Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimse colma,nın halil,in kacırdıgı gollere bısey demıyor hayret....gelısme var.
    Arkadaslar baska hedef tahtasI bulmuslar...

Yorum

• Aha Burayada yazıyorum Karabük maçını 3-0 alacağız...
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç sorma şu aralar çok şanssızım Trabzonspor yeniliyor Gebzespor küme düştü elimi attığım yer çöküyor.. Allahım kurtar beni bu durumdan
        Kardeş ozaman hemen feneve el at!!!

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kimse colma,nın halil,in kacırdıgı gollere bısey demıyor hayret....gelısme var.
          Umut kaçırsa 1 hafta söverlerdi.

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aha Burayada yazıyorum Karabük maçını 3-0 alacağız...
            Hükmen mi
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hükmen mi
              Fark atıp Maçtan sonra ben burada olacağım zaten bu lafımıda bir köşeye yazın abilerim...

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar TS gibi bir markanın değerini bilelim. Bakın ne örnekler var !

http://spor.milliyet.com.tr/fenerbah...51/default.htm
                Hani aydınsporla Trabzonu kıyaslamak bir tek senin mi aklına geliyor? Aydın kim TRABZONSPOR kim ölümü gösterip verememi razı olun diyorsun bende sana şunu sorayım tarihinde bir tane lig üçüncülüğü olan ve başka hiçbir başarısı olmayan bursa bile şampiyon oluyor değilmi biz hala kendimizi kandırıyoruz.Ne markalar varmış..
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fark atıp Maçtan sonra ben burada olacağım zaten bu lafımıda bir köşeye yazın abilerim...
                  İnşallah Tek Dileğimiz...
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah Tek Dileğimiz...
                    Bu maça zaten bilinçli çıkacağız futbolcularda herşeyin bilincinde olacak bu sefer ciddi ciddi. Bir yenilgi daha alırsak kesin tepki gelecektir taraftardan. Onun için bu maça temkinli çıkacaklarına eminim. 3 atmadan gelirlerse bize borçları olur..

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umut kaçırsa 1 hafta söverlerdi.

bir haftaya kurban olsunlar adama sezon bitene kadar demedıklerı kalmadı hatta adam yenı takımda bıle atsa burda nıye atamıyordun dıye söverız.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Zeki

Barış Ataş-Mustafa Yumlu-Celustka-Ferhat

Sercan - Aykut

Alanzinho

Volkan Pawel Murat Tosun

bu 3 hafta bu kadroyla çıksaydık eminim sonuç daha kötü olmazdı
                        En son E. Okan Bülbül tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 18:13.
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• futbol oynamayarak 82 puan nasıl kazanılır!!! ancak şike yaparak. bizim takım geçen sene çatır çatır, kanırta kanırta futbol oynadı... kanırta kanırtada kazandı maçlarını, o yüzden azize neredeyse her maç bizim rakiplere teşvik verdi. geçen sene kötü oynadığımız maç olmadı mı oldu. ama çoğu maçta ben takımın oynadığı futboldan çok memnun kaldım. bunun mimarıda şenol güneştir başka hiç kimse değildir...yani herşeyi yapında vefasızlık yapmayın.

sözün özü şudur;ben şenol hocanın körür körüne destekçisi değilim,! eski mesajlarımda, hocaya karşı eleştirilerimi de görebilirsiniz. şunuda rahatlıkla ifade edebilirim takımda ki en formsuz isim şenol hocanın kendisidir. ben bu eleştiriyi yaparken geçen seneki yaptıklarını da unutumuyorum hocamızın. fark burada

Yorum

• İlk olarak isso34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersunla sayın şenol güneşi kıyaslayanlara sadace gülerimm şu takımda en son eleştircek kişi şenol güneştir..biz 3 maçıda alabilirdik ligde kac top direkten döndü 3 maçta..biraz kısmetsiziz bu günlerde ligde sadace.
                            Tamam Şenol Güneş'e lafımız yokta,Adrian'ı oyundan alıp Aykut'u sokmanın,Serkan'a bu kadar tahammül etmenin mantığı nedir arkadaş.
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Haşare temizlenmiştir....
                              Çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlamadım , 82 puan alan takım ifadesi neden hatalı ?
                                82 puanı havadan mı aldık...
                                Anladığınızı düşünüyorum. Havadan almadık, takır takır oynadık helalinden aldık 82 puanı. Kimse aldığımız puanlara söz söyleyemez. Ana sütü gibi helaldir her puan.

82 puanı sürekli baz alanlar için yazdım ben bunu. Ikide bir gündeme getirmenin mantığı yok. Geçen yıl ki takımla bu yıl ki takım aynı sanki. Öyle mukayeseler yapılıyor nedense. O takımın kaç yılın emeği olduğunu göz ardı ederek. Sanki gökten indi o puanlar. Şimdiki takım yeni bir takım. Gerekli sabır ve çaba gösterildiği takdirde bu takım da şampiyonluk kazanabilecek potansiyelde.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X