İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bir maça niye takılıp kalıyorsunuz. Aldğı maçlarda ortada Bursa maçı. Gs maçı Burak'a asisti. Bunun gibi çok fazla örneği var. Hatırlarsan eskişehir maçında da Jaja nın frikiği direkte patlamıştı. Adam keyif yapıyordu ama yetenekleri vardı bu sayede bize çok şeyler verebiliyordu. Bunu da gözönünde bulundurmayı ihmal etmeyin. Bu sene bize birşeyler verebilecek oyuncu sayısı çok az. Hepsi benzer tip adamlardan oluşan bir takımız maalesef.
-
katilmiyorum ve katiliyorum ^^ söyle : tamam dogru Jajà bu yaslarda ordaysa biraz skinti var gibi gözükebilir ama hiç takimda tutmak istemedik ki onu, kendisinin de hoopp hemen kabul ettigini de düsünmüyorum sanmiyorum, buralarda bekledik kaç hafta hatta 1ay oraya gitmesi için, öyle kosa kosa gitmedi, kal desek kalirsi seve seve, sonra da samp liginde kendini gösterirdi kesinlikle....İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok iyi izlemişsin belli sizin için hersey zaten ilerde 1-2 şut çeksin sonra yatsın aşağıya adamın yüzünden kalemizde 5-6 tane pozisyon vermiştik orta sahanın ortasında kaptırdı hiçbir topa kosmayan sorumsuz adamın tekiydi Jaja iyi futbolcuydu ama yola çıkılabileck bi futbolcu değildi bide bu kadar iyi bi futbolcunun henüz 25 yasında Arbistanlarda ne işi var onuda bi düşünün isterseniz
yanlis >>, renkdasim Adrian topun pesinden çok mu kosuyor ?? ne yapiyor ?? hücumda yok ki zaten neredeyse, 1-2 orta kesiyor ooo tamam muhtesem Mubarek, Baris Atas ta kesiyor ortalari ama günah keçisi o oluyor
hem Jajà yilda 750bin€ mu ne aliyordu, Adrian 1m€ veya fazla, ve Jajà'yi 4.2'ye aldik ayni fiyata veya 4.5'a mi ne sattik hem de Araplar'a, tam 10m€ alabilecekken (gerçi o iste bir seyler var ama neyse), Adrian'i ise 5.250m€, hem de Polonya'dan, rekorlarini kirarak aldik (utanilacak bir rekor, ancak biz yapariz böyle rezillikleri
), ki Adrian Jajà'nin 1-2 gömlek gerisindedir .....
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
sen de dün stadda bize sövenlerdensin degil miİlk olarak zenkes tarafından gönderildiForum sayfalarınızı dünden bu yana takip ediyorum. Samsunspor aleyhinde söylemediğiniz kalmadı. (Hakaretler, küfürler, aşağılayıcı sözler.)
Değerli arkadaşlar ; Size bir SamsunSpor taraftarı olarak şunu yazmak istedim. Umarım çok görmezsiniz.
Bırakın arkadaşlar Fenerbahçe, Samsunspor,Bursaspor, Beşiktaş ve Aziz Yıldırımı filan. Şu iyimiş, bu kötüymüş, kendinize gelin.
Takımınıza ve oyuncularınıza odaklanın. Takımınızın durumu çok kötü.
Bence Samsunsporun elinden 1 puanla kurtulduğunuza dua edin.
Her iki takımada spor totoda başarılar dilerim.
biz yaziyorsak çiziyorsak konusuyorsak o da sizin serefsizliginizin yüzünden, baska da bir sey degil, Trabzon'a geldiginizde bakalim ne olacak, ufak bir küfürde basinla beraber hepten tepemize bineceksiniz biliyoruz ama olsun, dün sövmekten baska bir sey yapmayan seref yoksunu mahluklar bizden iyi niyet miyet beklemesin, ve artik samsun'la dost most diyen yazan her renkdasima yaziklar olsun diyorum, hatta siddet olmasin diyene de yaziklar olsun, bizi öldürmedikleri kaldi p.z.v..k totos "samsunspor" hiyarlarinin.........
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bence sorun oyun kurmaktan çok ilerde top tutamamızdan kaynaklanıyor. Geçen sene ileri uçta Umut rakibi zorluyordu. Rakip çıkamıyordu. Jaja top ayağındayken yeteneğiyle gidebiliyordu. Bu sene ileri attığımız bütün toplar defansa geri geliyor. Bunu aşmanın yolu bence Pawel i ilerde oynatırsak hava toplarında iyi hem de sırtı dönük de topla oynayabilen bir yapısı var. Şu anda tek çözüm Pawel gibi gözüküyor.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün de yazdım, ilk önce geriden top çıkarmayı öğrenmemiz lazım. Geçen sene Egemen-Selçuk'la çıkıyordu top. Ki, yani o zaman da inanılmaz zorlanıyorduk oyun kurmada açın izleyin maçları. Artık rakipler bize önde çok adamla pres yapınca oyunumuzun düştüğünü ezberledi. Dikine pas atamıyoruz, geri oynayınca da tempo düşüyor. En bariz kontrada bile uzaktan pres yiyince yana geriye oynuyor oyuncular. Bir maçlık sorun değil bu. Önde çok adamla basan her rakip zorluyor bizi. Adamlar orta sahada yaka paça, tekme tokat indirerek 3 faul yaptı. Sarı görmeyi göze alıyorlar. Ne oluyor tempomuz düşüyor o faul atışlarını berbat şekilde kullanıyoruz. Rakibin işine geliyor yani. 50 maçtır çözüm bulamadık buna. Real Madrid de Barcelona'ya önde basınca, orta sahada kademeli 3-4 kişi koyunca Barcelona bile oyun kuramıyor.
Yorum
-
gecen sene oyun kurmakta zorluk cektigimiz neden, kanatlarin cok fazla oyuna katilmamasiydi. Bu sene daha iyi beklerimiz var, ama bu sefer ortasaha öne cikmakta zorlaniyor.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün de yazdım, ilk önce geriden top çıkarmayı öğrenmemiz lazım. Geçen sene Egemen-Selçuk'la çıkıyordu top. Ki, yani o zaman da inanılmaz zorlanıyorduk oyun kurmada açın izleyin maçları. Artık rakipler bize önde çok adamla pres yapınca oyunumuzun düştüğünü ezberledi. Dikine pas atamıyoruz, geri oynayınca da tempo düşüyor. En bariz kontrada bile uzaktan pres yiyince yana geriye oynuyor oyuncular. Bir maçlık sorun değil bu. Önde çok adamla basan her rakip zorluyor bizi. Adamlar orta sahada yaka paça, tekme tokat indirerek 3 faul yaptı. Sarı görmeyi göze alıyorlar. Ne oluyor tempomuz düşüyor o faul atışlarını berbat şekilde kullanıyoruz. Rakibin işine geliyor yani. 50 maçtır çözüm bulamadık buna. Real Madrid de Barcelona'ya önde basınca, orta sahada kademeli 3-4 kişi koyunca Barcelona bile oyun kuramıyor.
Barcelona'nin oyun anlayisindaki güzellik, top rakipdeyken en az 10 saniyede topu kapabilmeleri. Önde yayilmalariyla, sahayi parsellemeleriye ve de defansin öne cikmasiyla gecen macta Milan dogru düzgün pas yaptirmadilar, defanstan kolay kolay cikarmadilar. Bu anlayis hem defansi rahatlatiyor hem ortasahayi.
Dar alanda pres yapip top kapmakla, genis alanda pres yapip top kapmak daha zor ve yorucudur, bu sekilde yardimlasma da zordur.
Teknik kapasitesi iyi bir ortasahamiz var. Alan daraltarak teknigimizi ön plana cikarabilmemiz gerekir. Senol hoca'nin oyun anlayisi da bu zaten, bunun en kisa zamanda uygulanmasini saglayacaktir insallah.
Henüz takim olamadik. Zaman ve destek gerek.
Yorum
-
Takim da sikinti var yok degil..
Blki maclar 85 dk oynansa simdi 7 puanimiz vardi belki de..
Takimn top oynamadigi akillarin cl oldugu belli..
Yine soyluyorum ilk yari 32-35 puan bana gore yeterli 2 . Yari daha ii olabiliriz.
Su anda ligin en cok resmi mac oynayan takimiyiz..
Biraz rahat olun cl liginin tadini cikarin..En son ccd6167 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 13:45.
Yorum
-
15-20 sayfa geriye doğru okudum...
kimi renktaşlarımız jaja demiş, kimisi zamanla olacak demiş, kimisi lligden umudunu çoktan kesmiş.. son dakikalarda puan kaybetmek insana gerçekten koyuyor... artık bunun nedenini hoca bulup halledecek.
colman o pozisyonu kaçırdıktan sonra gol yiyeceğimize çoook emin oldum birden,atamayana atarlar denilir bu böyle gerçekten...
çok fena bi maç trafiği içerisindeyiz Allah yardımcımız olsun
Yorum
-
Bu olaya katılıyorum konsantre eksikliği hocanın yüzündeki mimiklerden ve halinden anlaşılıyor ama bir garip durum daha var. Hoca puan kaybettik geçti önümüze bakıcaz diyorsa bu şike olayına ve önündeki durumada öyle bakmalı o sezon geçti artık saldır oraya takılıp kalma. Yok yapamıyacaksan bırakma ara ver koordinatör olarak devam et sonra gene gel olmuyor mu oluyor aha örnek ortada Ünal Kahraman adamın hala görevinin ne olduğunu anlamıyorumİlk olarak mavikan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikecilerin halen oynatıldığı ve sonunun ne olacağı belli olmayan play-off uydurmalı bir lige kim konsantre olabildi ki.. ne hoca ne futbolcu ne taraftar.. şampiyonlar ligi hatrına kimseye bi laf etmemek lazım! volkan demirel adisinin maç bitiminde "yeter , hala hakkımız yeniyor" diye bağırması bile yeterince utanç verici.. hiçbirşey yokmuş gibi!? Bence şenol hocanın bu "tiyatro"ya devam etmek zoruna gidiyor ve yeterince oyuna konsantre olamıyor!!!
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok iyi izlemişsin belli sizin için hersey zaten ilerde 1-2 şut çeksin sonra yatsın aşağıya adamın yüzünden kalemizde 5-6 tane pozisyon vermiştik orta sahanın ortasında kaptırdı hiçbir topa kosmayan sorumsuz adamın tekiydi Jaja iyi futbolcuydu ama yola çıkılabileck bi futbolcu değildi bide bu kadar iyi bi futbolcunun henüz 25 yasında Arbistanlarda ne işi var onuda bi düşünün isterseniz
jaja 1-2 şut çekip yatıyordu öyle mi ? geçen sene burakla birlikte 28 senedir şampiyon olamayan takımı şampiyon yaptı bu alemci, yalan mı ? açın bakın burak tan sonra en verimli oyuncu kim.
sorumluluk almıyormuş, buna sadece gülerim. maçlarda rakip 2-3 adamla basıyordu iş o noktaya gelmişti yinede tutamıyorlardı adamı hiçbir şey yapamadığı gs maçını hatırlayın durdu durdu 88 de burak a nasıl pas attı o kadar oyuncu arasından, al sana basit bir örnek.
topa koşmuyormuş, geçen seneki takımda herkes görevini yapıyordu jaja da görevini yapıyordu, onun görevi hücum bölgesiydi top kaptırınca umut gibi forvetten defansa kadar koşup gelmesini mi bekliyordunuz, onuda yapmasın ne olmuş yani motor mu bu adam 90dk hücumdada defanstada etkili olacak, serbest oyuncuydu jaja ve görevini en iyi şekilde yapıyordu. adamı yolladık millet bayram etti daha bulabilecek misiniz böyle bir topçu diye, 4.5 e sattık 5.2m € verip adrian ı aldık sonuç ortada, 3 maçtır hüsran."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Herkese Merhaba ;
Trabzonspor'un son iki maçınıda yerinde izlemiş birisi olarak nacizhane tespitlerim ;
1- Bu Hakemler ve Bu anlayışla lig çok zor :
Aralarınızdan bazılarınızı duyar gibiyim ne alaka diye sesleniyordur bazı futbol duayeleri. Trabzonspor-Benfica maçını iyi izleyin Samsun ve İBB öyle yapmış (taç atışlarıda dahil) takım daha orta sahadan çıkmadan çok sert müdehalelerle karşılaşmıştı. Oyun kuramadığımız için organize şekilde gelemiyorduk da şimdi son iki maçı canlı izlemiş birisi olarak iddaam aynen şu Kemal Tokak ve dün kırmızı kart yiyen Efe inanç Samsun ve Belediyeden iki isim diğerleride bunlar kadar faul yaptı ama bunlarınkiler inanılmazdı. Bu iki adama Trabzonspor ne zaman çıkacak olsa hep fauller kasti hareketler ve basiretsiz sadece itiraza kart veren hakemlerle karşılaştık. Yani orta sahada o kadar çok faul yapılıyorki bize oyun dahi kuramıyoruz. Dün maç sonu Şenol Güneş'de bunları söyledi aslında ama duyan kulaklara söyledi 2 maçtır tekme yiyoruz dedi. Bilmem anlatabildim mi?
2- Yabancılar Meselesi :
Sene başında yeni Ronaldo'yu bu sefer biz keşfettik demiştim. Dilimi eşek arısı soksun ne oldu bu oğlana ? Bu ne güçsüzlüktür yahu ! Bu ne yavaşlıktır Henriq'e sana ne oldu böyle gecelerde mi hızlı akmaya başladın. Dİkkatle araştırılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. İBB maçında ben ondan daha çok koştum diye bilirim.
Marek ve Celluska iyi birer oyuncu bence yalnız onlarda takıma ayak uydurmaya başlamış gibiler umarım yapmazlar yine de Trabzonspor Abdullah Ercan'dan sonra bir bek oyuncusu görmüş oldu.
Vittek ve Sappara kardeşler
bunların kardeşliği Cam kardeşliği sanki izocam fabrikasından çıkmışlar ikisi toplam 1 yarı oynamadan sakat. Ben ikisini de çok beğeniyorum Sappara'yı canlı izlemedim ama Vittek'i izledim gerçekten büyük takım forveti bizde çok iyi iş yapar ancak kırılMASSA!
Son UMUT BROZEK KARDEŞLER
Bulan duyan gören biri varsa bize haber versin Giray forvet oynadı dün akşam .. . .
Zokkora : İlk Benfica maçında çok eleştirdim haklıymışım çok daha iyisini yapabiliyormuş, zamanla daha iyi oynuyor ve ilginçdir gençlerden daha iştahlı.
COLMAN: Yeteneğini senin kadar vurdum duymaz kullanan yoktur herhalde bence Türkiye liginin en kaliteli oyuncusu ama o aldırmıyor bile umrunda değil yada çok rahat çok alakasız yerlerde top kaybediyor alakasız işler yapıyor ama dedimya ben hocası olsam 2 tokat atarım ama tek pasıyla hayatı değiştirecek bu adamı dışarı almam.
Adrian : 5 M € ? İnşallah beni yanıltırsın Adrian bana iyi niyetli istekli ama yetersiz gibi geldin, yanılmayı çok isterim.
3- Ersun Yanal ve dönemi :
Sayfaları okurken gözlerim takıldı geçen sene Trabzonspor'un top oynamadığını söylüyorlar. Geçen senenin ilk yarısından herhangi bir maçı izleyin sonra konuşun eğe konuşabilirseniz. Peki bu takım nereden geliyor ?
Ersun Yanal Trabzonspor ile 25 transfer yaptı ve resmen yeni bir oluşumu başlattı Trabzonspor'da ve şunu söyledi bu sene takım olacağız ve seneye şampiyon olacağız dedi. Ancak Fener ve Gayse bizim şanssızlığımız olarak o sene şampiyonluk yarışı dışında kaldılar BaJK biz ve Sifas yarışta kalıp Sivas'ta yenilince Ersun Yanal KOVULDU ! ! ! İşte biz ne yazık ki böyleyiz...
