Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün Aksam bana bir Ts-Taraftarinin (iyi gün dostu) aynen bunu söyledi:

1. Bize gecen sene Takimlar yatti, ondan ligi iyi götürdük.
    2. S.Günes hep kurulan takimlari samp. oynatir, kendi takim kuramaz.
    3. Senol G. Ersun yanala dua etmesi lazim,cünkü ersun ona takimi keklik gibi eline vermis.

Ey gidi ey... Bunlar TS düsmani.
    En son OFLU_79 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 14:27.

Yorum

• Oğuzhan ve fatih yazdığım sizin sorularınızında cevabı dediğim gibi bu takım iyi olacak bence rahat olun..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim oynadığımız futbol rezilse rakiplerimizin futbolunu nasıl açıklayacağız..

Geride kalan 3 maçtada oyunun büyük bölümünde üstün olan taraf bizdik..

70 den sonra takım düşüyor bunu hepimiz görüyoruz fakat değişiklik yapıp direnci artıracak kalitede bir kadro zenginliği mevcut değil..

Ligde hiç bir takım ahım şahım futbol oynamıyor ilk dörde girelim futbolcular gibi benim önceliğimde avrupa..
        Abi biz büyük takımız zaten onlardan iyi oynamak boynumuzun borcu. Fakat skor da almak lazım iyi oyunun yanında. Bunun için de net gol fırsatlarını değerlendirmemiz lazım.

1-0 yaptıktan sonra geriye yaslanmak oldukça saçma. Çünkü sen saldırmaya devam edersen bir gol yesen bile maçı çevirme şansın olur. Böyle kapanınca adamlar son dakikada bir atıyor bir daha çevirme şansın sıfır. Ayrıca 1-0 ' dan sonra saldırırken 2. golü bulma ihtimalin de çok yüksek ve bulacak kadromuzun da olduğunu düşünüyorum.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence Türkiye liginin en kötü takımlarından biriyiz kesinlikle yani Samsun,Ordu vb takımlar bile daha yeni takım kurdular bizden çok daha iyiler aferin sana yönetim be ne süper kadro kurmuşun...
          - Özellikle bu arkadaşın yorumlarını kesip saklayın gerçek bir futbol dehası kendisi ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Bizim oynadığımız futbol rezilse rakiplerimizin futbolunu nasıl açıklayacağız..

Geride kalan 3 maçtada oyunun büyük bölümünde üstün olan taraf bizdik..

70 den sonra takım düşüyor bunu hepimiz görüyoruz fakat değişiklik yapıp direnci artıracak kalitede bir kadro zenginliği mevcut değil..

Ligde hiç bir takım ahım şahım futbol oynamıyor ilk dörde girelim futbolcular gibi benim önceliğimde avrupa..
            Sizde Sadri Bey gibi düşünüyorsunuz. O da ben nasılsa şampiyonlar Ligine gidemem diye abuk sabuk adamları doldurdu takıma. Sizde bu zihniyetle giderseniz Her sene olduğu gibi ilk avrupa maçında geri gelirdiniz. Biraz geniş düşünün ligde kadron iyi değilse Avrupada ne yapabilirsin? Yok yeni oyuncu alınır ahada aldık yeni oyuncuları ne hayrını gördük!!!!!!! Bu zihniyet değişmeli Burası büyük takım kimseyle ilişkilerim bozulmasın diye oyuncularını almamazlık yapamazsın. Herkesle ilişkim bozuk olsun umrumda olmazki yeterki ben her maçımı kazanacak kadro oluşturayım sonrası kimin umrunda. Sol kanatta sıkıntımız var ve Bursadaki Ozan belki bir nebze çare olurdu ama baskı kurup alamadılar ee sen nasıl büyük kulübün büyük başkanı olabilirsinki. Ne oldu GS sana etik mi davrandı verdi ağzının payını geçti. Zavallı bu kulübün başına geçmeyi haketmeyen zavallılar.

Yorum

• kardeşim futbolu bilmediniz burdan belli gol kaçıryoruz gol kaçırmak rezil oyun oluyor.Biz iyi top oynuyoruz gol atamıyoruz rezil oyun nedir ben yemn ediyorm nefret ettim böle taraftarlardan sizin yüzünüzden trabzonspor dan sogudum böle tarafta olmaz olsun

Yorum

• bi sakin olun arkadaşlar güzel günler yakındır...

Yorum

• Milan= Trabzonspor

2 puan
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün Aksam bana bir Ts-Taraftarinin (iyi gün dostu) aynen bunu söyledi:

1. Bize gecen sene Takimlar yatti, ondan ligi iyi götürdük.
                    2. S.Günes hep kurulan takimlari samp. oynatir, kendi takim kuramaz.
                    3. Senol G. Ersun yanala dua etmesi lazim,cünkü ersun ona takimi keklik gibi eline vermis.

Ey gidi ey... Bunlar TS düsmani.
                    İkinci madde doğru bence diğerleri insan aptal olsa kabullenmez. Şenolun en güzel yaptığı iş yetenekli oyuncularla oluşan bir kadroyu takım haline dönüştürebilmek. Kendisi yeni bir takım kurup oynatamaz.

Yorum

• Takımımıza kalitesiz diyenleri asla anlamıyorum.
                      Ligin en iyilerindeniz, hatta ligin en iyi kadrosu bizde.
                      Aksi bir sonuç gelirse lig sonu, ben bu sözlerimi yutmaya hazırım.
                      İnşallah en kısa sürede toparlanacak takım. Her şey yoluna girecek.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi biz büyük takımız zaten onlardan iyi oynamak boynumuzun borcu. Fakat skor da almak lazım iyi oyunun yanında. Bunun için de net gol fırsatlarını değerlendirmemiz lazım.

1-0 yaptıktan sonra geriye yaslanmak oldukça saçma. Çünkü sen saldırmaya devam edersen bir gol yesen bile maçı çevirme şansın olur. Böyle kapanınca adamlar son dakikada bir atıyor bir daha çevirme şansın sıfır. Ayrıca 1-0 ' dan sonra saldırırken 2. golü bulma ihtimalin de çok yüksek ve bulacak kadromuzun da olduğunu düşünüyorum.
                        Hoş diyorsun has diyorsun güzel kardeşim ama 1-0 öne geçtikten sonra saldıracak gücümüz varmıydı sence..

Kaldıki maçı koparacak pozisyonlarıda bulduk halil ve colmanla ama şanssızdık..

Yoğun maç trafiğinden dolayı futbolcular geriye çekilip ekonomik oynamaya çalışıyorlar bu durumda başımıza iş açıyor hepsi bu..

Dünkü maçta ergün teber 100 kere vursa o golü atamazdı ama futbol bu her an herşey değişiyor bilemiyorsun..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımımıza kalitesiz diyenleri asla anlamıyorum.
                          Ligin en iyilerindeniz, hatta ligin en iyi kadrosu bizde.
                          Aksi bir sonuç gelirse lig sonu, ben bu sözlerimi yutmaya hazırım.
                          İnşallah en kısa sürede toparlanacak takım. Her şey yoluna girecek.
                          ya bırak kime ne anlatıyosun bizim taraftarımız kadar sabit düşünceli bir topluluk dhaa dünyaya gelmdi. Anlatamzsın onlara sen en iysini onlar bilir, ligde hiç bir takım sevmez bizi kendi tarftarımızda bazen aynı saflara geçer onlarla farkında olmadan bunun farkında olmuyorlar, sayip cıkma yok takıma iyi sonuclar alan her takımın seyircisi gider maça biizimkiler kız gibi naz yapar takım yenilsin yada berabere kalsın bu hafta maca gitmem ben diyor bu kafa yapısı var cok yazık valla bu takım bu kente fazla

Yorum

• Trabzonsporlular biraz daha sabır!
                            Trabzonspor’un Şampiyonlar Liginde İnter’i 1-0 mağlup ederek aldıkları başarı Trabzonsporluları adeta kuş edip uçursa da ligde alınan kötü sonuçlar taraftarı isyan ettirmeye başlamış durumda.
                            ÖNCE SEN TİTRE TARAFTAR!
                            Öyle bir takım düşünün ki Milyonlarca taraftarı var. Sadece şehrinde değil dünyaya yelken açmış bir kitlesi var. Öyle bir takım ki 6 şampiyonluk kupası, 7 şampiyonluğu var. Öyle bir takım ki kendinden başka dostu yok!
                            Başarılarla dolu Trabzonspor tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligine gitti. Siftahı galibiyetle yapan Bordo- mavililer Trabzon’da ve Trabzonsporluların olduğu her yerde bayram havası yaşattılar. Bu galibiyetten sonra ligde kötü performans sergileyen ve özellikle dün akşam Samsunspor’la berabere kalan takım, taraftarı çileden çıkardı. Ama burada görülmesi gereken bir nokta var. “Bizim bizden başka dostumuz yok ve başka da Trabzonspor yok”
                            Şimdi destek zamanı
                            Taraftarın böyle davranması normal. Yıllardır şanssızlık ve haksızlıkların yakasını bırakmadığı bir Trabzonspor’la karşı karşıyayız. Bordo- mavililer geçen sezon ve Şampiyonlar Liginde iyi bir çıkış yakaladı ve yeni sezondaki bu başarısızlıkları göz ardı edelim. Birliğimizle beraberliğimizle başarıya koşalım. TFF Başta olmak üzere tüm spor camiası üzerimize oynarken Trabzonspor camiası bu durumun üstesinden ancak birlik beraberlikle gelir.
                            Düşündüğümüz şeyler eleştiriler değil de; stadın full dolu olması, Trabzon halkının Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmesi, takımın başarmak için canla başla oynaması ve Lille maçı sonrası Trabzon sokaklarını coşkuyla nasıl inletecek olmamız olmalı. Tabi bir de gazetelerdeki başarı manşetleri…
                            Sizce de öyle değil mi?
                            2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kardeşim futbolu bilmediniz burdan belli gol kaçıryoruz gol kaçırmak rezil oyun oluyor.Biz iyi top oynuyoruz gol atamıyoruz rezil oyun nedir ben yemn ediyorm nefret ettim böle taraftarlardan sizin yüzünüzden trabzonspor dan sogudum böle tarafta olmaz olsun

Bende soğudum kötü oynayan takıma hala inatla iyi diyenlerden bizim bulduğumuz pozisyonlardan golün dışında halilin ve colmanın kaçırdığı organize bir atak değil kaldıki daha doğru dürüst bir organizemiz bile yok. EE bunun üstüne iki top yapamadık ikinci yarı sanki adamlar hep üstümüze geldi. Defans yaptığı hataları sayalım. Direkten dönem topta Girayın orada ne işi var 3 metre geride dursa adam öyle bir atağa kalkışmaz. Glowackinin yaptığı bir hata vardı topu boş pozisyonda ileri atacaktı bi acayip dondu adam sonra topa dokundu rakibin önüne düştü allahtan şu an tam hatırlamıyorum ama Zokara olabilir yakındı da engelledi. Topu oyuna sokamamak ve uzun topla çıkmak. Şimdi bu takım mı iyi ben anlamıyorum. Diyeceksinki hep kötü yönleri görüyorsun iyi yön varsa maçla ilgili ben göremedim sen bana biraz hatırlatsana

Yorum

Hoş diyorsun has diyorsun güzel kardeşim ama 1-0 öne geçtikten sonra saldıracak gücümüz varmıydı sence..

Kaldıki maçı koparacak pozisyonlarıda bulduk halil ve colmanla ama şanssızdık..

Yoğun maç trafiğinden dolayı futbolcular geriye çekilip ekonomik oynamaya çalışıyorlar bu durumda başımıza iş açıyor hepsi bu..

Dünkü maçta ergün teber 100 kere vursa o golü atamazdı ama futbol bu her an herşey değişiyor bilemiyorsun..
                                Abi tamam da geri yaslanınca takım daha çok yoruluyor yav top sürekli rakipte adam kovalıyor bizim adamlar direniyor öyle daha zor.

Oyunun kontrolünü ele alalım en azından, orta sahada pas falan yapalım. Tamam şanssızız ama hatalarımız da yok değil.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X