Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maci farkli yenecegiz ben 4-0 diyorum. Goller : Burak (2) Pawel (1) Alanzinho(1)
    61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• Maça 15 dakika var stadın büyük bölümü boş rezillik valla!
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Colman'in olmayisi bizi etkileyebilir. Bence Zoko'nun dinlendirilmesi gerekiyordu.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• taraftar 204 kanalı kapalı bende beyler su an hıc bı lıg tv yayınını ızleyemıyorum
          61

Yorum

• ayıp ya beğenmediğimiz fb 40bine oynuyor biz küçücük stadımızı dolduramıyoruz istanbulda oynasa trabzon her maçını o kadar adam gelir
            Ayıp vall ayıp

Yorum

• Merak ettiğim birşey var, ben İstanbul'da yaşıyorum. İstanbuldan nasıl geleyim maça?(fazla param olsa inanın zaman ayarlar gelirim) şimdi ben İstanbul'da oturuyorum diye, maça giden benden daha mı fazla taraftar olacak? Ben klavyeci mi kalacağım.

Amacım tartışmaya dahil olmak değil.Bilmediğim konuda konuşmam. Ama Trabzon'da yaşıyorsunuz diye ''Burada hayatında maça gitmemiş adamlarla tartışıyoruz olcak iş değil ya'' dersen hayatımda birçok kez maça gitmiş olmama rağmen her maça gidemediğimin hüznünden üstüme alınırım.

Atarlı konuşulacaksa da düzgün atar yapılsın.

Mesela ben Trabzonda olsaydım şimdi stadyumdaydım...Bilmem anlatabildim mi...

Terbiyesizlik olmasın.Arkadaş ceza aldığı için,cevap verme şansı olmadığı için, fazla şey yazmak istemiyorum, dediğim şeyi yazan arkadaş kendini biliyor, cezası bittiği zaman o dediği lafı tartışalım özelden...

Ben İstanbuldayım diye, Trabzondaki adam benden daha taraftar olamaz, Benim Trabzondakinden daha fazla olamayacağım gibi.Denecek laf var denmeyecek laf var...

İtiyle kopuğuyla samsunsporlusuyla uğraşıyoruz yeri geldiğinde, birde bu lafı mı duyacaz.Ayıp.

Kale arkanızda maratonunuzda sizin olsun.Oturduğunuz koltukla benden iyi taraftar değilsiniz.Bende sizden iyi taraftar değilim.

edit: şimdi maçı izlemeye gidiyorum.Kıraathanearkasından aldım bileti, 5 lira.kafamada yatıyor,hoşumada gidiyor.
              En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 19:50.
              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maça 15 dakika var stadın büyük bölümü boş rezillik valla!
                Lille macı düşünülüyor olabilir Bütçe meselesi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Alan ile baslamanin yanlis oldugunu birkez daha anlayacagiz. Anliyoruz ama bir türlü vazgecmiyoruz.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    taraftar 204 kanalı kapalı bende beyler su an hıc bı lıg tv yayınını ızleyemıyorum
                    açmazlarsa olay çıkarırım...

Yorum

• Kale arkası tribünlerinde bilet satışı olmuyor. Tümü kombine olarak taraftar gruplarına verildi. Şuan bakıyoruz iki kale arkasınında yarısı boş. Nasıl açıklanır bu durum!?
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Ünal Hoca neden Henrique ve Colman konusunda sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadılar diyemedi?
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu maçı kazananassak ne olur .. bişey olmaz ..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ula müslümanlar birisi radyo adresı solesın..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              açmazlarsa olay çıkarırım...
                              şimdiye kadar coktan acmaları lazımdı neden acılmadı ki acaba ?
                              61

Yorum

• G.Antep 4.maçının sonucundada 0 puanla kalıyor neler oluyor Antep'e?
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X