Bu oyunla maçtan ümidim yok. Hayırlısı diyorum maçı izliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
aynen katılıyorum.İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefebe bizim samsuna ya da belediyeye oynadığımız topun yarısını oynamadan 3 puan alıyor ya buna hasta oluyorum yahu.
biz çalışıyoruz puan alamıyoruz, başkaları yata yata puan alıyor.
Adamların bi şutu kaleyi tutmadı. bize ilk şutta gol.
Hakeme bi şey demeyecem.
Ağzımı kötü açarım yoksa.

Yorum
-
Zor bir mac olacak yine. Zaten icerideki maclarin zor gectigini düsünürsek dahada zor olacak.
Disiplinli, sabirli ve sakin olmaliyiz. Bunun yaninda müthis bir pres bekliyorum takimdan.
Duran toplarada calismalarini umuyorum.
Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Benim yeğenin düğünü var... Gitmezsem ayıp olur herhalde. Bir de gelin arabasını süreceğimi düşünecek olursakİlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuzenim nişanına gitmiyorum .
Bordo Mavi renkler ile bu sezonun ilk galibiyetini görmek için utandırma bizi son şampiyon.
Vira Bismillah !
Hamiş
Yorum
-
Sen yoksan onlar orada 1 kişi eksik , gönlün rahat olsun ben senin yerinede oradayımİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim yeğenin düğünü var... Gitmezsem ayıp olur herhalde. Bir de gelin arabasını süreceğimi düşünecek olursak
Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
haha cok sakacisin.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerin bizden kötü oynadığı doğru değil,feneri izlemeyen insanları yanlış yönlendiriyorsunuz,kabul edin fenerin savunmayıda hücumuda bizden iyi yapıyor o yüzden 10 puan aldı.
Iyiki bütün maclari izliyorum....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Renktaş Kayserinin Fenere bulduğu pozisyonların yarısını Samsun bize karşı bulamadan gol atıp puanı kaptı keza belediye de öyle..İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerin bizden kötü oynadığı doğru değil,feneri izlemeyen insanları yanlış yönlendiriyorsunuz,kabul edin fenerin savunmayıda hücumuda bizden iyi yapıyor o yüzden 10 puan aldı.
Fenerin ya 1 ya 2 şutu var ve gol işte..
Yorum
-
Maçı baştan sonuna kadar seyrettim.Nasıl fenerin müdafası bizden iyi oluyormuş anlamadım.Kabiliyet yoksunu kayseri forvetleri varken şikebahçe gol yer mi.Şikebahçe forveti ise evlere şenlik idi.Bir defa geldiler o da gol oldu.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerin bizden kötü oynadığı doğru değil,feneri izlemeyen insanları yanlış yönlendiriyorsunuz,kabul edin fenerin savunmayıda hücumuda bizden iyi yapıyor o yüzden 10 puan aldı.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum