Umarım golü attıktan sonra geri çekilmeyiz.2 yap 3 yap çekil.Yok defans yapabilsek neyse defans yapamıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
St Pauli de bile ilk 11 de degildi.Baska Oyuncu yok sanki,Halili cagirmaliydi.İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispor'lu oyuncu Ömer Şişmanoğlu, G. Hiddink tarafından A milli takıma davet edildiPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSt Pauli de bile ilk 11 de degildi.Baska Oyuncu yok sanki,Halili cagirmaliydi.
anlamakta zorluk çekiyorum hinndik ve ekibini,bakalım başka kimler çağrılacak fenevden caner'i kesin alır bu adamlar[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
- Yine rüyalar görmeye devam , maça hızlı başlarız , golü buluruz sonra yaslanırız , ha bulamazsak stad'daki çoşku azalır ilk yarı böyle biter , ikinci yarı hafiften artar sesler sonra 61.dakika kutlamaları , sonra ortasaha mücadelesi Karabük kapanır tabi sövmeye devam , dakikalr geçer stres artar tribünlerden ıslık sesleri yükselir dakika 83. Karabük defansı hazırlıksız yakalar ve 0-1 selamün aleyküm ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum