Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım golü attıktan sonra geri çekilmeyiz.2 yap 3 yap çekil.Yok defans yapabilsek neyse defans yapamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kayserispor'lu oyuncu Ömer Şişmanoğlu, G. Hiddink tarafından A milli takıma davet edildi
      St Pauli de bile ilk 11 de degildi.Baska Oyuncu yok sanki,Halili cagirmaliydi.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• bende 5 diyorum şaka yapmıyorum bugun patlama fazlasıyla yapacağız

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          St Pauli de bile ilk 11 de degildi.Baska Oyuncu yok sanki,Halili cagirmaliydi.

anlamakta zorluk çekiyorum hinndik ve ekibini,bakalım başka kimler çağrılacak fenevden caner'i kesin alır bu adamlar
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• yorgunuz gardaşlar

Allahın izniyle kazanacağız,maçlardan sonra çok sinirli oluyorum,ama inanıyorum ki bunlarda bir hayır var.

bu maçtada hakkımızda hayırlısı
            Entropi İyidir.

Yorum

• taraftarimiz az evet ama cogaltiyoruz.
              almanyada kaliyoruz ve besiktasli komsumuz var
              cocugunu trabzonsporlu yaptik
              forma sözü vermisti babam 7yasindaki cocuga eger ts´li olursa....
              sayimiz arti bir oldu

Yorum

• TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara, Zokora, Volkan Şen, Alanzinho, Pawel Brozek, Burak

Yorum

• - Yine rüyalar görmeye devam , maça hızlı başlarız , golü buluruz sonra yaslanırız , ha bulamazsak stad'daki çoşku azalır ilk yarı böyle biter , ikinci yarı hafiften artar sesler sonra 61.dakika kutlamaları , sonra ortasaha mücadelesi Karabük kapanır tabi sövmeye devam , dakikalr geçer stres artar tribünlerden ıslık sesleri yükselir dakika 83. Karabük defansı hazırlıksız yakalar ve 0-1 selamün aleyküm ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• kadro aciklandi yine sacma sapan bir onbir.Tamamen Lille maci düsünülmüs,olasi bir puan kaybinin bahanesi simdiden hazir galiba.
                    iho istifa.

Yorum

• şu pawele niye şans verilmiyor bedava mı oynuyor bu adam, bir tarafı mı kırık, bir oynatın adamı ya, bekle 4-5 maç ondan sonra 80. dakikada oyuna al ee ne yapsın bu adam size..
                      Emekleri çaldın yine.
                      Günahkarsın Fenerbahçe !
                      Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                      Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Karabukspor maci 11imiz: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara, Zokora, Volkan, Alanzinho, Pawel, Burak
                        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk 11 belli mi ?

Yorum

• Kadroyu beğendim Lille maçı tabiki daha önemli şu kadromuzun dahi Karabük'ü darma dağın etmesi lazım.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Takimimiz Karabukspor macinda Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara, Zokora, Volkan, Alanzinho, Pawel, Burak onbiriyle mucadele edecektir.

Yorum

• TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara, Zokora, Volkan Şen, Alanzinho, Pawel Brozek, Burak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X