Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Ya konuşturmayın adamı şimdi seçim zamanı tepki verirken ampül tişörtlerini kim giydi benmi giydim , o zaman herkes destek verirken pankart açan kimdi ...
    Politikayi Futbola karistirmayin diyenler ayni zamanda her yerde Sucu belirli bir Partiye verdi. Sacma bir sey
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sizin gibilere inat TG de hayat...Madem çok ii biliyosunuz bu işi sizin gibileri tribünde görmek isteriz buradan herkez yazar !
      - Sizin gibilerle tribünlerinde , atmosferinde hali ortada zaten , ateşli taraftarlar maratonda olur kale arkasında değil...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Pawelin oynamasina sevindim..
        Bugün kesin golü var..
        Devamli Oynarsa cok is yapacak bizde..
        En son leavemealone tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 19:15.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman oynarsa Sapara olmazdı. Ferhat yabancı kontenjanı sebebiyle şans bulmuş ama Alanzinho ile başlamamız şart değildi bence. İnşallah hepimizi utandırır...
          Adrian'ın da oynadığı Manisaspor maçı hariç Alanzinho'nun üzerinde bir şeyler yaptığını söyleyemeyiz. Ama iyi futbolcu mu evet.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bu maç ALANZİNHO'nun maçı olabilir.Eğer bugünde bişi beceremez ise bu takımda artık oynayamaz.Bu arada COLMAN ve HENRİQUE hafif sakatmış
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sedat abi bu konuyu kendilerinin yüzüne karşı söyledim hatta kendi içlerinde de çok tartışma konusu oldu bu durum Jan abi olayın bu kadar büyütüleceğini tahmin etmiyordu.

Ben kimseye gidin şu partiye oy verin demedim dedi bana yüzyüze.
              Aynen gruptaki ak partili elemanlar ile gitti adam mitinge zorla bütün grubu götürmedi..
              Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Asist Sapara gol Burak yazın lütfen.
                Brozekin golünün asisti kimden olur
                HAMİ_41

Yorum

• Bu maçıda kazanamassak artık yeter yani..
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Brozekin golünün asisti kimden olur
                    Volkan çizgiye inmeli...
                    Bordomavi.net

Yorum

• trabzondaki taraftar grupların baskanları egoları için ordalar diyerleri birer koyun sadece bunun farkında olun dost acı söler ben gözmle sahit oldum şeyler bunlar bir kaç kere maçlara gittim

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Sizin gibilerle tribünlerinde , atmosferinde hali ortada zaten , ateşli taraftarlar maratonda olur kale arkasında değil...
                        Tribünün babası kale arkası..Hiç merak ettinmi TG nie maratonda değilde kale arkasında?
                        Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sedat abi bu konuyu kendilerinin yüzüne karşı söyledim hatta kendi içlerinde de çok tartışma konusu oldu bu durum Jan abi olayın bu kadar büyütüleceğini tahmin etmiyordu.

Ben kimseye gidin şu partiye oy verin demedim dedi bana yüzyüze.
                          - Koray o tişörtü giyen adam sence bunu diyormu demiyormu , ya aslında çokta girmek istemedim ama lütfen bana kimse TG'yi savunmasın lafım sana değil diğer arkadaşa ,o Samsun TG Samsundan Trabzona maça gelen BMN'li arkadaşa "O atkıyı çıkar " bile demiştir , yani herkesin menfaati Trabzonsporun üstündedir , zaten bana göre şu alemde Trabzonsporu menfaatsiz seven insanların çoğu burda yani BMN'dedir , zaten bende o yüzden burdayım ...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• samsun maçında bilet aldıkları için trabzon'daki kombineleri haklı çıkarmaya çalışıyorlar. biz siz mi akllısınız?

Yorum

• Pawel'in maçı olacak inanıyorum
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Emre Sel'in dediğine göre Colman ve Henrique hafif sakatlıkları nedeniyle riske edilmemiş. Aykut olsaydı keşke. Eren de aynı şekilde.. Ah ah.
                                Aykut'un verilen şansı değerlendiremeğini düşünüyorum Zokora'nın kendisinden başka alternatifi yokken kadro dışı kalması onun adına eksi puan.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X