İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Politikayi Futbola karistirmayin diyenler ayni zamanda her yerde Sucu belirli bir Partiye verdi. Sacma bir sey"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
-
- Sizin gibilerle tribünlerinde , atmosferinde hali ortada zaten , ateşli taraftarlar maratonda olur kale arkasında değil...İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizin gibilere inat TG de hayat...Madem çok ii biliyosunuz bu işi sizin gibileri tribünde görmek isteriz buradan herkez yazar !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Pawelin oynamasina sevindim..
Bugün kesin golü var..
Devamli Oynarsa cok is yapacak bizde..En son leavemealone tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 19:15.
Yorum
-
Adrian'ın da oynadığı Manisaspor maçı hariç Alanzinho'nun üzerinde bir şeyler yaptığını söyleyemeyiz. Ama iyi futbolcu mu evet.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman oynarsa Sapara olmazdı. Ferhat yabancı kontenjanı sebebiyle şans bulmuş ama Alanzinho ile başlamamız şart değildi bence. İnşallah hepimizi utandırır...7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
bu maç ALANZİNHO'nun maçı olabilir.Eğer bugünde bişi beceremez ise bu takımda artık oynayamaz.Bu arada COLMAN ve HENRİQUE hafif sakatmış[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Aynen gruptaki ak partili elemanlar ile gitti adam mitinge zorla bütün grubu götürmedi..İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat abi bu konuyu kendilerinin yüzüne karşı söyledim hatta kendi içlerinde de çok tartışma konusu oldu bu durum Jan abi olayın bu kadar büyütüleceğini tahmin etmiyordu.
Ben kimseye gidin şu partiye oy verin demedim dedi bana yüzyüze.Sadece Trabzonspor !
Yorum
-
Brozekin golünün asisti kimden olurİlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsist Sapara gol Burak yazın lütfen.
HAMİ_41
Yorum
-
Volkan çizgiye inmeli...İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrozekin golünün asisti kimden olur
Bordomavi.net
Yorum
-
Tribünün babası kale arkası..Hiç merak ettinmi TG nie maratonda değilde kale arkasında?İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Sizin gibilerle tribünlerinde , atmosferinde hali ortada zaten , ateşli taraftarlar maratonda olur kale arkasında değil...Sadece Trabzonspor !
Yorum
-
- Koray o tişörtü giyen adam sence bunu diyormu demiyormu , ya aslında çokta girmek istemedim ama lütfen bana kimse TG'yi savunmasın lafım sana değil diğer arkadaşa ,o Samsun TG Samsundan Trabzona maça gelen BMN'li arkadaşa "O atkıyı çıkar " bile demiştir , yani herkesin menfaati Trabzonsporun üstündedir , zaten bana göre şu alemde Trabzonsporu menfaatsiz seven insanların çoğu burda yani BMN'dedir , zaten bende o yüzden burdayım ...İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat abi bu konuyu kendilerinin yüzüne karşı söyledim hatta kendi içlerinde de çok tartışma konusu oldu bu durum Jan abi olayın bu kadar büyütüleceğini tahmin etmiyordu.
Ben kimseye gidin şu partiye oy verin demedim dedi bana yüzyüze.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Aykut'un verilen şansı değerlendiremeğini düşünüyorum Zokora'nın kendisinden başka alternatifi yokken kadro dışı kalması onun adına eksi puan.İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel'in dediğine göre Colman ve Henrique hafif sakatlıkları nedeniyle riske edilmemiş. Aykut olsaydı keşke. Eren de aynı şekilde.. Ah ah.Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum