Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sapara colman ikilisini görmek isterdim

Yorum

• Pawel alacak bu maçı kadro güzel ferhat hariç

Yorum

• Kadro güzel. En azından Ferhat ve Pawel'i görme şansı buluruz.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara, Zokora, Volkan Şen, Alanzinho, Pawel Brozek, Burak
          nerede yazıyor bu ben bulamadım da..
          Emekleri çaldın yine.
          Günahkarsın Fenerbahçe !
          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• - Umarım Stad dolar ve çoşkulu bir seyirci olur umarım , o sürekli oturan maratona uyuz oluyorum adeta...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Zokora Sapara ikilisi .
              Bu maç için sonucunu en çok merak ettiğim konu .
              Heyecan verici bir ikili olabilir .

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bayağı varmış Metin abi sağol

11 Maç kariyeri boyunca ben bu kadar beklemiyordum
                kaiserslauternde halil bundesligayi kasip kavurdu tek basina ayakta tuttu takimi, ondan sonra düsüs yasadi ne oldugunu kendisi bile bilmiyodur.

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nerede yazıyor bu ben bulamadım da..

haber61.........

Yorum

• Helal olsun Şenol Hoca'ya yapması gereken buydu.Hem daha aç futbolculara bir şans daha verip mücadele gücünü artırabilir hem Lille maçı bu lig maçlarının hepsinden daha önemli.Yemişim bu tiyatroda oynanan maçları.

Yorum

• - Alanzinho'nun Karabük duvarına çarpıp kaybediceği topları hayal bile edemiyorum...Nerde Eren Albayrak ? ondan sonra bizi niye tercih etmiyorlar , niye etsinlerki ...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Valla hocaya bravo...

eskisi gibi şehrin homurtularını takmadığını gösterdi hoca,bravo hocam.

Allah yüzünü kara çıkarmasın inşaallah.Karabükün hücum hattına karşı dikkatli olmalı...
                        Entropi İyidir.

Yorum

• umarım tüm stat TG ye ayak uydururda tribün baskısı neymiş görür herkez...

Yorum

• solbekte ferhat yerine ereni tercih ederdim ben ama neyse bu da güzel
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Sapara iyi başlarsa , hem Alan şu halde ilk 11'e girmeye devam edemez , hem de Adrian'ın üzerindeki baskı azalır .

Şu an için ideal üçlü Zokora , Colman ve Sapara .

Yorum

• Henrique sakat mı? İnşallah Lille maçında kadroya alınır. Colman da alınmamış. Dinlendiriliyor ama o belli ki. Bu arada Sapara'nın golü var. Olmadı asisti var.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X