Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @GURONİ

Ben yönetimin yaptığı her iş doğru demedim kendiniz çıkarım yapmışsınız..

Alınan oyunculardan hayır görmediğimizi 3 haftada tespit etmişseniz diyecek sözüm yok..
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cok eminim , Lille macindan galibiyet cikarsa herkez bu maclari unutur!
      O maçtan galibiyet çıksın yemişim Samsun'u Manisa'yı
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende soğudum kötü oynayan takıma hala inatla iyi diyenlerden bizim bulduğumuz pozisyonlardan golün dışında halilin ve colmanın kaçırdığı organize bir atak değil kaldıki daha doğru dürüst bir organizemiz bile yok. EE bunun üstüne iki top yapamadık ikinci yarı sanki adamlar hep üstümüze geldi. Defans yaptığı hataları sayalım. Direkten dönem topta Girayın orada ne işi var 3 metre geride dursa adam öyle bir atağa kalkışmaz. Glowackinin yaptığı bir hata vardı topu boş pozisyonda ileri atacaktı bi acayip dondu adam sonra topa dokundu rakibin önüne düştü allahtan şu an tam hatırlamıyorum ama Zokara olabilir yakındı da engelledi. Topu oyuna sokamamak ve uzun topla çıkmak. Şimdi bu takım mı iyi ben anlamıyorum. Diyeceksinki hep kötü yönleri görüyorsun iyi yön varsa maçla ilgili ben göremedim sen bana biraz hatırlatsana
        geriye takılı kalmaya devam et sen tamam izleme maçları ozaman kardeşim burayaada yazıp canımızı sıkma.benim uslubumu bozucaksn pozisyon vermeden maçmı oynamasını bekliyorsun takımın barcelonamsın sen şayet oda veriyor pozisyon sen neyin peşindesn kime ne anlatıyosn hala daha kendini haklı cıkarmaya calısıyorsn 1 sıfır öndeyiz deplasmanda oynuyoz gelicekelr tabi hangi dunyada yasıyosn sen her takım her takımı yenebiliyor bunu kafana yerleştir tmm mı ilk önce ondan sonra buraya gel yorum yaz lig eski lig deil birbirini yenebiliyor herkez

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İkinci madde doğru bence diğerleri insan aptal olsa kabullenmez. Şenolun en güzel yaptığı iş yetenekli oyuncularla oluşan bir kadroyu takım haline dönüştürebilmek. Kendisi yeni bir takım kurup oynatamaz.

1993/1994 Senol takimin basina gelmis ve 1995/96 takimi Sam. oynatmis
          ozmanda zanda genclerde ara sira sans bulurdu. Fatih tekke ve Hüseyin Cimsir gibi (Kupa Maci: Samsun - TS 1995/96).
          O geldigi zaman Arcil ve Sota yokdu.

O takimi Senol gürmustu.

Birakin bu isleri ve traftar olun.
          En son OFLU_79 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 14:47.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi tamam da geri yaslanınca takım daha çok yoruluyor yav top sürekli rakipte adam kovalıyor bizim adamlar direniyor öyle daha zor.

Oyunun kontrolünü ele alalım en azından, orta sahada pas falan yapalım. Tamam şanssızız ama hatalarımız da yok değil.
            Mesela bu dediğini inter maçında uyguladık..

Demekki bu takım her tür oyunu oynayabiliyor birazda pozitif yanlarını görelimm..

Yorum

• Takım kötüyse, tercihler genel olarak yanlışsa elbetteki eleştiri olacak arkadaş ya. Bu fırsat kollamak, takımı sevmemek veya çokbilmişlik değildir.

Takım İnter'i yendi eyvallah. Ama üç haftadır berbat oynuyor. Belediye karşısında organize bir tane gol pozisyonumuz yok. Dün Samsun'a karşı geriye yaslandıkta yaslandık, çok aciz duruma düştük. Manisa maçında 55 dakika rakip 1 kişi eksik oynadı üstelik öndeydik ve gene geriye yaslanarak golü yedik galip gelemedik. Sürekli ofanstan adam çıkarıp geriye yaslanıyoruz. Golü yedikten sonra ne zaman ne de oyunu çevirecek hücum oyuncusu kalmıyor elimizde. Bu şartlar altında herhalde eleştireceğiz.

