Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Defans Çok Kötü Ama Ya...
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünya futbol tarihinin belki de en kariyerli hocası 70 yaşındaki Alex Ferguson hala her gol sonrası çocuk gibi seviniyor.

Görevinin başındaysan yapman gereken bu zaten.

Şenol Güneş'in bugün kendi ağzından dökülen "unumu eledim, eleğimi astım" tavrına anlam vermek güç.

Bu ruh halinin, düşük enerjinin takıma yansımaması mümkün mü?
      Alex Ferguson İngiltere değil de Türkiye gibi bir futbol ortamında olsaydı. 40 yaşında intihar etmişti.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3-0 alacaz diyenler kimin gol atacağını yazabilirlermi nitekim ben takımda gol atacak adam göremiyorum

Mutluyum dediğimin tam tersi çıktı
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• suçlu kendisine destek olmayan yönetimdir

Yorum

• Çocuklar duymasın'ın bu haftaki bölümünde Trabzonsporumuzun İnter galibiyetine değinilmemiş. Resmen üstüne üstüne basmışlar.

Havuç: Trabzonspor'un İnter'i yenmesi Fener'in Manchester'i yenmesi gibi bişey. Niye sevinmeyelim ki abi.

ve kolbastı..

Yorum

• Alanzinho müthiş asist yapmış yanlız.
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Hakemler tarafından her maç ince ince doğranıyoruz ama taraftar lay lay lay lay modunda. Top rakipteyken ne etkili bir ıslık var ne de bir uğultu. Kısacası Avni Aker'de rakip ve hakemler baskı altına alınamıyor.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karabük 406 pas ile oynarken biz 297 pas ile oynadik.

Orta saha!
                  Ya renkdaş çok güzel demişsin, geçen sene pas yapacak oyuncu sayısı bu kadar değildi pas yapmaya çalışıyorduk beceremiyorduk bu sene neredeyse (defansın ortası hariç) hepsi pas yapma özelliği yüksek oyuncu ama PAS yapamıyoruz, Bu takım; biraz MÜCADELE ve PAS'laştımı lig 16 takım için BİTER...

Yorum

• Ama Bu Zokoranın Kolayca Adam Geçmesine Bayılıyorum
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Takım gösteriyor ki klasik 4-4-2 oynamalıyız. Ya da Adrian'ın Alex'lik yapabileceği 4-4-1-1.

Yorum

• Siz ne düşünüyorsunuz? Adrian için sol açık mı; yoksa Orta sahamı?

Ben orta saha diyorum.Solda da fena değil tabi.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Siz ne düşünüyorsunuz? Adrian için sol açık mı; yoksa Orta sahamı?

Ben orta saha diyorum.Solda da fena değil tabi.

Alan gibi serbest oynasin bence.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• "KÜFRETMEDİĞİMİZE GÖRE BİZ SUÇLU DEĞİLİZ"

Güneş, "Bazı maçların 61. dakikalarında Trabzonspor'a küfrediliyor, ama bugünTrabzonspor taraftarı hiç küfretmedi, bu konuda bir şey söylemek ister misiniz?" şeklindeki soruya ise, "Küfretmediğimize göre biz suçlu değiliz. Küfredenlere sormak lazım. Küfür sahibine aittir derler. O yüzden bizim laf diyerek kimseyi üzmeye hakkımız yok. Türkiye’de son dönemlerde konuşulanları, yazılanları sabırla beklemek lazım. Türkiye nereye gidiyor biraz da sorgulamak lazım” dedi.

Yorum

• "Uzatmaları oynuyorum"

Ben futbolcu olsam hoca kafasında bitirmiş, yarın bırakıp gidebilir diye düşünürüm.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Lille maçının biletleri yarın çıkar mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X