Trt-Spor'da maçın özeti var http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV3&slv=0
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Ben Staddaydım Öyle Bişey Neden Duymadım.İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar iyi demiş ama iyi'den kastları nedir anlamadım.Protesto etmemeleri mi? geçen hafta Samsun'da gördük bizim futbolcular topu ayaklarına aldıklarında kopan uğultuyu. Bugün top rakipteyken ıslık sesi duyan varsa bir şey demiyorum. Olimpiyat'ta bunu yapabiliyoruz ancak Avni Aker'de karma karışık bir ses bulutu var.
Olimpiyatta Rakibi Baskıyamı Alıyoruz
Yorum
-
vazgeçmedim ama son ses ceza dinlediğim için duymuyorum onlarıİlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş sakin...Yoksa cezaevinde avrupa maçlarımızı seyredemezsin...Vazgeçtin değil mi?[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
bu takımın sistemi belli olmuştur...4-4-2....adrian forvet arkası oynamasın artık...bi kişi eksik oynuyoruz..oynayacaksa sol acık oynasın...kanatları volkan alanzinho henrique halil adrian gibi isimler kullanmalı...pawel-burak ikilisi bozulmamalı...
Yorum
-
--------------zokora--------colman-------------
-------------------adrian---------------------------
volkan----------------------------*******************
-----------------burak------------------------------------
iskelet budur beyler..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
''Ben anlattıklarımın anlaşılmasını isterim. Benim ülkeye verecek bir şeyim kalmadı zaten. Vereceğimi verdim artık uzatmaları oynuyorum. ''İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dedi şenol hoca?
Gerçekten bu açıklama sonrası üzüldüm
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Tebrikler çocuklar. Her kriz gibi bunu da atlattık. Şimdi güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki Şenol Hocamız başımızda olsun.
Burak gibi bir güç varken onu şampiyonlar liginde kullanamıyoruz. MAA ve ekibinin bizi UEFA liginde süründürmesinin cezasını çekiyoruz.
Bu arada fener suç şebekesinin TFF - MHK - Medya örgütlenmelerine el atılmadıkça hep rüzgara karşı kürek çekeceğiz. Ama bu bizim kaderimiz.
Yorum
-
Öncelikle VAY EFENDİM STAD DERHAL YAPILMALI VE 40 BİN KİŞİLİK OLMALI, KOŞU PİSTİ OLMAMALI DİYE AHKAM KESEN TRABZON'DA YAŞAYAN "SÖZDE" TRABZONSPORLULARA HELAAAAALLLL DİYORUM. Harikaydılar bu gün stat ağzına kadar dolu(!!) doluydu. 40 yetmez 50 binlik stat istesinler. Ayıp yahu statta toplasan 7500 kişi var ya da yoktu.
Stada gidip destek olan taraftarlarımıza 90 dakika tükenmeyen desteklerinden ötürü teşekkürü bir borç bilirim.
Maça gelince:
İlk yarı klasik fıtık etme dönemi oynandı. Sapara müthiş bir hayal kırıklığı oldu bende. Takım tel tel döküldü. Burak kişisel ve belki de kimsenin kıramayacağı OFFSIDE rekorunu kırdı. İlk 20 dakika 6 offside.
2. Yarı Adrian ve Zokora'nın ortasahadaki müthiş oyunu ileride Volkan ve tabii ki Burak'ın müthiş deparları oyunu kopardı.
Lille karşısında en az 2. yarıdaki kadar oynamalıyız ki yüzümüz gülsün yoksa hikaye.
Allah yardımcımız olsun. Bu maç da lige "MERHABA"mız olsun.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
arkadaslar artık su git birdaha macı izle UKALALIGI sıktı..Macı herkes aynı yorumlayacak diye bir sey yok...İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian'a çok iyi top saklıyor diyen birisi ile futbol tartışmam. Sapara çok kötüydü, elbette onun yerine girdiği her hali takımı daha iyi yapacaktı, Adrian fena oynamayınca takım üstüne koydu ama abartılacak bir top oynamadı. Beğendiğim tarafı oyunu dinlendirdi zaten bunu yapmasını istiyorum ama İyi top saklıyor diyen birisi ile asla futbol tartışmam. Kendisine kim pres yapıp mücadeleye girerse topu kaybediyor. Gidip maçı izlesinler tekrar göremeyenler.
Ege o kadar kızıyorsanız herkesin sizin dediginizi kabul etmemesini forum sitesinde ne isiniz var
Cidden bu UKALALIKLAR yuzunden siteye girmek dahi istemiyorum..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 22:40.
Yorum
-
Zemin berbat ötesi.Ben o iyi pas trafiğini yapamayışımızı kesinlikle zemine bağlıyorum.Şu sahada gerekirse 5 hafta maç oynanmasın düzeltsinler,çok kötü ya geçen hafta Adrian'da demişti.Keza Vittek'in sakatlanmasında da müdahale sert ama zeminle de alakalı ağır olması sakatlığın.Top oynayamıyoruz,pas yapamıyoruz.
Yorum
-
İlk yarıyı beğenmedim. Sapara hayal kırıklığı oldu benim için ama eminim ki düzelecektir. İkinci yarıda 2-1'e kadar ve 3-1'den sonraki Trabzonspor muazzamdı. Özlenen Serkan'ı gördüm bugün sahada. Volkan çok iyiydi. Burak'a söylenecek laf bile yok. İnanılmaz. Zokora.. Adrian. Takım genel olarak iyiydi diyebilirim. Fakat öne geçtikten sonra bu takım bir türlü top oynayamıyor. Garip bir psikoloji içine giriyor. Bir an önce bundan kurtulmamız gerekiyor. Sıra geldi Lille'e. Saldır Trabzonsporum, saldırın. Tarihi maçlarımızdan birine çıkıyoruz. Bu zemine rağmen saldırın.
Ardından bekle beni satılmış şehir.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum