İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak ilk yarım saatte 6 defa ofsayta düştü deniyor ama bunların 3 ü kesinlikle ofsayt değildi. ayrıca brozekin pozisyonu da ofsayt değildi. aynı çizgiden çıktılar ama hakem hep kaçırdı maaalesef
lig tv bunları ciddi göstermedi. hep karşıdan veya çaprazdan.
ayrıca onların çizgilerinede güvenmiyorum. Geçenki bir masçta hangi pozisyon hatırlamıyorum, ceza sahası çigisindeki ofsayt pozisyonunda ceza sahasının çizgisine bile paralel değildi.
isp. ve itl. gazetelerin yaptığını yapıyorlar, fotomontaj , bunlarınki çizgi montaj
Yorum
-
serkanın ve alanın asisti zokara nın volkana pası müthiş kanatlardan pozisyon bulamıyoruz tek sıkıntı bu hafta içi maçı olacak bir takım için hiç te fena değildikUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Dünya futbol tarihinin belki de en kariyerli hocası 70 yaşındaki Alex Ferguson hala her gol sonrası çocuk gibi seviniyor.
Görevinin başındaysan yapman gereken bu zaten.
Şenol Güneş'in bugün kendi ağzından dökülen "unumu eledim, eleğimi astım" tavrına anlam vermek güç.
Bu ruh halinin, düşük enerjinin takıma yansımaması mümkün mü?ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
hala umuta sallayanlar var. İnşallhah avrupada gururumuz olur...
Yorum
-
Şenol Hoca'nın bıraktığı nereden çıkıyor yahu? Af edersiniz ama saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen. Şenol Hoca'nın bırakması, takımdan ayrılması gündeme gelecek en son şeydir. Her maçtan sonra Şenol Hoca hakkında garip garip yorumlar..-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Karabük 406 pas ile oynarken biz 297 pas ile oynadik.
Orta saha!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya futbol tarihinin belki de en kariyerli hocası 70 yaşındaki Alex Ferguson hala her gol sonrası çocuk gibi seviniyor.
Görevinin başındaysan yapman gereken bu zaten.
Şenol Güneş'in bugün kendi ağzından dökülen "unumu eledim, eleğimi astım" tavrına anlam vermek güç.
Bu ruh halinin, düşük enerjinin takıma yansımaması mümkün mü?Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar artık su git birdaha macı izle UKALALIGI sıktı..Macı herkes aynı yorumlayacak diye bir sey yok...
Ege o kadar kızıyorsanız herkesin sizin dediginizi kabul etmemesini forum sitesinde ne isiniz var
Cidden bu UKALALIKLAR yuzunden siteye girmek dahi istemiyorum..
Bu yorum değil, iyi oynadı dersiniz Adrian kabul ederim, hatta yer yer hak veririm. Adrian fena değildi. Ama çok iyi top saklıyor derseniz, gidip izleyin derim başka diyecek birşey yok çünkü.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum