Defans Çok Kötü Ama Ya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Alex Ferguson İngiltere değil de Türkiye gibi bir futbol ortamında olsaydı. 40 yaşında intihar etmişti.İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya futbol tarihinin belki de en kariyerli hocası 70 yaşındaki Alex Ferguson hala her gol sonrası çocuk gibi seviniyor.
Görevinin başındaysan yapman gereken bu zaten.
Şenol Güneş'in bugün kendi ağzından dökülen "unumu eledim, eleğimi astım" tavrına anlam vermek güç.
Bu ruh halinin, düşük enerjinin takıma yansımaması mümkün mü?
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-0 alacaz diyenler kimin gol atacağını yazabilirlermi nitekim ben takımda gol atacak adam göremiyorum
Mutluyum dediğimin tam tersi çıktıBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Ya renkdaş çok güzel demişsin, geçen sene pas yapacak oyuncu sayısı bu kadar değildi pas yapmaya çalışıyorduk beceremiyorduk bu sene neredeyse (defansın ortası hariç) hepsi pas yapma özelliği yüksek oyuncu ama PAS yapamıyoruz, Bu takım; biraz MÜCADELE ve PAS'laştımı lig 16 takım için BİTER...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük 406 pas ile oynarken biz 297 pas ile oynadik.
Orta saha!
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz ne düşünüyorsunuz? Adrian için sol açık mı; yoksa Orta sahamı?
Ben orta saha diyorum.Solda da fena değil tabi.
Alan gibi serbest oynasin bence.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
"KÜFRETMEDİĞİMİZE GÖRE BİZ SUÇLU DEĞİLİZ"
Güneş, "Bazı maçların 61. dakikalarında Trabzonspor'a küfrediliyor, ama bugünTrabzonspor taraftarı hiç küfretmedi, bu konuda bir şey söylemek ister misiniz?" şeklindeki soruya ise, "Küfretmediğimize göre biz suçlu değiliz. Küfredenlere sormak lazım. Küfür sahibine aittir derler. O yüzden bizim laf diyerek kimseyi üzmeye hakkımız yok. Türkiye’de son dönemlerde konuşulanları, yazılanları sabırla beklemek lazım. Türkiye nereye gidiyor biraz da sorgulamak lazım” dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum