Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    giraya bisi demice ama SERKAN yuhhh artik yeter .. gol atacakken attigin pasa bak.. biliodum zaten 10 kisiden gidip onu gene karabuklulere atacagina..yeminle biktim senden .. biktim .... girerken anlamistim takimin kimyasi gene bozulacak die
    Valla o pozisyonda top Serkan'a gelince ben bile tamam bu pozisyondan bir bok olmaz diye dusundum. Topa vurmadan once bakti da ama iyice dengesizlesti, beyni ayaklarina hukmedemiyor herhalde.

Son pozisyon ise diyecek kelime yok. Giray sanki mac durmustu havasinda topa hamle yapti. Burada Tolga cok iyi mudahale etti ve kalesini kapadi.

Yedigimiz golde o ne bicim pasti oyle. Olmayacak yerden adamlara pozisyon yarattik. Cok acemice, gereksiz hareketlerle, hem de en iyi oynadigimiz bolumde adamlari maca ortak ettik.

Takim daginik, birbiriyle uyumsuz, defans hattimiz kotu, bugun orta saha ortada yok.... Ama insallah bu maci aliriz ve en azindan uzerimizdeki ligte mac kazanamama stresinden kurtuluruz.
    "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
    http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• 32 kişilik kadro yaptık ama , 10 kişi kadroda gereksiz.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• az akıllı oynasak bu maç fark olur, karabük milattan kalma taktik oyunu sergiliyor..

Yorum

• kadro çok yanlış, tamamen dirençsiz ve mücadele gücü olmayan bir kadro, orta sahanın dirençli hale gelmesi lazım, mesela alanzinho yerine aykutla başlasa çok daha iyi olurdu.
          Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• pawel--> halil
            volkan--_> adrian

birde allaha dua etmek. Baska care yok.
            Tek sey kesin oda ligin ilk yarisi bitene kadar her mac böyle berbat gececek

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadri Sener´den bir hamle bekliyorum..malumunuz bu, onun eseri...
              Bencede. Hadi transferin politikan sacma sapan, peki bu saha zeminine ne demeli?

Senol Hoca sizin yüzünüzden Glo'yu burada oynatmak istemiyor, oynatincada sakatlaniyor.

Baskada Stoper yok zaten.
              En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 20:55.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu Girayla Srkan şampiyonlar ligini geç super lig için bile trabzon için yetersiz. Lille maçı Allaha kalmış.

Yorum

• sapara ve pawel çıkıp halil adrian girerse 3 gol buluruz diyorum ben
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Pawel Brozek hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir forvet..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Zokora-Aykut

---Sapara--

Şöyle bir orta saha çıkaramazmıydı hoca ?
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bana ligde iyi bir takım söylermisin

fb bu hafta tek pozisyonla maç aldı şuana kadar en az 5-6 pozisyonumuz var

maç şuan 3-4 0 olması lazımdı biraz becerikli olsaydık yada yan hakem kesmeseydi

gs karabüğe karşı 1 puanı zor aldı

bursa 3 haftadır sadece dengeli ve fizik gücüne dayalı oyunla kazanıyor (iyi futbol ve bol pozisyon yine yok)
                        Bu akşam ki oynanan futbolu, girdiğimiz pozisyonlarla değerlendirecek olmamız bizi yanıltır.

Ortasahada ne top tutabildik ne pas yapabildik ne de rakibin oyuna hükmetmesini engelleyebildik.

Adamlar bizden çekinmiyorlar, çekinmedikleri gibi oyunu istedikleri gibi domine edebiliyorlar.

Şuurlu bir tane atağımızın olmadığı gibi pasımız dahi yok, bu kadar net.
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maci izlemedenmi yorum yapiyorsunuz.. net 4 5 pozisyonumuz war... kesilen ofsaytlari da katmiyorum... Sapara ve Serkan disinda aksayan adam yok... Pawel i katmiyorum bu 2 liye cunku en azindan ortasahada bi katkisi olabiliyor.. ama Sapara ve Serkan in bi katkisi yok.. gene de bu takim ikinci yari serkana ragmen min 2 gol atar
                          senin de macı izledigin supheli serkan gireli kac dakika oldu?

pawel o pozisyonda burak ın onune atmayı dahi beceremedi topu

bence sansını cok kotu kullandı.

Bu arada golde hata yaptı ama ben sag bekleri Erdemi cok begendim
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yürüyerek oynuyoruz rakip son gücünü kullanıyor. Buna rağmen ilk yarı fark olabilirdi. Takım rolantiye almış gidiyor. Bence ikinci yarı fark atarız.

Yorum

• Ilk yari Karabuk'te akilli olsa 5 yerdik.Takim mucadele etmiyor.1 puan bile cok buyuk basaridir.Pawel Brozek konusunda saglam kazim yedik.Tolga'nin yedigi gol ise tamamen fiyasko.Onur'a da artik kaleyi teslim etme vakti geldi galiba.

Yorum

• yaw mıllet cıldırdı bu nedır lan...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X