Geçen sene Serdar Bali programda anlatıyor Trabzonspor'u övüyor aklı sıra efendim konuşuyorlarmış devre arasında bu Trabzon yıldızı bile olmadan nasıl böyle oynarmış maşallahlar şaklabanlıklar gırla gibiyor. Bahsettiğim Ersun yanal Yıldızlı kadro yarattı oynatmak Şenol'a nasip oldu o yıldızsız kadro vardıya o kadrodan Selçuk 21 M € ya anlaştıda gitti Umut Fransa'da Egemen senin gururla gittiğim yer dediğin BJK nin değişmez oyuncusu oldu, Jaja'yı 4.5 M € ya sattık, Ceyhun'da Gayse de Tolga ile Onur'u bu gün istemeyecek bir takım var mı ? Burak hakkında konuşan var mı ? Ya Serdar Bali demekki bu takım yıldız doluymuş tek eksiği adam gibi yorumcusuymuş geçen sezon.
Son söz : Teşekkürler Ersun Yanal senin yarattığın ağacın son ve en güzel meyvelerini 7dik geçen sene bundan sonra Şenol Hocamın hamsilerinin tadına bakacağız umarım senin meyveler kadar geç olgunlaşma ama en az onlar kadar tatlı olur .. Bundan sonrasıını Şenool GÜneş yazacak..Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
Aynen valla. Başka sorunlarda var sürekli olan.İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlayamadığım bişey var neden bir oyuncu pas verdikten sonra olduğu yerde bekler sağa sola kaçıp top istemez kardeşim langirt oynamıyosunki pası verice kaç boşa bu nedir ya
Mesela bir oyuncu ileride tek başına boğuşur ama bizimkilerden kimse yanına yaklaşmaz yardıma gitmez. Burak 5-6 saniye topu saklıyor en son yanına Halil gitti yardıma.
Rakipten 2-3 kişi bastırıp bir adamdan top alamamalar. Pres yapınca yerine kaybediyor, pres yapmasa topu alamıyor bizimkiler. Bir yerde büyük yanlışlık var ama nerede işte. Top çalan oyuncumuz yok.
Bunla bağlantılı ikili mücadelelerde güçlü oyuncu sayımızın çok az olması.
Ceza sahasına hep az adam sokuyoruz, bu sorun taa en geriden oyun kurmadaki sorundan kaynaklanıyor. Topu kişisel becerisiyle çıkaran oyuncumuz ani bir pas atıyor, o atak kontradan çok aceleyle yapılmış bir atağa dönüşüyor ve sonuç alınamıyor.
Şimdi bir de taçtan atak yeme sorunu başladı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak pusu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15-20 sayfa geriye doğru okudum...
kimi renktaşlarımız jaja demiş, kimisi zamanla olacak demiş, kimisi lligden umudunu çoktan kesmiş.. son dakikalarda puan kaybetmek insana gerçekten koyuyor... artık bunun nedenini hoca bulup halledecek.
colman o pozisyonu kaçırdıktan sonra gol yiyeceğimize çoook emin oldum birden,atamayana atarlar denilir bu böyle gerçekten...
çok fena bi maç trafiği içerisindeyiz Allah yardımcımız olsun
Çok fena bir maç trafiği içindeyiz lafını serkan, Giray ve Alanzinho'nun takımda olmasını hazmedemediğim gibi hazmedemiyorum. Biz şu an diğer takımlardan BJK hariç bir maç oynadık bunu görün!!!!! Atla deve değil. Görende biz yaptığımız maç sanki diğerlerinin iki katı!!!!!!
Yorum
-
Her ne kadar mücadele etsede, Serkan'ın mevkisinde ne yapmak istediğini anlamış değilim. Neden Volkanla başlamadı hoca hayret doğrusu.
Takıma bir tam manasıyla sol kanat veya sol forvet alınmadı. Bununda sıkıntısını yaşıyoruz.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum