İlk olarak sado_max tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
40 bini de bayan ve çocuk.İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayıp ya beğenmediğimiz fb 40bine oynuyor biz küçücük stadımızı dolduramıyoruz istanbulda oynasa trabzon her maçını o kadar adam gelir
Ayıp vall ayıp
Yorum
-
92.3 Lig Radyoİlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula müslümanlar birisi radyo adresı solesın..
107.20 Radyospor
87.70 Ntvspor
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle92.3 Lig Radyo
107.20 Radyospor
87.70 Ntvspor
eyvallah kardesım...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
- Arkadaşlar totem yapıyorum ve maçı alıyoruz , geçen sene baya bir tutmuştu
Özge beni maç sonuna kadar cezalı yaparmısın , ciddiyim hayde
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula müslümanlar birisi radyo adresı solesın..''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
neden acılmadı ki acaba ?

Yorum