Orta Sahadaki Adamlarimiz dinlendirilmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Bence Zokora'nin yerine Aykut yada Sapara oynamali ve Henri'nin yerinede Pawel.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bize gelirsek bence kaçırdığımız goller falan değil sorun hep söylüyorum
Anlamsız bir şekilde takım geri yaslanıyor.kapanıyor.takımda bazı oyuncuların Trabzonsporun büyüklüğünü anlayamadığını düşünmeye başladım.
Örneğin zokora ve colman bu yaslanmanın baş aktörleri.1-0 öndeyken önde basmak gerekirse gol yemek ama atmak için uğraşmak olmalı bizim oyun felsefemiz.
Trabzonspor yıllardır bu şekilde oynuyor.Ben geçen yıl geriye yaslandığımız bi maç hatırlamıyorum.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un muhtemel 11'i
Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Burak, Halil Altıntop ve Henrique
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ249385SXQ
Biz sağ ve sol bekleri daha aktif kullanmak istiyorsak bu adamların önünde oynayanlar adam gibi geri koşmasınıda bilecek. Orta yapmasını ve ayağında top tutmasını bilen iki bek var onlarıda kullanamıyoruz. Sahaya 11 kişiyle çıkıyoruz. Ne defansı 11 kişiyle yapıyoruz ne de hücumu.
Yorum
-
bursa maci var deplasmanda ama ordada 2-0 öndeydikİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yıllardır bu şekilde oynuyor.Ben geçen yıl geriye yaslandığımız bi maç hatırlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize gelirsek bence kaçırdığımız goller falan değil sorun hep söylüyorum
Anlamsız bir şekilde takım geri yaslanıyor.kapanıyor.takımda bazı oyuncuların Trabzonsporun büyüklüğünü anlayamadığını düşünmeye başladım.
Örneğin zokora ve colman bu yaslanmanın baş aktörleri.1-0 öndeyken önde basmak gerekirse gol yemek ama atmak için uğraşmak olmalı bizim oyun felsefemiz.
Trabzonspor yıllardır bu şekilde oynuyor.Ben geçen yıl geriye yaslandığımız bi maç hatırlamıyorum.
Colman mi? Samsunspor macinda gol kacirdigi pozisyonu hatirla. Daha ne kadar önde basacak?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
colman benim herzaman beğendiğim bir oyuncu ve herzaman savunurum ancak manisa ve samsun maçlarında takım komple savunmaya geçiyor bi bakıyorum zokora stoper colman ön libero gibi oynuyor.verdşpşn pozisyon örneği ölçü olamaz.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman mi? Samsunspor macinda gol kacirdigi pozisyonu hatirla. Daha ne kadar önde basacak?
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Forvetlerin gerçek anlamda golü düşünmesi gerekiyor. Yoksa yine Giray, Yumlu, Serkan Balcı, Celustka, Cech ve Zokora nın hücumda ki zorlama hareketlerini izleriz.
Ne zaman ki Henrique, Halil, Pawel veya Adrian defans oyuncuları şut çektiğinde kendilerine tepki gösterir, kızarlar o zaman kazanmaya başlarız. Bu işi şuanda birtek Burak yapabiliyor.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
-------Tolga---------
Celustka---Giray--Glo--Chech
--------Zokora--------------
-----Sapara---Adrian--------
Burak---------------Volkan
---------Halil----------------
Bu da benim 11im arkadaslar. Colman bu mac dinlensin, Lille macinda kilit oyuncumuz olmasi lazim.
Yorum
-
Mehmet Çakır umarım intikam hırsıyla oynamaz.
*Sapara oynarsa çok etkili olacaktır.En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 23.09.2011, 20:01.7
Yorum
-
İlerideki oyuncuları etkili kullanmazsak Colman-Zokora değil dünya tarihindeki en iyi orta saha ikilisini oynatsak da bir şey fark etmez. Defansa da fazla suç bulmamak lazım. O kadar kapanırsan yersin bir şekilde golü. Geçen sene Sivas maçında da gereksiz kapanmıştık zorla 2 gol yemiştik mesela, Colman'ın bir tarafına çarparak girmişti yani kısaca öyle 60-70 dk kapanarak skor korunmaz. Özellikle de sezon başındaki maçlarda. Geçen sene yediğimiz gibi baskı kurardık şimdi o gücümüz de yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum