Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon takımı elde tutamayan yönetim kurulu adeta takıma ihanet etmiştir.Şimdi herkes hocaya sallıyor.Elde yedek yerli oyuncu kalmamış,orta saha tamamen yabancıya teslim edilmiş.Daha bir aylık takımı yerden yere vurmak vicdansızlıktır.
    Köstek değil tam destek zamanı.Bu takım hepimizin....
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizzat kendisi söyledi röportajında.Bu arada her ne olursa olsun bence de Serkan'ı koyma kadrona
      abi valla yabancı sınırı var diye sağbeke koydum sadece. orta sahadan men ettim kendisini

ama çok ısrar ediyorsanız serkanı sağbekten de alıp yerine tayfunu koyabilirim.

ya da sol bek cech i çıkarıp yerine ferhatı

ya da glo yu çıkarıp yerine yumlu yu

artık hangisi tutarsa

Yorum

• bence bizim elimizden kacan oyuncular yada satilan oyuncular firtina estiriyorlar mesele teo jaja yatara bunlar aslinda takimda kalmaliydi bence yada daha kaliteli forvet oyuncusu alinmaliydi bakin fenerden giden niyang mesela cok süratli vede birebir gecebilir iyi bir oyuncu idi ama malesef almadilar ama sunu söyleyebilirim bu takimi daha kötü günler bekliyor neden derseniz 3 kulvarda oynamak bu takimi yipratir isde görüyoruz ligda 3.hafta oldu daha galibiyetimiz felan yok bundan sonrada 80.dakilar geldimi kalpden gidecegiz malesef öyle görüküyor bence takimla fazla oynanmamali bence hani bir söz varya cenazeyi fazla kurcalarsan ya o..yada buna benzer seyler o yüzden futbolcular kendilerine ceki düzen vermeleri gerekiyorlar bence bu takimda aykut felan oynayamaz birde 4.hafta macinda su grayi oynatmasin bakin ozaman kazaniriz bence hep bu oyuncudan kaynaklaniyor ayni galatasarayda oynayan gökhan zan gibi bu giray

Yorum

• baski yiyen stoperler eninde sonunda hata yaparlar.

Giray'in pozisyonu cok zor bir pozisyon. Kaleciye verebilir miydi? olabilirdi.

Belki hatasi görmedigi yere topu indirmesi. Önden gelen topu, arkasi dönük bir sekilde sag tarafa birakmak, topun fazla uzaga gitmemesini sagladi, cünkü topun arkasina giremedi.

Geldigi gibi, yüzünün dönük oldugu yöne dogru vursaydi, topun arkasina daha iyi girdigi icin, top taca da cikabilirdi.

En azindan tecrübe kazanmis oldu.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            He Şöyle Cem abiyi dinleyin bakalım uşaklar.Nasılsın Cem abi
            Valla nasıl oliim ömerim..Takım iyi gitse bende iyi olacam..
            Sen nasılsın,ajanstaki arkadaşlara selam söyle..
            Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla nasıl oliim ömerim..Takım iyi gitse bende iyi olacam..
              Sen nasılsın,ajanstaki arkadaşlara selam söyle..

Allaha Şükür Abi Ben Clcilerdenim.Şike ligi şikebahçenin olsun.Lille i yeneceksek Karabüke de yenilelim derim Ajanssta kimse kalmadı fazla abi.Emre abiyi de göremiyorum fazla...
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• bence en büyük sorun oyuncuların kendi yerlerinde oynamaması
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi valla yabancı sınırı var diye sağbeke koydum sadece. orta sahadan men ettim kendisini

ama çok ısrar ediyorsanız serkanı sağbekten de alıp yerine tayfunu koyabilirim.

ya da sol bek cech i çıkarıp yerine ferhatı

ya da glo yu çıkarıp yerine yumlu yu

artık hangisi tutarsa
                  Çok samimi söylüyorum hiç fark etmez
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• sorunu başka yerlerde aramak çok anlamsız.dün akşam ilk yarıda çok iyi bir trabzonspor vardı.anlamadığımız ikinci yarıda neden gömülüyoruz.neden bu kadar kapanıyoruz.neden kontra bile yapamıyoruz.neden her maç 86'da gol yiyoruz.şenol hoca çok iyi bir hoca.ama ders alması gereken şeyler var.bir an önce almalı.1-0 öne geçen takım oyunu öldürmeli.öldüremiyorsan soğutma böyle son dakikada yersin golü...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ersun yanalcı taraftarlara soruyorum...

ersun yanal selçuğu-egemeni veya diğerlerini geçen seneki gibi oynatabiliyor muydu?

onca futbolcu aldırıp seneyi neden 13-14 futbolcuyla tamamlıyordu?

ilk yarı coşan takım ikinci yarı neden tel tel dökülüyordu?

burak ı ersun hoca mı yetiştirdi? gol makinası oldu adam.

tarihimizin en pahalı transferini yaptırıp hayal kırıklığına uğratan (gökhan ünal) kimdi?

ersun hoca kupa kazandırdı mı?

ersun hocanın takımı 82 puan toplayabildi mi?

82 puan ı tarihimizde iki kez kimin döneminde topladık?

bu kadar derbiyi ersun hoca kazandırabiliyor muydu?

derbi maçlardan sonra ertesi gün rakip takım taraftarlarıyla dalga geçmeye sıklıkla ne zaman başlayabildiniz?

NOT: Ersun hoca hakkında kendi görüşüm... Kendisi oyuncu kumaşından iyi anlıyor, seçebiliyor... Bu yönü çok iyi. Ama asla ve asla kaliteli bir TD değil ve Şenol hocanın yaptığını/yapabileceğini bence hiçbir zaman yapamaz.
                      birakin Ersun hocayi yaaa kovulmayi hak etmisti, dün o kadar berbat oynadik daginiktik ve 70-30% topa sahip olmada gerideydik ama o sivas karsilasmasini unutamiyorum arkadas yaaa, 3-0 yaaaa, takim sahaya oynamaya degil geziye çikmisti sanki, o takimin basinda Senol hoca olsun yine kovulsun derdim, çünkü Trabzonspor tarihinde belki de en kötü en berbat en igrenç en utanilacak oyunu oynamisti, Senol Günes yarin Barcelona ile oynasin hatta 2inci takimi çikararak, yine de o kadar rezil top oynatmaz takima....
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bence en büyük sorun kimin ne zaman nerede oynayacağını bilememesi
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Herkes kapılmış 82 puanın havasına. Sanırsın her yıl ligde puanlar bu derece uçuyor anasını satayım. Neredeyse 82 puan aldığımıza pişman olacağız. Hayret bir şey.

Ersun Yanal zamanında takım yeniden kurulmaya başladığında da 82 puan alıyorduk zaten.

Biraz şans olsa kaçırdıklarımız girmiş olsa maçı kazansak 'oleeeeey şampiyonluğun en güçlü adayı yine biziz, yakarız ulan gezegeni...' naralarını okumayacaktık sanki.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• çok güzel bir yorum

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence en büyük sorun kimin ne zaman nerede oynayacağını bilememesi

Bence en büyük sorun hangi şartlarda olursa olsun maçı kazanma alışkanlığının kaybolup yerine bir özgüvensizliğin gelmesi.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk yarı farklı ikinci yarı farklı bir ts varsa nedeni belli 1-0 ın üstüne yatma.
                                Küçük anadolu takımları gibi.

Yazık puan kaybetmek değil böyle mahkum oynamak insanı üzülüyor.
                                En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 17:21.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X