İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Kardeş ozaman hemen feneve el at!!!İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sorma şu aralar çok şanssızım Trabzonspor yeniliyor Gebzespor küme düştü elimi attığım yer çöküyor.. Allahım kurtar beni bu durumdan
Yorum
-
Umut kaçırsa 1 hafta söverlerdi.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse colma,nın halil,in kacırdıgı gollere bısey demıyor hayret....gelısme var.
Yorum
-
Hükmen miİlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAha Burayada yazıyorum Karabük maçını 3-0 alacağız...
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Fark atıpİlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHükmen mi
Maçtan sonra ben burada olacağım zaten bu lafımıda bir köşeye yazın abilerim...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Hani aydınsporla Trabzonu kıyaslamak bir tek senin mi aklına geliyor? Aydın kim TRABZONSPOR kim ölümü gösterip verememi razı olun diyorsun bende sana şunu sorayım tarihinde bir tane lig üçüncülüğü olan ve başka hiçbir başarısı olmayan bursa bile şampiyon oluyor değilmi biz hala kendimizi kandırıyoruz.Ne markalar varmış..İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar TS gibi bir markanın değerini bilelim. Bakın ne örnekler var !
http://spor.milliyet.com.tr/fenerbah...51/default.htmAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İnşallah Tek Dileğimiz...İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark atıp
Maçtan sonra ben burada olacağım zaten bu lafımıda bir köşeye yazın abilerim...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Bu maça zaten bilinçli çıkacağız futbolcularda herşeyin bilincinde olacak bu sefer ciddi ciddi. Bir yenilgi daha alırsak kesin tepki gelecektir taraftardan. Onun için bu maça temkinli çıkacaklarına eminim. 3 atmadan gelirlerse bize borçları olur..İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Tek Dileğimiz...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut kaçırsa 1 hafta söverlerdi.
bir haftaya kurban olsunlar adama sezon bitene kadar demedıklerı kalmadı hatta adam yenı takımda bıle atsa burda nıye atamıyordun dıye söverız.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Zeki
Barış Ataş-Mustafa Yumlu-Celustka-Ferhat
Sercan - Aykut
Alanzinho
Volkan Pawel Murat Tosun
bu 3 hafta bu kadroyla çıksaydık eminim sonuç daha kötü olmazdıEn son E. Okan Bülbül tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 18:13.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
futbol oynamayarak 82 puan nasıl kazanılır!!! ancak şike yaparak. bizim takım geçen sene çatır çatır, kanırta kanırta futbol oynadı... kanırta kanırtada kazandı maçlarını, o yüzden azize neredeyse her maç bizim rakiplere teşvik verdi. geçen sene kötü oynadığımız maç olmadı mı oldu. ama çoğu maçta ben takımın oynadığı futboldan çok memnun kaldım. bunun mimarıda şenol güneştir başka hiç kimse değildir...yani herşeyi yapında vefasızlık yapmayın.
sözün özü şudur;ben şenol hocanın körür körüne destekçisi değilim,! eski mesajlarımda, hocaya karşı eleştirilerimi de görebilirsiniz. şunuda rahatlıkla ifade edebilirim takımda ki en formsuz isim şenol hocanın kendisidir. ben bu eleştiriyi yaparken geçen seneki yaptıklarını da unutumuyorum hocamızın. fark burada
Yorum
-
Tamam Şenol Güneş'e lafımız yokta,Adrian'ı oyundan alıp Aykut'u sokmanın,Serkan'a bu kadar tahammül etmenin mantığı nedir arkadaş.İlk olarak isso34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersunla sayın şenol güneşi kıyaslayanlara sadace gülerimm şu takımda en son eleştircek kişi şenol güneştir..biz 3 maçıda alabilirdik ligde kac top direkten döndü 3 maçta..biraz kısmetsiziz bu günlerde ligde sadace.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
Anladığınızı düşünüyorum. Havadan almadık, takır takır oynadık helalinden aldık 82 puanı. Kimse aldığımız puanlara söz söyleyemez. Ana sütü gibi helaldir her puan.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadım , 82 puan alan takım ifadesi neden hatalı ?
82 puanı havadan mı aldık...
82 puanı sürekli baz alanlar için yazdım ben bunu. Ikide bir gündeme getirmenin mantığı yok. Geçen yıl ki takımla bu yıl ki takım aynı sanki. Öyle mukayeseler yapılıyor nedense. O takımın kaç yılın emeği olduğunu göz ardı ederek. Sanki gökten indi o puanlar. Şimdiki takım yeni bir takım. Gerekli sabır ve çaba gösterildiği takdirde bu takım da şampiyonluk kazanabilecek potansiyelde.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum