gideceğiz Bu kaçınılmaz Bir gerçek Bunun İçin Destek ve Sabır şart...

Defans için Bir şekilde Devre Arasına kadar En yüksek verim Alınıp yerli ve yabancı en az 2 tane Stoper Alınmalı...Glo Üst Üste tempolu İki maçı kaldıramıyor Sakatlığı Ne Durumda Bu Arada ?

Pawel'in maç Kondisyonu Olmadığı Halde Bu Akşam Elinden geleni yaptı..hatta İlk defa Futbol hayatında geriye Orta Sahaya gelip Top Almak İçin Mücadele verdi.. Bu Dikkatimi çekti.üstünde Durulmalı Burak-Pawel daha iyi olabilir..

Sapara Daha Yeni Oturması Lazım Daha iyi olacaktır.Attığı Bir kaç pas çok iyi idi.

Zokora tek başına Orta Alanı ve defansı Toprlıyor Saha içinde Devamlı Yönetiyor Takımın Çok iyi Ancak üs üSte Oynanan Maçlar nedeniyle Yorgunluk Sezdim..

Adrian Orta Alana Büyük Hareketlik getirdi kendi yerinde Oynaı Diyebiliriz bu da performansını Etkiledi Dah iyi olacaktır..

Volkan'ı İlk Defa Bu Akşam beğendim Bu Çocuk Sezon başı idamn Yapmadı galiba Yavaş yavaş kendine Geliyor Ancak Şu Ayağında Top Tutma Alışkanlığını Bırakmalı Bıraktırılmalı...

Takım defans Harici Daha Derli Toplu geldi bana...

Tolganın Florin cernatı tanıması lazım 1 Kişilk baraj Firikikçi karşısına koyarsan Golu Atma İhtimali Fazlaşır.Bu Yönden Hatalı İdi Ancak Diğer Pozisyonda kendini Afettirdi..

Bu Galibiyete Trabzonspor camiası olarak İhtiyacımız Vardı..İnşallah Hafta içi Lille karşısında En az 1 Puan Alırız..

Sabır ve Desteğe Devam...
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Adrian'ı abartanlar öyle abartıyor ki , eleştirilmesi bazılarının canını sıkıyor. Haksız eleştiri de değil yapıcı eleştiri yapmak lazım.

Arkadaşlar açın gözünüzü ve görün. 5.5 m € verip aldığımız adam, Alex'in Jaja'nın yerine koyacağız o bölgede oynatacağız değil mi ?
                              Jaja gibi şutları da yok, fiziği de yok, extra tekniği de yok.
                              Alex gibi zeki top saklayabilen bir oyuncu da değil.

Herşeyden biraz olan ama hiçbir yönü böyle çok baskın olmayan bir oyuncu. 2 m € dan fazla asla etmez. Jaja 4.5 m € ettiği yerde hele ki.

Top saklama özelliğini geliştirir , ayağındaki topları bu kadar kolay yitirmez ise faydalı olabilir. Ben eleştiriyorum , ederi bu olamaz desemde Umutluyum bazı yönlerini geliştirir ve güçlenirse. Alex gibi takımı dinlendiren rahatlatan bir oyuncu olabilir.
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 23:18.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Gol krallığıni paylaşsın biri..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X