Yarın Karabük, Lille karşısında galip gelirlerse de iyi yönleri değerlendireceğiz. Bunun farklı bir modeli yok ki.

Çocuk lise 3 e kadar karnesinde hep 5 getirir, çalışır örnek biridir. Fakar Lise 3 de bir bakarsınız 10 tane zayıf ilk dönemde. Bu çocuk eleştirilmez mi sizce ? Yoksa ikinci dönem düzeltir ne de olsa o zaman ne diyeceksiniz mi der insanlar..
              Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Başörtülü Fb tarfatarı gerçekten kadınmış
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Kötü futbola iyi demiyoruz. Ama daha yeni başladı lig. Ard arda maçlar var. Alışkın değiller. Yorgunluk, yanlış seçimler vesaire vesaire böyle kötü sonuçlar getiriyor. Oyuncularımızda stres ve ruhsuz bir görünüm var. İnter maçında nasıl oynadıklarını gördük.
                  İsteyince oluyormuş. Kendilerine gelmeleri lazım, bu da zaman alacak.
                  Ama daha yolun başı. İlerki zamanı beklemek çok zor olmasa gerek. Hep böyle devam edeceksek eyvallah, asıp keselim ama biraz daha sabırlı olmakta fayda var. Kaldı ki, her maçın yorumu kendine. Evet, kötüydük, yuh olsun bize. Ama bu kadromuzu berbat, ilerki maçları da kötü yapmaz. Şuanlık fazla kızmak çok hoş bir durum değil.

Yorum

• polıyana mıllet ya sankı ..3 hafta sonra takım boyle gıderse kımse kalmaz bunlardan burda onceden tespıt yapmak hataları gormek soylemek takım dusmanlığı olmus vay anam benım..

Yorum

• Takımın hatalarını görüp söylemek kendimizce çözümler aramak tabiki hakkımız..

Burada bazen öyle yorumlar yapılıyorki rakip taraftarlar bile bu kadar acımasızca vurmuyorlar..

Bu takımın iyi günlerinide biliyoruz taraftar olarak en iyi bildiğimiz şey eleştirmek...

3 gol atsak neden 5 olmadı diye eleştiririz ki bunlarıda gördük vaktiyle..

Hiç birşeyi beğenmiyoruz beğenemiyoruz gel görki bizi kim beğensin..

Yorum

• bir daha "samsun taraftarini genellemeyin yok bilmem ne yok 3 - 5 çapulcu bize laf atiyor baska bir sey yok" gibi laflari edecek mi sayin samsun yalakasi bir kisim taraftarimiz ??? merak ediyorum dogrusu....
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu sezon resmi maçlarda henüz 1'den fazla gol atamadık maalesef.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şenol Güneş'in göreve geldiği günü, halimizi hatırlayanlar kimler, cidden balık hafızalı olduğumuzu düşünmeye başladım.
                            Utanır insan biraz yorum yazarken,

Şenol Güneş Rehabilitasyon Merkezi sayesinde, çökmüş takım Ligin 2.devresinde 2. en çok puan topladı hatta son Kupa finaline doğru kaybettiklerimiz olmasa çok daha iyi puan alacaktık. O takımla derbi kaybetmedi o yıl. Burak'ı getirdi takıma ısrar etti, herkes için istenmeyen adam Burak bugün , Türkiyenin en iyi 2-3 oyuncusundan ben demiyorum, M.Demirkol Arda ve Burak 2 si diyor.
                            Ertesi sezon takımı Şampiyon yaptı, Paraya karşı Emeğin mücadelesini verdi. Bu sezon yaşadığımız şansızlık ki sezon başı Ş.Ligine gideceğimiz kesin olsa bazı isimler takımda kalacaktı. Yerlerine alınan adamlar hiçde yer dolduracak adamlar değil, Gidenin yerine adam alınmayan bölge bile var. Egemen'in yerine mesela. Ş.Güneş gibi büyük bir hocanın sorunu şu Fatih Terim gibi garanti kadroyu oluşturtmuyor, Bana şu şu şu alın yoksa gelmem oynatmam demiyor, Trabzonspor için elimizden geleni yaparız diyor. Hocam Suçlusun.

