Celutska nın kafa vuruşları ve zayıflığı aslında nasıl bir stoper olacağına kanıt, bu adam asla stoper değil, çok iyi bir bek, hızlı ve ofansif yönlü. Stoper için zayıf ve güçsüz, Ama oynar ordada en iyi şekilde görevini yapar. Harcarız stoperde onu demk istiyorum açıkcası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yok yok Senol Hoca idare etmeye devam etsin onu kimse basimizdan eksik etmesin ben cok begeniyorum.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı biz mi idare ediyoruz ?
Celustka kaç defa stoper oynamış ? Kaldı sağ kanat savunması çok daha zor bir görev ve orada iyi kötü görev yapıyor . Diyorsun ki bir tarafı bozalım öteki tarafa yamayalım . O da ya tutarsa , kesin değil ... İyi ki takımı biz idare etmiyoruz .
Samsunspor maçında golde yok bana göre .Dedim ya izafi konuşuyoruz Yan topu kafa ile uzaklaştırıyor . Sizin çok beğendiğiniz stoperler dahil yapacağı hareket aynıdır . Orada asıl bakman gereken Celustka'nın nerede durduğu . Ceza sahasının önünde 100 metrekarelik boşluk var .
Bu adam 82 puan yapan takımın en çok forma giyen stoperi . Yapmayın Allah aşkına . Sanki takımda bir Hainze bir Samba var da hoca oynatmıyor .
Eldeki malzeme bu .
Mundar etmeyin .
Yani Serkani yine idare edelim diyorum en azindan omurgayi saglam yapmis oluruz diye düsünüyorum fakat biz anca yaziyoruz karari veren hoca dogru diyorsun.
Celustka normal yerinde duruyor Girayin kademesinde zaten Ergun Teber geriden geliyor hiziyle Volkan Sen ise gec kaliyor.
Dikkat edersen Giray su an kötü diyorum Toparlar sonra oynar bende Celustkayi ne güzel bekde izliyip rahat rahat izlerim macimi ama su an durumu iyi degil.
Giray gecen sezon iyi bir sezon gecirdi bana göre....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
stoper değil, sağ bek mevkisi... inter maçından sonra Şenol hoca söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler celutska stoper zaten..unutmayın...
Yorum
-
bu her oyuncuya yapiliyor manisa macindan sonra adriaaaan adriaaaan diyenler simdi begenmiyolar bi jaja etmez diyorlar, 2-3 mac kazandirsin adrian yine tükürdüklerini yalayacaklar.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElde 3 stoper var , başka çarede yok .
Burada Giray'ı futbolcu yapan hocayı döven mi arasın , Girayla dalga geçeni mi ...
Ondan sonra bu adam neden stresli oynuyor ...
Tolga'nın 27 yaşına kadar gereken cesareti bulamamasında da eminim onu kaleci yapan hocanın rolü büyüktür .
Rahat bırakın oyuncuları .
Yorum
-
Ben de şöyle düşünüyorum :İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok Senol Hoca idare etmeye devam etsin onu kimse basimizdan eksik etmesin ben cok begeniyorum.
Yani Serkani yine idare edelim diyorum en azindan omurgayi saglam yapmis oluruz diye düsünüyorum fakat biz anca yaziyoruz karari veren hoca dogru diyorsun.
Celustka normal yerinde duruyor Girayin kademesinde zaten Ergun Teber geriden geliyor hiziyle Volkan Sen ise gec kaliyor.
Dikkat edersen Giray su an kötü diyorum Toparlar sonra oynar bende Celustkayi ne güzel bekde izliyip rahat rahat izlerim macimi ama su an durumu iyi degil.
Giray gecen sezon iyi bir sezon gecirdi bana göre.
Eğer Celustka stoperde görev yapabilseydi , Şenol hoca çoktan orada kullanmıştı .
Celustka fiziksel olarak ideal ölçülerde , hızlı , savunmada ve hücumda dengeli . Bu durumda kendsi sağ bekte uzun yıllar kulübümüze hizmet verebilir .
Stopere nasılsa ilk fırsatta transfer gelecek . Celustka'yı riske etmek Serkan şu kadar formsuz iken göze alınabilir mi tartışılır .
Yorum
-
He Şöyle Cem abiyi dinleyin bakalım uşaklar.Nasılsın Cem abiİlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençler bu kadar karamsar olmayın,bu takım toparlanır..Sabredemeyen uşaklara,benim yaptığım gibi prozac takviyesi öneriyorum.
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Bizzat kendisi söyledi röportajında.Bu arada her ne olursa olsun bence de Serkan'ı koyma kadronaİlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper değil, sağ bek mevkisi... inter maçından sonra Şenol hoca söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Yorum
-
Geçen Sene Egemen hatasız mı oynuyordu? Selçuk hiç mi hata yapmadı? Umuta etmediğimizi bırakmadık.Jaja sarhoş dedik.Ceyhun balta dedik.Engin serseri dedik.PEki o zaman bu eleştiriyi abartan arkadaşlara göre biz 82 puanı şansa aldık....."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
u 21-19 çek miili takımlarında stoper oynamışlığıda var.slavia pragda'da o mevkide oynamıştı bir kaç maç..yani demem o ki..stopere koyduğumuz zaman bu adam glowacki ve giraydan daha iyi oynar basit mantık.sol bekte adam gibi oynadı niye stoperde oynatılmasın..koca barcelona mascheranoyu stoperde oynatıyorda biz celutskayı oynatmışız çok muİlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper değil, sağ bek mevkisi... inter maçından sonra Şenol hoca söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Yorum
-
ersun yanalcı taraftarlara soruyorum...
ersun yanal selçuğu-egemeni veya diğerlerini geçen seneki gibi oynatabiliyor muydu?
onca futbolcu aldırıp seneyi neden 13-14 futbolcuyla tamamlıyordu?
ilk yarı coşan takım ikinci yarı neden tel tel dökülüyordu?
burak ı ersun hoca mı yetiştirdi? gol makinası oldu adam.
tarihimizin en pahalı transferini yaptırıp hayal kırıklığına uğratan (gökhan ünal) kimdi?
ersun hoca kupa kazandırdı mı?
ersun hocanın takımı 82 puan toplayabildi mi?
82 puan ı tarihimizde iki kez kimin döneminde topladık?
bu kadar derbiyi ersun hoca kazandırabiliyor muydu?
derbi maçlardan sonra ertesi gün rakip takım taraftarlarıyla dalga geçmeye sıklıkla ne zaman başlayabildiniz?
NOT: Ersun hoca hakkında kendi görüşüm... Kendisi oyuncu kumaşından iyi anlıyor, seçebiliyor... Bu yönü çok iyi. Ama asla ve asla kaliteli bir TD değil ve Şenol hocanın yaptığını/yapabileceğini bence hiçbir zaman yapamaz.
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum