Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaş bir dert yandık millet link için mesaj atıp duruyor

ben o sitenin adını bu forumda gördüm az dikkatli bakın görürsünüz
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• - Bizim takımda ne kadar kibar feyzo varsa sahada yemin ediyorum sezer badur'u görmek istiyorum artık , Eren Albayrak bu ferhat kadar oynayamıyorsa zaten yazıklar olsun ne diyeyim başka...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şu brozeke bu kadar sabredeceklerıne bana sabretselerdi golcu olmustum ya bu kadar da olmaz ya
        https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• takımda kimse basmıyor,pres namına bişey yapmıyoruz.topla oynama yüzdesini bu iyi açıklıyor...
          from BOGAZIÇI

Yorum

• Oynamayan oyuncuları görmemiz ve eksiklerimizi gidermemiz için iyi bir hazırlık maçı oluyor...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pawel Brozek hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir forvet..
              Forvet degil o adam, topcu bile degil. Su yetenegiyle futboldan para kazanmasi inanilmaz bir olay gercekten...

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                pawel--> halil
                volkan--_> adrian

birde allaha dua etmek. Baska care yok.
                Tek sey kesin oda ligin ilk yarisi bitene kadar her mac böyle berbat gececek

volkan değilde sapara diyelim biz ona
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bende takım yenı, alısmaları ıcın sabretmemız gerektıgını dusunenelerdenım ancak zaman gectikçe takım olma adına hiçbir ilerleme gosterememiz de korkutuyor...
                  oyun kurgumuzu, taktiğimizi, hucum anlayısımızı geçtim, takımdaki oyuncular bireysel olarak dökülüyorlar..
                  kalecimizden, en ileri uca kadar ilk yarı itibariyle stresli, mutsuz, dağınık, yorgun bir takım var sahada...

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Endirekt Serbest Vurus
                    Kalecinin kendi ceza alaninda asagidaki dört ihlalden birini yapmasi halinde rakip takim
                    lehine bir endirekt serbest vurus verilir:
                    • topu oyuna birakmadan önce eliyle alti saniyeden daha uzun süre kontrol ederse,
                    • topu oyuna biraktiktan sonra, top baska bir oyuncuya degmeden önce topa tekrar
                    eliyle dokunursa,
                    • takim arkadasi tarafindan ayakla bilerek kendisine verilen topa eliyle dokunursa,
                    • takim arkadasinin taç atisindan dogrudan gelen topa eliyle dokunursa

TFF Futbol Oyun kurallarindan alintidir.

Giray a topu Ferhat ayagiyla atti ve topu Giray eliyle kesti.
                    Dolayisiyla EN DIREKT SERBEST VURUS olmasi gerekiyor.

Eger durum boyleyse macta KURAL IHLALI VAR.
                    bu olay kaleci için geçerli. en direkt serbest vuruş değildi o. bildiğin serbest vuruştu.

Yorum

• Glo çıktı, defans dağıldı.

Ferhat Celu'ya bomba gibi pas attı. Tolga da üstünü sıvadı.

Ondan hemen sonra kaçan golle beraber resmen Karabük'e oyunu bıraktık. Devre arası ne olursa olsun şu takım adam gibi oynasın. Ferhat da bir daha forma bulamaz.
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Pawel > Falcao
                        Giray > Puyol
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yürüyerek oynuyoruz rakip son gücünü kullanıyor. Buna rağmen ilk yarı fark olabilirdi. Takım rolantiye almış gidiyor. Bence ikinci yarı fark atarız.
                          3-1 yeniliriz abi mactan sonra burdayiz nasil olsa.

Yorum

• Sadri Şener : Geçen yıldan daha iyi bir kadro kurduk..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• lille maçı nasıl olacak çok merak ediyorum özellikle taraftarın sevgilisi zokora o maçta nasıl oynayacak eminim o maçta güzel oynar

Yorum

• Tolga Zengin O Golü Onur hayatta yemezdi.Giray her Topa bam güm be ne ya
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X