Şenol Güneş istifa ederse ve Ersun Yanal dışında, yabancı yada yerli biri gelirse cidden soğurum artık bu takımdan, bıktık artık zırt pırt herkesin futboldan anlayıp yaptıkları yorumlardan. Burda yorum yapanlar önce Futbol bilgisi ile Şenol Güneş'in futbol bilgisini mukayese etsin, önce eleştirme hakkı olduğuna vicdanını inandırsın.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @GURONİ

Ben yönetimin yaptığı her iş doğru demedim kendiniz çıkarım yapmışsınız..

Alınan oyunculardan hayır görmediğimizi 3 haftada tespit etmişseniz diyecek sözüm yok..

Bakın ben taraftarım 28 senedir şampiyonluk bekliyorum. Olamadınız sorun yok onun için sevmedim. Ama bana forma al denip forma alıyorsam tişört al denip alıyorsam taraftar kart denilip taraftar kartı alıyorsam, deplasmanda takımı yalnız bırakma deniliyor ve ben yalnız bırakmıyorsam. İstanbulda oturmama rağmen kombine al denilip kombine alıyorsam benimde istediğim tek şey var.

Ligin ilk haftasından son haftasına beni skor olarak değil ama zevk olarak tatmin eden bir takım olması. Bu takım isterse bundan sonra her maçını bu şekilde oynayarak kazansın zerre beni mutlu edemez. Çünkü ben zevk yapmak istiyorum. Futbol oynanırken verkaçlar, ara pasları ortadan gelip kenara inen kanat oyuncuları ve yaptığı güzel ortaları harika kafa vuruşları olan forvet elamanları futbol budur dedirten bir takım izlemek istiyorum.

Eğer istediğim suçsa ve herkes bu takımı beğenip bir tek ben beğenmiyorsam bu takımın oynadığı oyununu, transfer ettikleri futbolcuları ve hocanın maç sonrası yaptığı açıklamaları

BEĞENMİYODRUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMM

Onun için oyuncuların ilk haftadan itibaren, biz nasıl her şeyimizi vermek için uğraşıyorsak onlarda bunun karşılığını vermek zorunda.

Çıkar amaçlı değilim ama ben 3 yaşındaki çocuğumla gittiğim her yerde çocuğum "Bize her yer Trabzon" diye kendini yıpratıyor ve ben bu çocuğa maç sonrası yanıma geldiğinde benimle oynamak istemisine rağmen mutsuz, huzursuz, üzgün ve çocuğa karşı olmasa bile sinirli oluyorsam bende biraz konuşma ve eleştiri yapabilirim kaldıki eleştiri yapıyorum hakaret yok hiçbir zaman için.

Ben şampiyonluk görmedim görmekte umrumda değil ama Trabzon her sezon ilk ikinin içinde olsun, Avrupa'yada giderken eleniriz diye değil turlar atlıyacaz diye transferler yapsın ve bizleri oynadığı oyunlu daha ilk haftasından mest etsin o zaman derizki bu takım yenilsede önemli değil. Öyle düşünmeseydik herhalde aynı puanla şampiyonluk gitti kulübü yöneticileri topa tutardık.

Yorum

• Takımı normal eleştirenlere kızanları anlamıyorum.
                                Tabii ki kötü oyunu eleştirme hakkım var. Lay lay lom diyip geçemem.
                                Ama benim kızdığım nokta çok acımasızca yapılan eleştiriler.
                                Yoksa şurda sinir oluyorum 1 sıfıra yaslanan oyun anlayışımıza. Allah kahretsin ki hep aynı şeyi yaşıyoruz.
                                Bir farkla rahatlık taslayan bir takımı nasıl eleştirmeyeyim. Eleştirirm elbet, hataları tespit edip tartışmak herkesin hakkı.
                                Vur dedik öldürme hesabında kalmak şartıyla ama.
                                Kendi kendine böyle kavga eden bir başka taraftar yok.
                                Alemiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X